Replay Burners: Retro Oyun Kanalı

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Replay Burners: Retro Oyun Kanalı

Mesaj gönderen shampuan »

Bu kanaldaki içerikler, meraklılarına özel retro oyunların oynanış videolarını barındırıyor. NES, SNES, MAME ve daha başka platformlardaki oyunları canlı canlı oynuyor. Beni şaşırtan şey ise kanal sahibinin tam bir usta olması. Oyunların birçoğunda ölmeden ve hata yapmadan oyunu bitirmesine şaşırmamak mümkün değil. Aslında oyun kanallarından nefret ederim. Ama bu kanal nedense ilgimi çekti ve bir süredir abonesiyim. Çok güzel oyunlar var.

Kanaldaki videolar iki tiptir: Birinci tipleri oyunu sadece tanıtmak için kısa şekilde gösteriyor, video oyunun ilk dakikalarında bitiyor. Böylece çok içerik girmiş oluyor ;) İkinci tip videolar tam olarak oyunu baştan sona içeriyor. Oyunun açılış ekranından bitişe kadar sürüyor.

Kanal linki:

https://www.youtube.com/user/ReplayBurners/videos

İyi seyirler.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: Replay Burners: Retro Oyun Kanalı

Mesaj gönderen feuer »

Evet sevdiğim oyunlar var burada. Shinobiyi 21 dakikada bitirmiş. Tek jetonla bitirdiğim oyunlardan biriydi, hey gidi günler hey. Yazın denedim birkaç yerde takılıyorum. Boss fightlar bile zorluyor, tıkır tıkır geçerdim.

Captain Commando, Final Fight, Snow Bros, Metal Slug tekmili birden oynamış. Pandemi sağolsun herşeyin nostaljisini yaptık. İzlemediğimiz film serisi oynamadığımız oyun, dinlemediğimiz müzik kalmadı eskilerden :)))) Bu sene dizilere başlıyım diyorum.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Çok güzel bilişim dizileri var. Öneririm.
The silicon valley komedi tarzında ve harika.
Halt and catch fire güzel bir dizi. Başka başlıklarda da tartışmıştık.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

ben 80ler 90lar dizileri düşünüyorum. xena, twin peaks, twilight zone, the a-team, knight rider gibi :)
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Vaooooov! twilight zone dedin ciğerimi deldin!
O dizinin dev arşivi var bende. Hatta kapanmadan evvel rahmetli alkışlarlayaşıyorum'dan falan indirdiğim teeee eski siyah-beyaz bölümleri dahi var. İnanolsun, siyah-beyaz bölümler harika. Ben hayran kalmıştım. Mantıkla-mantıksızlık arasında çok kalite senaryo üretmişler ve oyunculuk üst düzeyde. Bugün tanınan birçok tanıdık sima da dizide oynamış. Mesela uzay yolu'ndaki kaptan körk bölümün birinde oynuyor. Ah yakın olsak diziyi ful bağışlayacam ama yurdum interneti ile upload ne mümkün...

Aklıma getirdiğin iyi oldu ben şu diziye yeniden başlayayım...
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

1959-64 arası olan siyah beyaz mükemmel bir jeneriği var. Bölümlerini izlemedim ancak okuduğum 80ler versiyonundan daha iyi olduğu.
1985-89 arası 2. seri bunun bölümlerini korka korka izlerdim.
2002-2003 arası ve 2019-2020 arası 3. ve 4. seriler yapmışlar ancak onlar hakkında bilgim yok.

Toplu halde torrentten indiricez artık.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön