Ahahah
Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım(Çözüldü)
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım(Çözüldü)
Merhaba arkadaşlar. Son yaptığım resimleri bir önceki sayfanın en sonuna ekledim.
Pek ilgileneceğinizi düşünmüyorum ama bir bakarsınız, kurumun konusuna uygun çağrışımlı temalar yapmaya çalıştım.
Pek ilgileneceğinizi düşünmüyorum ama bir bakarsınız, kurumun konusuna uygun çağrışımlı temalar yapmaya çalıştım.
- shampuan
- Petabyte4

Linklerin sadece biri sağlam. Diğerleri uçmuş.
Bundan yıllar önce "Kimyacı'nın Klavyesi" diye bir montaj yapmıştım. İlgili paylaşım sitesinden bana anında bir uyarı geldi: Çalışmanız facebook'ta 100 kişi tarafından paylaşıldı! Daha sonra kardeşim bana haber verdi abi senin çalışma meşhur oldu millet altına neler yazıyo neler dedi. O sıralar face hesabım vardı ama bir türlü bulamadım. Her zaman merakta kaldım. Kimyacının Klavyesi yazdınız mı google görsellerde çıkıyor ama girdiğim zaman bugün hala göremiyorum. Kimyager adlı bir kullanıcıda görünüyor.

Bundan yıllar önce "Kimyacı'nın Klavyesi" diye bir montaj yapmıştım. İlgili paylaşım sitesinden bana anında bir uyarı geldi: Çalışmanız facebook'ta 100 kişi tarafından paylaşıldı! Daha sonra kardeşim bana haber verdi abi senin çalışma meşhur oldu millet altına neler yazıyo neler dedi. O sıralar face hesabım vardı ama bir türlü bulamadım. Her zaman merakta kaldım. Kimyacının Klavyesi yazdınız mı google görsellerde çıkıyor ama girdiğim zaman bugün hala göremiyorum. Kimyager adlı bir kullanıcıda görünüyor.

Monte işlerini seviyorsan sana bobiler i öneririm. Hesap açıp çalışmalarını paylaşabilirsin. Tabi az biraz vakit girip jargonlarını öğrenmeni tavsiye ederim.shampuan yazdı: 23 Ağu 2021, 15:30 Linklerin sadece biri sağlam. Diğerleri uçmuş.
![]()
https://www.bobiler.org/
Uzun zamandır bende bakmamıştım bu vesile ile biraz bobilerde takılayım.
- shampuan
- Petabyte4

Çalışmamı bobilere yüklemiştim zaten. Klavyenin sağ üstünde kırmızı "bobiler.örg" yazıyor.
Dikkatimi çekmedi, kimyacı klavyesi resminde göremedim
Tamam buldum :
https://bobiler.org/monte/kimyacinin-klavyesi--105103
10 sene olmuş sen bunu yapalı vay be
Tamam buldum :
https://bobiler.org/monte/kimyacinin-klavyesi--105103
10 sene olmuş sen bunu yapalı vay be