"Sharewareonsale" Sitesini Sık Takip Edin

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Re: "Sharewareonsale" Sitesini Sık Takip Edin

Mesaj gönderen esatiz »

Maili rastgele bir şey yazdım çünkü abonelik yapıyor iptal edilse bile uğaşmak istemedim:
You must submit a valid email to get this freebie. You agree to allow us to keep you informed of new giveaways and discounts. You can unsubscribe at any time, and once you unsubscribe you will not be added again. If this is not acceptable to you, please leave now. To learn how we protect your privacy, please read our privacy policy.
İndirme sayfasında şöyle diyor:
The download link for Norton Security is given to you above. Download and install Norton Security. After installation, you will need to register a free Norton account. Once registered, you will see a window asking you to pay for a subscription; you can simply close that window if you don't want to do it. After that, simply enjoy! Your free 90-day subscription will be automatically enabled, no need to do anything further. However, it is recommended to run Norton's LiveUpdate to get the latest updates for Norton Security.

Please note if you have used Norton in the past, you may not get the full 90-day subscription or you may get an expired license because this is intended for new Norton users only!
Yani emailine mesaj yollarım, sana program indirme linki veriyom 3 ay da denicen sadece diyor. Bedavadan email adresimizi alıyor. En azından bu program için böyle.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

evet 2.ci mailden 90 günlük deneme sürümü anlaşılıyor. Ben pdf indirirken forumlara üye olduğum mailimi verdim. Pdf linkini mailime de atmıştı.

Maili verme nedenim birkaç program var onların pro sürümlerini verirse site kaçırmıyım diye :)

wallpaperları indirdim. part9 dışında beğenmedim.

300 Abstract Blurred Light Backgrounds
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3

Mesaj gönderen esatiz »

İlk partları ben de beğenmedim indirmeyi durdurdum. Part9 a bakayım bari
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Mail aboneliğini iptal etme olayı, size gönderdiği promosyon maillerinin içinde koca koca harflerle veriliyordu eskiden, "rahatsız oluyorsan tıklat, mailleri durdur" gibi bir yazıya basıyordun, "vah vaaah çok üzüldük, bir şikayetiniz varsa aha şura yorum yazınız" gibisinden son kez soruyor, uğraştırmadan bitiriyordu.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

sabaha karşı senin için 9 tane android uygulaması var diye mesaj geldi. Günde 1 mail gelsin önemli değil bazı yerler çok rahatsız ediyor. Günde 10 15 mail atıyor.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

O olaydan bir ara ben de sıkılmıştım, hatta bir miktar program depoladıktan sonra eeeh, yeter diye takibi bıraktım. Yine de değer bence. Beleşten birşeyler alıyorsun, mail ile rahatsız olmak doğal olsa da köprüyü geçene kadar...

Anladığım kadarıyla mobil uygulama kullanıyorsun aktif şekilde. Bana maildir şudur budur geldiğinde bildirim gelmiyor, telefonumu bari rahat bıraksınlar diye kapattım. Tam şu ara, telefonum çaldı, vodafondan arıyolar, kampanya sürem bittiği için 15GB'den 20GBye geçiş yaptırdılar hayırlı olsun bakalım, bindik bir alamete gedeyoz gıyamete.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

mail ile kayıt aktive ederken 4 tane şık vardı;

windows ve android ile olanı işaretledim, diğer iki şıkkı işaretlemedim birisi macti şıklardan diğerini hatırlamadım.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Şu anda Trend Micro Maximum Security ve Trend Micro Antivirüs ücretsiz görünüyor.
Hiç olmamasındansa bir tane kurulu olsun, yasal olsun denirse anasayfasına bakınız.
Lisans süresi 6 Ay ve sadece 1 bilgisayara kurabilirsiniz.
Link vermiyorum, ilerde kampanya bitince link ölü hale gelir.

Norton Security Standart for 1 Computer de bedava olarak gösterilmiş ancak açıklamalarda 3 ay süre limiti konmuş.

Nadiren 1 yıl ücretsiz lisans kampanyaları gelebiliyor takip etmenizi öneririm.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Paragon Harddisk Manager 17, 5 günlüğüne beleş.
Ashampoo Burning Studio 2021 beleş, hala disk yazdıran kaldıysa.
Corel Aftershot beleş. Fotoğraf çekim sonrası renk vb düzeltmeleri ve organize etme gibi işler için kullanılıyor.
Renderman beleş. 3D animasyon film yapma gibi şeyler için pixar studio'nun kullandığı bir yazılım.
Ashampoo HDD control beleş.
Ashampoo backup pro 12 beleş.
Ashampoo uninstaller beleş.
Ashampoo slideshow stuido beleş.
Ashampoo antivirüs beleş. Ayrıca bir önceki iletideki antivirüsler de "sınırlı süreli olarak" beleş.
Ad-aware web companion, bir sahte site ile bilgilerinizi ele geçirmeye çalışanlardan korumaya yönelik güvenlik yazılımı, beleş.
Webroot secure anywhere, bir üsttekiyle aynı işi yapar, beleş.
Kaspersky security cloud Free 2019 zaten adından free olduğu belli, beleş.

Şimdilik bu kadar...

