update scripts hazırlama
-
eskehacettepe
- Kilobyte1

-
eskehacettepe
- Kilobyte1

- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: update scripts hazırlama
Chat?
REM Life is very hard for me
yazsan da
REM Oh my god that is the funky shit
yazsan da değişmez.
REM komutunu ne işe yarar diye yaz google'a daha iyi anlarsın.
REM Life is very hard for me
yazsan da
REM Oh my god that is the funky shit
yazsan da değişmez.
REM komutunu ne işe yarar diye yaz google'a daha iyi anlarsın.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Hacı aslında bu konu benim çok işime yarar haa. Kurulum sonrasında internete hiç ihtiyacım yok. Güncellemeleri çakarım bir klasöre, bunu uygularım takır takır ayarlarım.
-
eskehacettepe
- Kilobyte1

Kime niyet kime kısmet mi oldu o zaman bu durum.Benim resim dışında bir katkım yok göründüğü üzere.Ama senin önemsemediğin şeyde hayr meydana geldi değil mi.Vurgu yaptığım yeri biliyorsun o yüzden yazmıyorum (hayr /şer) 
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Şimdi ingilizce öğreten bir kitap var, sana kitabı söylüyorlar.
Sen ingilizce öğrenmeye başlamak yerine "Kitabın önyüzünde neden Open Doors yazıyor? "Bunu nasıl değiştirebilirim?" diye soruyorsun.
Sen ingilizce öğrenmeye başlamak yerine "Kitabın önyüzünde neden Open Doors yazıyor? "Bunu nasıl değiştirebilirim?" diye soruyorsun.
- shampuan
- Petabyte4

Anladım anladım. Da... bizim geçtiğimiz bazı yollar var, bunlar nice hayırlı ve şerli yollar. Bu yollardan geçerken yorulduk biz. Usandık. Hayrı da kalsın şerri de diyoruz artık gayr-ı ihtiyarii.krocix yazdı: 25 Ağu 2021, 23:52 Kime niyet kime kısmet mi oldu o zaman bu durum.Benim resim dışında bir katkım yok göründüğü üzere.Ama senin önemsemediğin şeyde hayr meydana geldi değil mi.Vurgu yaptığım yeri biliyorsun o yüzden yazmıyorum (hayr /şer)![]()
Resimdeki komut setinin ne olduğunu ve konunun neyle ilgili olduğunu söylemeseydin anlamazdım. İlgilendiğim konular değil çünkü. Teşekkürler.
Evet, sanırım her şerr'de bir hayır var.
Ben sana pardüsü indirip yollamak bile isterdim ama inan o kadar acayip bir durumdayım ki bilemezsin.Ekranı CRT kullanıyorum.power supply yandı yerine çok eski bir tane buldum geçici diye kalıcı oldu.dvd yazıcı için o eski sata sönüştürücü lazım yani o derece.usb belleğimi biradere verdim onu alamam.loy loy da loyloy yani :D
- shampuan
- Petabyte4

Nelere ihtiyacın varsa yazsana ben arşivimi bir yoklayayım. Ekran için söz veremem bana da ekran lazım. Ama elindeki CRT bozuksa bir tane samsung CRT yedek var yardımcı olurum.
Sakat olan birşeyim yok şükür (konuyu kaynatıyoruz yine her zamanki gibi :D) Sadece kafam hep yardım odaklı işliyor ama elim kolum bağlı bu sefer onu demeye getirdim.Teklifine teşekkür ederim.CRT'nin tek sıkıntısı kendinden parlak bir ışık olunca acayip parlama yapıyor.Diğer oda da röleli anahtar vardı dedim onu sökeyim de benim olduğum yere takayım.Baktım babam (emekli işsizliği powa ) içinden geçmiş onun :D (dvd ara kablosu için diyorsan düşünmen yeter boşverelim.)
- shampuan
- Petabyte4

Yav sen yaz bakalım bir.
Benim elimde DVD writer var. Çalışıyor mu bilmiyorum.
Eski tip DVD ve HDD'ler için bolca IDE kablosu var.
Güç kaynağım yok ama yakında internet var ikinci el üçe beşe alırım ikna edebilirsem.
Daha bir sürü elimde kalmış parça var. Araban varsa beleşe verebilirim.
Benim elimde DVD writer var. Çalışıyor mu bilmiyorum.
Eski tip DVD ve HDD'ler için bolca IDE kablosu var.
Güç kaynağım yok ama yakında internet var ikinci el üçe beşe alırım ikna edebilirsem.
Daha bir sürü elimde kalmış parça var. Araban varsa beleşe verebilirim.
-
eskehacettepe
- Kilobyte1

@shampuan ustam modaretör olmuşşun hayırlısı olsun isoya güncelleme ekleyebilsem bir anda yeşil renk olmuşşun ntlite olmuyor
- shampuan
- Petabyte4

Zaten moderetördüm kalıcı değilim test yapmak için izin aldım. Yapmak istediğin şeyi ben bilmiyorum.
-
eskehacettepe
- Kilobyte1