Hocam bu windows 11 mikrosoft un insider üyeleri için uyguladığı önizleme olan windows mudur.Bu windows 11 i kurunca lisans süresi ne kadar acaba
Bunun için lisansı kayıtlı yapan bir ilaç varmıdır(utanarak soruyorum.kusura bakmayın)Çünkü normal şartlarda sanırım çok pahalıdır lisansı.Veya bunu hiç kurmayıp windows 10 kalırsam ücretsiz sürüm yükseltmesi yapacaklarını söylüyorlar doğrumudur acaba.Bu akşam başka bir şey sormuyorum.İyi akşamlar
Eğer yasal lisansın varsa zaten tanıyacaktır mesela sende single language varsa single language kurarsan lisans sorunu çıkmaz, benim resmini verdiğim VHd de anahtar yok, atla dedim kurulduğunda otomatik lisanslamıştı (Ama bende yasal Windows 10 lisansı vardı), sendeki windows 10 lisanssızmı ?
nuri baba yazdı: 30 Haz 2021, 02:43
kurdum usta,şuan itibarıyla oradan yazmakta bu ihtiyar dede:)selam saygılar ve kadetti kim usta bir yerde hep buradan alıntı yapmakta:)
Selamlar , ellerine sağlık Nuri abi , arada mesajlarını görmek beni memnun etti :)
GOG yazdı: 30 Haz 2021, 10:08
yüzlerce hata olucaktır win10 ilk zamanları gibi.
Lisanslı hocam.Yalnız ben bunu kuramadım.Arkadaşlar kurdum diyor.Bir kere bunu rüfus ile kuramıyorum(önyüklenebilir formatta değil)diye ibare çıkarıyor.Bu nasıl kurulur lütfen burada açıklayıcı olarak anlatır mı acaba arkadaşlar.Bu windows 11 türkçe iso su winrar lı iniyordu ve bunu rüfusta gösterdiğimiz zaman ön yükleme için hazırlıyordu sonra format atar gibi kuruyordum.Ama bu nasıl karışık bir şey kuramadım ben bunu acaba farklı bir takım işlemler mi yapmak gerekiyor.Lütfen açıklayıcı izah edermisiniz.Teşekkürler
Hocam ben vazgeçtim izah için yormayın kendinizi lütfen sabrınız için çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.Hoşçakalın.Mesaj silmek istedim onu dahi yerini buladım demekki ben bu karışık Windows 11 i kullanamayacağım ki kaldı ki kurmak onun için vazgeçtim.Ben windows 10 ile devam edeyim...(bu arada mesajları gönder tuşuna basınca çok fazla dönüp bekletiyor dikkatinize efendim)
Akşam bu konuyu Anasayfada anlatayım iyisimi , aşağıda bendeki kurulum, Türkçe , ama bende yanlışlıkla Home kurmuşum single language için tekrar aynı işlemleri yapmama gerekecek , ŞANS
Mesela şu an tam editör modunda yanıt yazarken üstte Windows 11 (10.0.22000.51 Build ISO) Türkçe
yazıyor. Mesajımı gönder diyip 1-2 sn geçmeden oraya basıyorum (veya sol üstteki sordum logosuna) ve mesaj gitmiş oluyor siz de deneyebilirsiniz
Maalesef indiremiyorum.
Defalarca denedim. Zip dosyasını C kök dizinine a isimli klasör açıp orada yönetici olarak çalıştırıyorum. Aşağıdaki hatayı alıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Bunda TPM sorunu var mı? Makinam yeni olmasına rağmen TPM engelini geçemedim. install.wim dosyasını windows 10 imajı ile değiştirip kurulum yapabildim.
Paylaştığınız dosya hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
Yok Özellikle TPM si olmayan bilgisayarlarda denedim , 10 yıllık eski bilgisayarlara bile sorunsuz kuruluyor (Home olan ilk verdiğim) diğerlerini netten buldum denemedim .