https://youtu.be/j3efao0TmB0
Sizi en çok güldüren şaka vidyosu?
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: Sizi en çok güldüren şaka vidyosu?
Üstüne kapı da çalınca adam ödü tam patlamış :) kapıya geldi diye
- feuer
- Terabyte1

Bir insan ateşle oynuyorsa, sonuçlarını hesap etmeli, Sedat Peker gülüp geçiyordur o şakalanan gencin videolarına.
Ama küfredenleri falan bulup dövüyorlar, özür videosu çektiriyorlar.
O gençte kim bilir neler düşünmüştür.
Bu olay bile kurgu olabilir, iki tarafında işine yarıyor.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Dediğim gibi şaka videolarını sevmem.
Genellikle insanları mutsuz etmek fikrine dayanır.
Hayatın kendisi kurgu, izlerken keyif alıyorsan yeter kurguymuş değilmiş çokta takılmam. Yeter ki iyi olsun şaka.
Niye mutsuz ediyor olsun. Çim adam şakasında görmedin mi şaka olduğunu fark edince insanlar nasıl gülüyorlar kendi hallerine.shampuan yazdı: 26 Tem 2021, 17:09 Dediğim gibi şaka videolarını sevmem.
- feuer
- Terabyte1

Tabii bu hayata bakış açısıyla da ilgili;
Kurguyu sadece kurgu olduğu zaman çok severim. Edebiyat ve sinema ile ilgiliyim, geniş bir kitaplığım var. Film izlemeyi severim.
Ama kurgu olduğu için can yakan şeyler de var. Toplumsal ve bireysel durumlar.
...budandı....
Ancak benim gibi sıkıcı insanlar bu gerçekleri düşünüp eğlenmeyebiliyorlar. ^^
Kurguyu sadece kurgu olduğu zaman çok severim. Edebiyat ve sinema ile ilgiliyim, geniş bir kitaplığım var. Film izlemeyi severim.
Ama kurgu olduğu için can yakan şeyler de var. Toplumsal ve bireysel durumlar.
...budandı....
Ancak benim gibi sıkıcı insanlar bu gerçekleri düşünüp eğlenmeyebiliyorlar. ^^
En son feuer tarafından 27 Tem 2021, 01:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- shampuan
- Petabyte4

Arkadaşlardan özür dileyelim. Tarkan abi, "Tabii bu hayata bakış açısıyla da ilgili;" ile başlayan dahil süregelen iletileri uçuralım kimse görmesin.
ThinkAlot,
Masum bulduğun o videoda insanların korkmasına/korkutulmasına gülüyorsun.
İnsanları korkutup buna güldürmek.
Hiç hoş değil.
ThinkAlot,
Hiç hoş değil.
Tamam da dikkat edersen kişilerin onayını alıp bu videolar yayınlanıyor, kişilere kemara gösteriliyor bunun şaka olduğu söyleniyor. Onların izni olmadan yayınlanamaz, çok ağır tazminatları var. Onlar şakayı bu kadar problem etmiyor ki, sonuçta onlar bile durumlarına gülüyor.shampuan yazdı: 26 Tem 2021, 18:22 ....
ThinkAlot,
Hiç hoş değil.
Neyse konu başlangıç rotasından çok saptı, kategori dışına çıktı. Lütfen başlığı yeni cevaplara kapatalım. Mümkünse tamamen başlığı silelim.
Teşekkürler paylaşımlar için.
- feuer
- Terabyte1

Tabii ki o dediğin doğrdur, aslında görüntülendiğini öğrendiği anda izni sorulup sorulmaması önemli değil, direk hukuki yollara başvurabilir.
Programı yapanlar için sıkıntılı bir durum var. İnsanın görüntüsünü alıp yayınlamak için iznini sormak değil, görüntüsünü almak için iznini almak gerekiyor.
Konu güzel bir konu, konudan sapmadan da paylaşım yapmıştım zaten, biz zaman zaman uzaklaşabiliyoruz konulardan. Laf lafı açıyor.
Programı yapanlar için sıkıntılı bir durum var. İnsanın görüntüsünü alıp yayınlamak için iznini sormak değil, görüntüsünü almak için iznini almak gerekiyor.
Konu güzel bir konu, konudan sapmadan da paylaşım yapmıştım zaten, biz zaman zaman uzaklaşabiliyoruz konulardan. Laf lafı açıyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19956 kez
- shampuan
- Petabyte4

Feuer'in mesajı budanmamış
Biraz tehlikeli konular olduğundan belirtmek istemiştim.
Mesele izin olayı değil arkadaşlar. Konuyla direk alakalı. Sizi güldüren videolar nedir diye sorulmuş. İnsanları zor duruma düşüren, telaşlandıran, korkutan şakalar şaka değildir diyorum ben de.
Bir başka gurupda da gerzek şakalar var. Nedir işte cenaze şakaları. Adama imam çağırıyolar sen öldün diyolar "ya ben ölmedim yhaa" falan yapıyo telaşlanıyo falan. cidden yüksek zeka örneği şakalar(!). Mimiklerim oynamıyor.
Yani burada bu gibi şakaların dışındakilere gülerim demek istiyorum. Hayrettinin dolmuşta ossuruk şakası iyi. Ama bu şakaların birinde biraz morali bozuk bir kadın var belliki kadına felek vurmuş bir de bunlar milletin içinde sen mi yaptın diye utandırıyolar böyle şaka olmaz.
Mesele izin olayı değil arkadaşlar. Konuyla direk alakalı. Sizi güldüren videolar nedir diye sorulmuş. İnsanları zor duruma düşüren, telaşlandıran, korkutan şakalar şaka değildir diyorum ben de.
Bir başka gurupda da gerzek şakalar var. Nedir işte cenaze şakaları. Adama imam çağırıyolar sen öldün diyolar "ya ben ölmedim yhaa" falan yapıyo telaşlanıyo falan. cidden yüksek zeka örneği şakalar(!). Mimiklerim oynamıyor.
Yani burada bu gibi şakaların dışındakilere gülerim demek istiyorum. Hayrettinin dolmuşta ossuruk şakası iyi. Ama bu şakaların birinde biraz morali bozuk bir kadın var belliki kadına felek vurmuş bir de bunlar milletin içinde sen mi yaptın diye utandırıyolar böyle şaka olmaz.
- feuer
- Terabyte1

Ben budadım siyasi kısmını, stres yapılacak birşey yoktu o mesajda aslında biz twitter da neler yazıyorduk bir bilsen.