HP Yazıcılarda Sorun Yaşıyorsanız

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

HP Yazıcılarda Sorun Yaşıyorsanız

Mesaj gönderen shampuan »

Az evvel bir ilaç sitesinde yorumları okuyordum. Geçen gün gördüğüm bir soruna yanıt verilmiş ve sorundan bahseden deneyip çözmüş. Bu nedenle çözümü burada paylaşmak istedim.

Biliyorsunuz artık flaş player bitti. Bu durum birçoğumuz için pek birşeyi değiştirmese de bazı sorunlar çıkabiliyor. İşte sorun:

Resim

Yanıtta bahsedilen yer buraya açılıyor:

Kod: Tümünü seç

https://www.upload.ee/files/12764379/Adobe_Runtimes_AllInOne_12.01.2021.zip.html
Paylaşanın UYARISI:

Resim

İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: HP Yazıcılarda Sorun Yaşıyorsanız

Mesaj gönderen feuer »

HP yazıcıların sorunları keşke flash desteği ile bitse :(
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Almayın orda da belirttim. Almış olanlar da işte böyle denesin.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Ben birde a101den almıştım, gerçi çok uygun fiyata aldım o zaman için. Kartuş aynı gün bitmişti.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

O A101'den değil hocam, demo kartuş koyuyor firmalar. Yeni kartuş almaya zorluyor müşteriyi yenisinin fiyatı bir yazıcı kadar. Marketlerde ucuz olmasının nedeni de bu.
Piyasadaki yazıcıların bir kısmı demo kartuşlu bir kısmı dolu gelir. Dolu olanlar da maalesef çipli. Süresi dolunca yazıcıyı çöpe atmaya zorluyorlar. Eğer atmak istemezsen firma yine ve bizzat yedek çip satıyor. O da baya parayla satılıyor. Mesela mürekkep ya da toner bitti. Bir yazıcı parası verip toner/kartuş alıyorsun. Tam birkaç basmada hoooop! Noldu len? Çİp kendini kilitledi. Belli bir basım sayısıya eriştin. Gidip bu defa çip değiştirtiyorsun servise. Bazı servisler illa biz takıcaz derken bazıları sana satabiliyor.

Kemal Sunal'ın Düttürü Dünya filmi geldi aklıma...
Allah rahmet etsin bugün üçüncü defa adını anıyorum.
Kullanıcı avatarı
lord_leo
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen lord_leo »

Yazıcılarda dertler bitmez.

https://www.webkenti.net/2020/03/window ... ve_15.html

flash için

SuperNova SWF Enabler
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

shampuan yazdı: 17 Oca 2021, 01:09 O A101'den değil hocam, demo kartuş koyuyor firmalar. Yeni kartuş almaya zorluyor müşteriyi yenisinin fiyatı bir yazıcı kadar. Marketlerde ucuz olmasının nedeni de bu.
Piyasadaki yazıcıların bir kısmı demo kartuşlu bir kısmı dolu gelir. Dolu olanlar da maalesef çipli. Süresi dolunca yazıcıyı çöpe atmaya zorluyorlar. Eğer atmak istemezsen firma yine ve bizzat yedek çip satıyor. O da baya parayla satılıyor. Mesela mürekkep ya da toner bitti. Bir yazıcı parası verip toner/kartuş alıyorsun. Tam birkaç basmada hoooop! Noldu len? Çİp kendini kilitledi. Belli bir basım sayısıya eriştin. Gidip bu defa çip değiştirtiyorsun servise. Bazı servisler illa biz takıcaz derken bazıları sana satabiliyor.

Kemal Sunal'ın Düttürü Dünya filmi geldi aklıma...
Allah rahmet etsin bugün üçüncü defa adını anıyorum.
Evet demo kartuş olduğunu biliyorum, fiyatları tam hatırlamıyorum yanlış olabilir sanırım şu şekildeydi 2kartuş=yazıcı fiyatı, Burada ucuza dolum yapıyorlar 25-30tl yazınki fiyat artmış olabilir. Çipi de bloke ediyorlardır. Ben sinir oldum atmaya da kıyamadım eskiden yaptığım gibi basım yapan bir kırtasiye var oradan alıyorum çıktılarımı. Yazıcıya da atmaya kıyamadım, fotoğraflar ve belgeler var scan edilecek, o işlem için kutusunda bekliyor.
Kullanıcı avatarı
esatiz
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 399 kez

Mesaj gönderen esatiz »

Teşekkürler sitenizi yer imlerime ekledim güzel yazılar var bazen bakıyorum :arrow:

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön