Youtube Cidden Sapıttı - Sizde de Sıkıntı Var mı?
- tn82
- Moderator

- Teşekkür etti: 67 kez
Re: Youtube Cidden Sapıttı - Sizde de Sıkıntı Var mı?
şu kedi kanalınada aboneyim bide şu yemek kanalına aboneyim
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Kediler güzel tabi
Lezizci.com yer imlerimde var taa sordum.net'ten nereleri bulmuştum
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Tamam tamam şimdi anlaşıldı
Tüm sorularıma yanıt buldum ben.
Kedi, borsa-ekonomiler Tarkan abiden,
Yemek videoları tn82'den.
Hatta çince japonca yazılara kadar aynı
İlk tahmin doğru çıktı ikisine de aboneyim. Demek ki ondanmış.
Tamam sıkıntı yok o zaman. Ben de youtube çıldırdı "ellaaam" diyordum.
O halde size de abidik gubidik elektronik videoları, nostalji oyun videoları geliyordur...
Tüm sorularıma yanıt buldum ben.
Kedi, borsa-ekonomiler Tarkan abiden,
Yemek videoları tn82'den.
Hatta çince japonca yazılara kadar aynı
İlk tahmin doğru çıktı ikisine de aboneyim. Demek ki ondanmış.
Tamam sıkıntı yok o zaman. Ben de youtube çıldırdı "ellaaam" diyordum.
O halde size de abidik gubidik elektronik videoları, nostalji oyun videoları geliyordur...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19763 kez
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Google da algoritma güncellemesi geliyor tube tarafınada yansıyor illaki. Artık çapraz site çerezleri ile ilgi alanına dayalı reklam veya yapay zekadan serpme öneriler alabiliyorsun.
En çok gidenler de aptal kesime hitap eden videolar oluyor. Bol izlenme ve yorum beğeni varsa öne çıkıyor milattan kalma bazı süpriz videolar bile patladığı için yorumlarda görüyorsun.
"Evet şimdi herkes su altında duş alan kuş videosunu merak ediyordu, hemde rusça" gibi gibi onlarca şeyler. :D
En çok gidenler de aptal kesime hitap eden videolar oluyor. Bol izlenme ve yorum beğeni varsa öne çıkıyor milattan kalma bazı süpriz videolar bile patladığı için yorumlarda görüyorsun.
"Evet şimdi herkes su altında duş alan kuş videosunu merak ediyordu, hemde rusça" gibi gibi onlarca şeyler. :D
- shampuan
- Petabyte4

Aynen aynen evet.Ensatech yazdı: 21 Oca 2021, 22:34 Google da algoritma güncellemesi geliyor tube tarafınada yansıyor illaki. Artık çapraz site çerezleri ile ilgi alanına dayalı reklam veya yapay zekadan serpme öneriler alabiliyorsun.
Sorunu çözdük, ulan finans videolarını falan görünce anlamalıydım, abone olduğum kanal olayı hiç aklıma gelmedi ben de gelmiş burda hönkürüyorum. Video kaynakları tanıdık, sorun yapmıyorum artık.
- velociraptor
- Yottabyte4

