feuer yazdı: 26 Oca 2021, 17:23
ilaçlayıcılar buldum 2 tane de riskli olur diye yapmadım, bazen bu tarz durumlarda cmd den girilen bir kod olayı çözüyor, o şekilde bir bilginiz vardır diye düşündüm. İlaçsız olmuyor diyorsunuz yani @velociraptor sizin ilaçlayıcılar virüssüz müdür peki?
Hatırladığım kadarıyla eski ilaçlar deneme süresini sıfırlar, kalıcı kırma yapmaz. Geçen bir başlıkta bir arkadaşımız artı dijital lisans yapan ilaçlar var demişti ama o ilaç 7'de çalışmıyordur sanırım.
Evet o deneme süresini uzatan komutu görmüştüm. Ancak süre olarak120 gün + 240 gün konusunu buradan öğrendim. Bunları ayrıntılı incelerim.
virüssüz ilaç olursa özel mesajdan paylaşırsınız onlarada bakarım. bu benim mesajımda "w.i.n.lo.a.der" bahsettiğim uygulama sıkıntılı mı biliyor musunuz?
windows 7 de son güncellemesi de alınmış versiyonunu indirdim. windows iso downloader ile.
windows vista ise archive.org tan sp2 li indirdim onun sonraki güncellemeleri yüklü değil.
ancak bunlar için güncellemeler bitmedi mi microsoft halen güncelliyor mu bunları?