Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım(Çözüldü)

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım(Çözüldü)

Mesaj gönderen shampuan »

Sanki mahsus yapıyor gibiler. Her yeri aradım bulamadım. Kare versiyonunu buldum ama yetmiyor. HD versiyonu lazım. Bulabilirseniz çok memnun olurum:

Resim

Bu duvar kağıdını editleyerek Kara Kuvvetleri versiyonu, Hava kuvvetleri versiyonunu falan yaptım. Ama HD olmayınca bir anlamı kalmıyor.

KKK versiyon:
Resim

HKK versiyon:
Resim

Güya bu da DKK versiyon olacaktı ama olmadı. Beyazlısını nasıl bozmadan yapabilirim bilmiyorum.
Resim
En son shampuan tarafından 22 Ağu 2021, 15:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım

Mesaj gönderen krocix »

Onu bulmak zor olabilir.Biliyorsun kaynaklar çok sınırlı bu konuda.Ama istersen şunu dene; GIMP kullanıyordun değil mi ? Resmi yeniden boyutlandır ve 1920 x 1080 e ayarla (ya da 1280 x 720 den de başlayabilirsin) .Haliyle pikseller ortaya çıkacak ama hani geçenlerde yine bir konuda muhabbeti geçmişti ya sana interpolasyondan bahsetmiştim.İşte GIMP'te interpolasyon da varmış.Resmi yeniden boyutlandırdıktan sonra interpolasyonu uygula bakalım sonuç ne olacak.

Desen eklemek istiyorsan google'dan 2 resmi birleştirme konusuna bakabilirsin.Kement şeklinde akıllı seçim aracı var ya onu kullanarak yapabilirsin.Resimlerin hangi sırada olduğu fark etmez ters seçim yapmakta mümkün.

ekleme: ben burayı kullanıyorum https://pixlr.com/tr/editor/ ama senin limitlerin olduğundan dolayı bilgisayardaki bir programdan devam etmen iyi olur. Kamuflajlarda sorun yaşarsan eğer google'dan "military camouflage patterns" diye arat istersen :arrow:
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Mavi olsun diye flood yapıyorum.Karşılığında kaç para vereceksin ona göre vereyim duvar kağıdını :-D Bu mesaja bağış yaptıktan sonra dosyanız size gönderilecektir
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Mesaj gönderen esatiz »

Biraz araştırdım ve Pardus 17.4 sürümünde buldum duvar kağıdını. Aslında uzantısı yok dosyanın ama özelliklerine baktığımda svg diyordu. Baya uğraşarak kurtardım resmi :-D

Sistemde usr\share\backgrounds içindeydi

https://drive.google.com/file/d/1H_EliI ... Hdfnz/view
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Bendekinde widgetler la ikonlar varmış tüh. ama bunda yok sanırım : 3800x1564 acayip çözünürlük
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Allah ikinizden de razı olsun. İkonlar önemli değil esatiz bulamasaydı gimp ile o ikonlara "heal selection" yaparak rötuşlayabilirdim. Aynı orjinali gibi oluyordu. Çok sağolun ikiniz de.

Olum nası buldunuz lan? İnan olsun fıttırmak üzereydim.

Şimdi o askeri desen efektlerini bi uyarladım mı tamamdır cillop. Hatta pardus ekibine geri göndericem askeriyelerde kullansınlar bana da madalya takarlar bakarsın :P :lol:
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Görsel arama yapıyorum.Başka bir konuda esatize önermiştim sanırım viewtopic.php?f=147&t=212154&p=493651#p493651

Kur eklentiyi bak keyfine.google yandex falan uğraşma tek tek.Resme sağ tık /şununla ara tamamdır :arrow:
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3

Mesaj gönderen esatiz »

krocix yazdı: 22 Ağu 2021, 14:41 Bendekinde widgetler la ikonlar varmış tüh. ama bunda yok sanırım : 3800x1564 acayip çözünürlük
O resim çöp, açıp baktınız mı hocam :-D
shampuan yazdı: 22 Ağu 2021, 15:16 Allah ikinizden de razı olsun. İkonlar önemli değil esatiz bulamasaydı gimp ile o ikonlara "heal selection" yaparak rötuşlayabilirdim. Aynı orjinali gibi oluyordu. Çok sağolun ikiniz de.

