Birçoğunuzu tanıyorum, bu yüzden bilmediğinizi sanmıyorum. Bilmeyenler için yine de bir faydalı başlık oluşturmak istedim. Şu anda anasayfasında Deepfreeze alternatifi olan ShadowDefender yazılımı ücretsiz veriliyor bilginiz olsun. Bu kampanya bu yazıyı okuduğunuz tarihlerde değişebilir.
Sharewareonsale nedir?
Kendisini takip eden kullanıcılara indirimli ya da süreli olarak bedava sunulan üçüncü parti yazılımları paylaşan bir sitedir. Örneğin bugün, atıyorum, "A" marka antivirüs, 8 saatliğine bedava. İndir deyip e-mail veriyorsun ve indiriyorsun.
Pro yazılımı bedava veriyor dedimse, Adobe serisi yazılımları vermiyor, çok umutla bekledim bir PS, bir premier gelir mi diye ama gelmedi
Bu siteyi geçmişte sık takip ederdim. Email kaydı oluşturup program indirdiniz diyelim. Size devamlı indirime giren, ya da bedava kampanyasına giren yazılımları bildiriyor. Bıkar, sıkılırsanız email aboneliğinden çıkıp kurtulabiliyorsunuz. Israr etmiyor, rahatsız etmiyor. Dilerseniz daha sonra tekrar abone olabiliyorsunuz. Kardeş sen ne ayaksın, demiyor.
Nice güzel programı bu site sayesinde arşivledim. Yasal yasal kullanıyorum. Aklıma gelen faydalı yazılımlardan birisi: Minitool Partition Wizard 9.X. Bir diğeri Minitool Partition Rescue (gibi birşey). Hayat kurtaran yazılımlar bunlar.
Şiddetle öneririm.