Bahsettiğim yazılımları sadece haber veriyorum. Çoğunluğunu ya da duruma göre hiçbirini kullanmamış olabilirim. Ayrıca kimse kimseye beleş birşey vermez, alacağınız riskin farkında olma sorumluluğu size aittir. Kampanyadaki yazılımların doğrudan linklerini atmıyorum; ilerde kampanyalar bittiğinde iletiler çöp hale gelmemesi için. Bu nedenle siteyi ziyaret ederek küçük bir araştırmayla ilgili sayfayı bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21285 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Bakın güzel bir fırsat:
ZDSoft Ekran kaydedici. Bu program çok bilinen programların biraz arkasından gelse de çok iyidir. Daha evvel denedim ve memnun kaldım. Hakkında yapılan yorumlar da çok iyi. Fırsat varken mutlaka indirin derim çok iyi programdır dandik değildir:
https://sharewareonsale.com/s/zd-soft-s ... oupon-sale
6 gün süreniz var çocuklar...

Size mutlaka sharewareonsale sitesini sık sık takip edin demiştim. Çünkü her daim zaten ücretsiz olan programları vermez, bazen kalite yazılımlar için süreli yüzde yüz ücretsiz kampanyası verir. Bakın çok önerilen kalite yazılımlardan birisi: Harddisk Sentinel.
https://sharewareonsale.com/s/hard-disk ... ndard-sale
20 saatiniz var ona göre.

NovaPDF, gelişmiş bir pdf editörüdür, çok yaygın kullanılmıyor ama arşivinize mutlaka atın bence:
https://sharewareonsale.com/s/novapdf-g ... oupon-sale

Paragon Harddisk Manager:
https://sharewareonsale.com/s/free-para ... 0-discount

Ayrıca bazı birçok ashampoo yazılımlarından ücretsiz kampanyaya girenler var sayfaya gidip değerlendirebilirsiniz...

Bahsettiğim yazılımları sadece haber veriyorum. Çoğunluğunu ya da duruma göre hiçbirini kullanmamış olabilirim. Ayrıca kimse kimseye beleş birşey vermez, alacağınız riskin farkında olma sorumluluğu size aittir. Kampanyadaki yazılımların doğrudan linklerini atmıyorum; ilerde kampanyalar bittiğinde iletiler çöp hale gelmemesi için. Atsam bile sonraki tarihlerde baktığınızda süreleri dolmuş olabilir. Dolayısıyla kampanyayı kaçırmış olmak da sizin sorumluluğunuzda. Bu uyarı, forumumuzu dışarıdan takip edenler için yazılmıştır.

NOT: Az evvel yukarıdaki üç programı da indirdim. Üçünün de farklı lisans yöntemleri var. ZD soft'un anahtarını direkt veriyor. NovaPDF için sayfasına yönlendiriyor ve ad-soyad/email girmeniz gerekiyor. Paragon için birşey yapmanıza gerek yok, zip olarak geliyor ve shareware şöyle diyor: "lisans için birşey yapmanıza gerek yok biz zaten indirdiğiniz programı sizin için lisansladık". Tabii ki her beleşin bir karşılığı vardır ;)

İyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Saldıralım ozaman , teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Ashampoo winoptimizer (windows temizleme ayar çekme programı) bu tür yazılımları hiç tavsiye etmiyorum ama yine de...
viewtopic.php?f=140&t=210088

Ashampoo snap gelişmiş ekran kayıt yazılımı bazı eksileri de var ancak eskiden ihtiyaç duyup da bir corsan CDciden zor bulup 10 TL ye aldığımı bilirim şu anda ise bir anlamda çöp yazılım sayılır. Yine de meraklısı varsa ful beleş. Giriş yapınca muhakkak sayfanın sağ kısmındaki uyarılara gözatın çünkü kaç bilgisayara kadar lisans verdiği, lisansın süresi var mı bunlar hep orada belirtilir. Snap 4 sadece bir bilgisayar için ömürboyu ve ayrıca ticari+ev kullanımı açısından serbest:
https://sharewareonsale.com/s/free-asha ... 9-99-value

Paragon HDD manager hala beleş ve 1 bilgisayar için ömürboyu lisans. Ticari olmayan kullanım için yani tekniker falansanız ve bundan para kazanacaksanız izin vermiyor firma:
https://sharewareonsale.com/s/free-para ... 0-discount

Video Proc birçok özelliği içinde barındıran bir video programı. Editör, indirici, dönüştürücü, ekran kaydedici ne ararsanız varmış. Bu kampanya şu anda süreli ve saat geri sayıyor:
https://sharewareonsale.com/s/free-vide ... 0-discount

Bitdefender Total security maks.5 PC için 6 ay lisans veriyor antivirüsünüz yoksa deneyin derim. 6ay deyip geçmeyin adamların yarım yıllık maaş çeki demektir:
https://sharewareonsale.com/s/free-bitd ... 0-discount

Ashampoo music studio 1 PC için ömürboyu lisans veriyor ticari/ticari olmayan farketmez diyor:
https://sharewareonsale.com/s/free-asha ... 0-discount

UYARI:

Bahsettiğim yazılımları sadece haber veriyorum. Çoğunluğunu ya da duruma göre hiçbirini kullanmamış olabilirim. Ayrıca kimse kimseye beleş birşey vermez, alacağınız riskin farkında olma sorumluluğu size aittir. Kampanyadaki yazılımların doğrudan linklerini atmıyorum; ilerde kampanyalar bittiğinde iletiler çöp hale gelmemesi için. Atsam bile sonraki tarihlerde baktığınızda süreleri dolmuş olabilir. Dolayısıyla kampanyayı kaçırmış olmak da sizin sorumluluğunuzda. Bu uyarı, forumumuzu dışarıdan takip edenler için yazılmıştır.

İyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Paylaşım için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3

Mesaj gönderen esatiz »

Kod: Tümünü seç

https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html?utm_source=sharewareonsale&utm_medium=sharewareonsale&utm_campaign=sharewareonsale