- shampuan
- Petabyte4

Arkadaşlar, bezdirdi belki ama mizah olsun diye eklemek istedim.
Az evvel biraz yöresel Türk halk müziği dinlemek istedim ve youtube'a "misiru guruttun mi" yazdım. Bana girdiğim anahtar kelimeler ile alakalı sonuçların arasında şunları verdi, başlıkları aynen yazıyorum:
BU NE YA VICIK VICIK? KLAVYE TEMİZLİYORMUŞ! (7 farklı ürün incelemesi)
Çukur 3.Sezon 1.Bölüm - İdris Koçovalı Ölmüş
KABARIK DÜZ SAÇLARIM DALGALI ÇIKTI / İLK DOĞAL DALGALI SAÇ DENEMEM / Curly Girl Method / 2A 2B SAÇ
Atatürk'ü Tehdit Eden Öğrenci ve Atatürk'ün Cevabı!
CADDY TRİGER DEĞİŞİM DETAYLI (Dikkat edilmesi gerekenler )
Opel Astra 1.3 Dizel MAP sensörü temizliği. Cleaning the MAP manifold absolute pressure sensor
Akışmetre (MAF sensörü arızaları) Nelerdir ?
En İyi Fotoğraf Makinesi Hangisi : Fotoğraf Eğitimi #7
100BİNDE MOTOR AÇILIRMI /PAS MOTORU YEDİ /ARAÇ ALIRKEN MOTOR SUYUNA NEDEN BAKILMALI ? chvrlt aveo
Daha bunlardan çok var ve çıkan bu sonuçlar arama ile ilgili olan sonuçların yaklaşık yarısını teşkil ediyor. Bakın, size yemin ediyorum hayatımda hiç böyle şeylere ilgi duymadım ve bir kez olsun aratmadım. İzlemedim. Bu tür yerlere yorum girmedim.
Eğer "algoritma" bu ise, dijital dünya bu ise, gelecekte bize çip taktıklarında neler olacağını bir düşünün...
(Adam aracını kullanırken telefonda karısıyla konuşmaktadır)
"Hayatım yoldayım, on, bilemedin onbeş dakikaya evdeyim"
Adam o andan sonra bir daha görülmez. Ertesi gün izi bulunur. Adam bir latin ülkesinde pro fabrikasında bulunmuştur. Kendine geldiğinde:
"İyi de ben pro istememiştim ki? Sadece evime gitmek istemiştim..."
DÜNYANIN EN İYİ PROLARI 10'LUK VE 15'LİK PAKETLERLE BİR SİPARİŞLE EVİNİZDE!
Az evvel biraz yöresel Türk halk müziği dinlemek istedim ve youtube'a "misiru guruttun mi" yazdım. Bana girdiğim anahtar kelimeler ile alakalı sonuçların arasında şunları verdi, başlıkları aynen yazıyorum:
BU NE YA VICIK VICIK? KLAVYE TEMİZLİYORMUŞ! (7 farklı ürün incelemesi)
Çukur 3.Sezon 1.Bölüm - İdris Koçovalı Ölmüş
KABARIK DÜZ SAÇLARIM DALGALI ÇIKTI / İLK DOĞAL DALGALI SAÇ DENEMEM / Curly Girl Method / 2A 2B SAÇ
Atatürk'ü Tehdit Eden Öğrenci ve Atatürk'ün Cevabı!
CADDY TRİGER DEĞİŞİM DETAYLI (Dikkat edilmesi gerekenler )
Opel Astra 1.3 Dizel MAP sensörü temizliği. Cleaning the MAP manifold absolute pressure sensor
Akışmetre (MAF sensörü arızaları) Nelerdir ?
En İyi Fotoğraf Makinesi Hangisi : Fotoğraf Eğitimi #7
100BİNDE MOTOR AÇILIRMI /PAS MOTORU YEDİ /ARAÇ ALIRKEN MOTOR SUYUNA NEDEN BAKILMALI ? chvrlt aveo
Daha bunlardan çok var ve çıkan bu sonuçlar arama ile ilgili olan sonuçların yaklaşık yarısını teşkil ediyor. Bakın, size yemin ediyorum hayatımda hiç böyle şeylere ilgi duymadım ve bir kez olsun aratmadım. İzlemedim. Bu tür yerlere yorum girmedim.
Eğer "algoritma" bu ise, dijital dünya bu ise, gelecekte bize çip taktıklarında neler olacağını bir düşünün...
(Adam aracını kullanırken telefonda karısıyla konuşmaktadır)
"Hayatım yoldayım, on, bilemedin onbeş dakikaya evdeyim"
Adam o andan sonra bir daha görülmez. Ertesi gün izi bulunur. Adam bir latin ülkesinde pro fabrikasında bulunmuştur. Kendine geldiğinde:
"İyi de ben pro istememiştim ki? Sadece evime gitmek istemiştim..."
DÜNYANIN EN İYİ PROLARI 10'LUK VE 15'LİK PAKETLERLE BİR SİPARİŞLE EVİNİZDE!
- velociraptor
- Yottabyte4

Microsoftun başına bir Hintli geçti Halen windows 10 BETA lıktan çıkamadı , Google nin başına bir Hintli geçti , Artık google aramalarını bir kullanamaz olduk , Tesadüfmüdür - olabilir lakin çok fazla tesadüf tesadüf değildir.
- shampuan
- Petabyte4