Olum nası buldunuz lan? İnan olsun fıttırmak üzereydim.
:arrow: ;)
Başlığa çözüldü yazabilirsin abi
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Çöp değil çöp değil. Çözünürlük falan iyiydi indirdiğimde. Bulanıklık veya bozulma yoktu. Seninkine bakınca olay şipşak çözüldü. O resmi rötuşlamak için 15-20 dakika uğraşmam gerekecekti sayende zamandan kazandım.

İkinizde çok sağolun sırtınız yere gelmesin.
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3

Mesaj gönderen esatiz »

3800x1564 çözünürlük berbat gözüküyor bende :?:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Re: Pardus Duvar Kağıdı'nın HD Versiyonu Lazım(Çözüldü)

Masaüstüne oturtursan berbat görünebilir dev monitörler için o.

DÜn ararken pardus foruma gittim, hani benim size gösterdiğim video var ya, oradaki mavili masaüstü ortamının dosyalarını nerden bulabilirim demiş birisi. Forum moderatörü şuaradan indirin diye link atmış. Ben de nedir diye indirdim, bir arşiv içinde envai çeşit çözünürlükte 10a yakın duvar kağıdı çıktı. Svg uzantılı ve hepsi aynı ama düzgün otursun diye çeşitli versiyonlarını atmışlar.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Kavisli geniş monitörler var ya ya da düz olanlar ,o saçma çözünürlük onlara göre :) Dur onu 1080p ye çevireyim bakayım nasıl görünecek.

ekleme: 720p de süper ötesi oldu :D ama ben CRT monitör kullanıyorum 1650x1050 o yüzden 1080p garip göründü :?:
En son krocix tarafından 22 Ağu 2021, 15:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Sakın çevirme bulanır :-)
Piksek piksel pro şekilde tasarlanmış bir görüntü o. Bir görüntüyü oynadın mı işi biter. Senin monitör kaç piksel? Verdiğin svg'yi online pngye çevirip bir dene.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Ekleme yaptıydım mesaja o konuda.Yine aynı zaman denk gelmiş :arrow: Bu arada baktım bayağı güzel duvar kağıtları varmış pardüs için.Kullanır mıyım ? Kullanmam ama demeye çalıştığım sanki windowsun duvar kağıtlarından daha güzel görünüyor.Dikkatimi çekti de ondan yazdım.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Kara Kuvvetleri Komutanlığı-Jandarma:
Resim

Kara Kuvvetleri Komutanlığı-Piyade:
Resim

Kara Kuvvetleri Komutanlığı-Topçu:
Resim

Hava Kuvvetleri Komutanlığı-Havacı:
Resim

Pardus-Eğitim (okullar akıllı tahta vb için)
Resim

Pardus-Diyanet:
Resim

Pardus-Genco:
Resim

Pardus-CC:
Resim

Not: hiçbir zaman kullanmayacağınızı düşünerek küçük boy yükledim. İsteyen olursa paylaşırım tam boy.

Dahasını da yaparım aslında... Bakanlıklar, Atatürk falan... Ayrıca yukarıdakilere hafif flu görünecek şekilde birine tank, birine uçak da modifiye edebilirim. Okullar için eğitim teması falan yerleştiririm...

Dur iyice kafam açıldı... Diyanet işleri için yeşilimsi tonda arka planda flu Allah yazısı falan. Coştum. Ben biraz oynayayım şunlarla.
En son shampuan tarafından 23 Ağu 2021, 02:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.