Türkçe harici Siteler
-
Mustafa_
- Byte3

- Teşekkür etti: 4 kez
Türkçe harici Siteler
Sayın yetkili arkadaşlar küçük bir sorum olacak.Daha önceden girdiğim İngilizce olan siteyi google çeviri veya Mikrosoft edge çevir programı ile Türkçeye çevirebiliyordum.Şimdi ne oldu da artık bazı siteler ne yaparsam yapayım Türkçe diline çevrilmiyor.Örnek vereceğim site ''Winaero.com''.Bu site neden Türkçeye çevrilmiyor.Acaba yeni bir uygulama mı yaptılar.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Cevap veren, vermeyen herkese saygılarımı sunar ,sağlıklı günler dilerim.
Re: Türkçe harici Siteler
Şimdi ben de denedim ve çevirmediğini gördüm.Büyük bir ihtimal site sahipleri çeviri eklentisinin çalışmasını engellemiş gibi görünüyor.Ancak belirli bir metni seçip sağ tıklayıp "seçili metni çevir" yaptığınızda metni çeviriyor.Bu şekilde kullanabilirsiniz.
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/a ... ginas-web/
Şu eklentiyi dener misiniZ? Bugün güncellenmiş eklenti.
Noscript eklentisi ile çalışıyormuş,eğer web sitesi ekstra güvenlik kattıysa çalışmayabilirmiş.
Şu eklentiyi dener misiniZ? Bugün güncellenmiş eklenti.
Noscript eklentisi ile çalışıyormuş,eğer web sitesi ekstra güvenlik kattıysa çalışmayabilirmiş.
-
Mustafa_
- Byte3

- Teşekkür etti: 4 kez
Cevaplar için çok teşekkürler.Eklentiyi deneyeceğim olumlu ise buraya yazarım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19690 kez
Adamın sitesini Botla çekip yayımlıyorlardı , önlem almak için bunu yaptı , Hintli ceo geleli Google resmen bitme noktasına geldi , bakınız aşağıdaki linkte Hintli CEO lar ve çalıştıkları Çokuluslu şirketler var
https://mediaindia.eu/business/india-bo ... companies/
Microsoft , resmen millete küfrettiriyor , Hintli ceo Satya Naryana Nadella yerine kimi oturtursanız oturtun , Windows şahlanırdı adamın bir işletim sisteminin kaç yılda oturup hatalarından arınacağını anlaması bile neredeyse 7 yıl sürdü (her 6 ayda bir işletim sistemi çıkartma saçmalığı ve nihayet bundan vazgeçmesi)
Gelelim Google CEO su Pichai Sundarajan ye neymiş efendim Google chrome nin gelişmesinde katkısı olmuşmuş , Herif geleli Google resmen bitti , ben artık ne resim aramalarımı nede herhangi bir konuda bilgi arayabiliyorum , şu anda ilk sayfada ilk sırada çıkar bütün siteler otomatik olarak Başka dile çevrilmiş O ülke dilini kullanan biri tarafından yazılmamış makaleler. mesela aşağıdaki link
https://itigic.com/tr/windows-11-will-a ... l-account/
URL ingilizce yazarı - Matt Mills (Yabancı) ama Türkçe birçok aramada ilk sayfa ilk sırada çıkıyor ve bunu rastgele seçtim bunun gibi bot içerikler hep ilk sayfada ilk sırada , Hintlinin işi anca bukadar olur
NOKIA ceo su - Rajeev Suri resmen batırdı bitirdi Nokai şirketini
PEPSI de Hintli CEO almış , kesin batar , Hintlilerde herşey olur CEO olmaz , sebebi içinden geldikleri KAST sistemidir (Şahsi görüşüm)
https://mediaindia.eu/business/india-bo ... companies/
Microsoft , resmen millete küfrettiriyor , Hintli ceo Satya Naryana Nadella yerine kimi oturtursanız oturtun , Windows şahlanırdı adamın bir işletim sisteminin kaç yılda oturup hatalarından arınacağını anlaması bile neredeyse 7 yıl sürdü (her 6 ayda bir işletim sistemi çıkartma saçmalığı ve nihayet bundan vazgeçmesi)
Gelelim Google CEO su Pichai Sundarajan ye neymiş efendim Google chrome nin gelişmesinde katkısı olmuşmuş , Herif geleli Google resmen bitti , ben artık ne resim aramalarımı nede herhangi bir konuda bilgi arayabiliyorum , şu anda ilk sayfada ilk sırada çıkar bütün siteler otomatik olarak Başka dile çevrilmiş O ülke dilini kullanan biri tarafından yazılmamış makaleler. mesela aşağıdaki link
https://itigic.com/tr/windows-11-will-a ... l-account/
URL ingilizce yazarı - Matt Mills (Yabancı) ama Türkçe birçok aramada ilk sayfa ilk sırada çıkıyor ve bunu rastgele seçtim bunun gibi bot içerikler hep ilk sayfada ilk sırada , Hintlinin işi anca bukadar olur
NOKIA ceo su - Rajeev Suri resmen batırdı bitirdi Nokai şirketini
PEPSI de Hintli CEO almış , kesin batar , Hintlilerde herşey olur CEO olmaz , sebebi içinden geldikleri KAST sistemidir (Şahsi görüşüm)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19690 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Bazı sitelerde sağtuş türkçe diline çevir diyince türkçeye çevrilmiyor. Bunu sanırım o siteyi kuran yöneten insanlar yapıyor.
Birde tarayıcı eskiyse güncellemek gerekebilir. Buda aynı soruna bazen neden olabiliyor.
Sırf bu yüzden ironu 55 inci sürümden 80 inci sürüme güncellemiştim sanırım. :)
Birde tarayıcı eskiyse güncellemek gerekebilir. Buda aynı soruna bazen neden olabiliyor.
Sırf bu yüzden ironu 55 inci sürümden 80 inci sürüme güncellemiştim sanırım. :)
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 927 kez
Bende genelde Türkçeye çeviriyor fakat çevirmediği zaman çeviriye kopyalayıp online ya da programla çevir diyorum çeviriyor yani sıkıntı olmuyor.