Elektronikle uğraştığım için internet üzerinde çok arama yapıyorum. yaptığım basit bir aramada, hintilerin yaptığı son derece aptalca şeylerle karşılaşıyorum ve engellemenin imkanı yok. Sana nasıl tarif edeyim bilmiyorum basit bir devre soruyorum, bu hintiler bu konuda o kadar kötüler ki anlatamam, inanılmaz hile yapıyorlar ve yaptıkları çürük çarık, işe yaramaz, dandik uygulama videoları en başlarda çıkıyor. Örnek:
Videoyu üşeniyorsanız izlemeyin, videodaki adam bir laptoptan söktüğü Lion pili 220Volt ile şarj etmeye çalışıyor. İki yanlıştan birisi lion pilleri 220Volttan transformatörsüz düşürme yapan böyle dandirik devrelerle şarj etmemelisiniz. İkincisi devrede çok bariz bir hata var ve bu videoyu milyonlarca kişi izliyor olabilir. Düşünsene, milyonlarca kişiden en az bini oturup bu devreyi yapıp ortalığı batırabilir. Yanlış bilgi nasıl yayılıyor görün. Olayın teknik izahı uzun olduğu için burada anlatmıyorum ama en basit, en ilkel lion şarj devresi şuradaki gibi olur:
https://ceryanlidevreler.blogspot.com/2 ... vresi.html
Bu yetmez. Lion piller aşırı şarja karşı korunmalıdır. O da şurada:
İlla anlamanız gerekmiyor yazının birkaç satırına göz atsanız olayın ciddiyetini anlarsınız.
Sadece elektronik videolarından bu adamların "teknik" işinin ehli olmadıkları rahat anlaşılıyor. Ve bu adamlar HER YERDE! Eğer internet hintlilerine eline tamamen geçerse hapı yuttuk ki ne diyeyim. Çip takma olayında da ciddiyim eğer bir hintlinin uygulamasıyla bana çip takacaklarsa kalsın ben kendi kafama kendim sıkarım
Videoyu üşeniyorsanız izlemeyin, videodaki adam bir laptoptan söktüğü Lion pili 220Volt ile şarj etmeye çalışıyor. İki yanlıştan birisi lion pilleri 220Volttan transformatörsüz düşürme yapan böyle dandirik devrelerle şarj etmemelisiniz. İkincisi devrede çok bariz bir hata var ve bu videoyu milyonlarca kişi izliyor olabilir. Düşünsene, milyonlarca kişiden en az bini oturup bu devreyi yapıp ortalığı batırabilir. Yanlış bilgi nasıl yayılıyor görün. Olayın teknik izahı uzun olduğu için burada anlatmıyorum ama en basit, en ilkel lion şarj devresi şuradaki gibi olur:
Bu yetmez. Lion piller aşırı şarja karşı korunmalıdır. O da şurada:
İlla anlamanız gerekmiyor yazının birkaç satırına göz atsanız olayın ciddiyetini anlarsınız.
Sadece elektronik videolarından bu adamların "teknik" işinin ehli olmadıkları rahat anlaşılıyor. Ve bu adamlar HER YERDE! Eğer internet hintlilerine eline tamamen geçerse hapı yuttuk ki ne diyeyim. Çip takma olayında da ciddiyim eğer bir hintlinin uygulamasıyla bana çip takacaklarsa kalsın ben kendi kafama kendim sıkarım
- velociraptor
- Yottabyte4

- shampuan
- Petabyte4

Hayır abi. Hayırdır?
Sen genelde boş soru sormazsın dur bir blogu kontrol edip geleyim kesin yanlış birşey gördün
Güncel:
Blogda 18650 tip laptop pillerine uygundur yazacağıma, 13650 laptop pillerine uygundur yazmışım
Ulan ben de diyorum bu sorudaki ima nedir?
Teşekkür ederim. Yazılarımda benim farketmediğim imla hataları olabilir. Bunun için özür dilerim. Buldukça bildirirseniz düzeltirim.
Sen genelde boş soru sormazsın dur bir blogu kontrol edip geleyim kesin yanlış birşey gördün
Güncel:
Blogda 18650 tip laptop pillerine uygundur yazacağıma, 13650 laptop pillerine uygundur yazmışım
Teşekkür ederim. Yazılarımda benim farketmediğim imla hataları olabilir. Bunun için özür dilerim. Buldukça bildirirseniz düzeltirim.