Arkdaşlar kare ekran kullanıyorum. Philips 170S. Artık HD'ye geçmek istiyorum.
-Donanımdan hiç anlamam.
-"Geymır" değilim.
-Son derece lüx, süper özellikli, uzay teknolojili, hedeli hödölü olmasın.
-Dahili hoparlörü olmasın.
-Kabloları ve aksesuarları tam çıksın. Bana piyasadan kablo mablo aparat aratmasın.
-Bütçe ortalama 1000TL. 1100TLmax olabilir. Esasen 1000TL altında kapmanya ürünler bakıyorum. 1100TL'yi kesinlikle aşmamalı (paya gok)
-HD olmak zorunda. Basık ekran olup HD standardında olmayan monitörler var onlar olmaz.
-21.5inç 1080p HD. Yinelem frekansı hiç önemli değil. Düzenleme: 21.5 inçi iptal ettik, yerine göre daha üst boyutlarda olup aynı fiyata satılanlar da var.
-Ekran kartım ASUS HD 7790 2GB versiyonu. HDMI var diye biliyorum. Şu anda çalışan kasayı oynatıp sakatlık çıkarmak istemiyorum
Aha şurdan spesifikasyonlara bakarsınız: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/a ... 2-gb.b1925
-Kredi kartı ile alışveriş yapmıyorum peşin alıcam.
-Evimizin yakınlarında vatan var. Ancak onda diğer sitelerdeki gibi ucuz değil baya tuzlu.
Yine de en azından aman sakın şu markadan alma, aman sakın şöyle alma, muhakkak şu özellikler olsun gibi notlarınız varsa sadece onu istiyorum... Neticede beni bilirsiniz gider yine bildiğimi okurum. Uzak durmam gereken marka modeller olursa yazın. Özellikle avantajlı olup bunu al dediğiniz varsa yine yazın. Bu pahalılıkta hergün monitör almıyorsunuz biliyorum ama belki piyasayı takip ediyorsunuzdur...
Teşekkürler.