Eski Sürüm CCleaner Chrome'u Temizlemiyor
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Eski Sürüm CCleaner Chrome'u Temizlemiyor
Geçenlerde chrome'u güzelce bir temizleyeyim, artık çerezler falan doldu demiştim. CCleaner'i açıp Chrome seçeneğinde tüm kutucukları doldurup temizleye bastım. İşlem sonunda son girdiğim siteler, indirme geçmişi gibi verilerin hala durduğunu gördüm. İşlemi tekrar tekrar denedim. Olmuyor. Sanırım son sürüm Chrome yapısal olarak değişmiş, eski sürüm CCleaner geçmişini temizlemiyor. Chrom'un kendi ayarlarından temizlik yaptım ama o da bir yere kadar...
Kullandığım CCleaner sürümü 5.15.5513 eski bir sürüm. Bilerek güncellemiyorum güncel sürümler tüm özelimi ona buna peşkeş çekiyor. Zaten CClenaer kullanma amacım bunu önlemek.
Elinde CCleaner kullanan varsa çerez temizliği yaparak sonucu bana bildirebilir mi?
Ve Tarkan abi, Senin elinde pisliğe bulaşmamış son sürüm var, sen de güncellemiyorsun biliyorum. Acaba deneyip, başarılı oluyorsan bana o sürümü atabilir misin?
Teşekkür ederim.
Kullandığım CCleaner sürümü 5.15.5513 eski bir sürüm. Bilerek güncellemiyorum güncel sürümler tüm özelimi ona buna peşkeş çekiyor. Zaten CClenaer kullanma amacım bunu önlemek.
Elinde CCleaner kullanan varsa çerez temizliği yaparak sonucu bana bildirebilir mi?
Ve Tarkan abi, Senin elinde pisliğe bulaşmamış son sürüm var, sen de güncellemiyorsun biliyorum. Acaba deneyip, başarılı oluyorsan bana o sürümü atabilir misin?
Teşekkür ederim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19768 kez
Re: Eski Sürüm CCleaner Chrome'u Temizlemiyor
Şu an bendeki 5.65.7632 , FAB ile engelleyince normal açılanı bu üst sürümler yaklaşık 45 sn internete bağlanmaya çalıştığı için arayüz gelmiyor
- shampuan
- Petabyte4

Aynı sorunu adobe readerde yaşıyorum ben. Hatta gittim içindeki dll dosyalarını sildim attım dll'leri açmak kabus gibi şu anda.
Sürümü not aldım. Uygun zamanda geribildirim yapıcam.
Sürümü not aldım. Uygun zamanda geribildirim yapıcam.
- velociraptor
- Yottabyte4

isteyen olursa bendeki sürümü upload edebilirim ama çalıştırmadan önce FAB ile engelleyin
- shampuan
- Petabyte4

Setup.exe'yi çalıştırmadan önce mi yoksa kullanımda mı?velociraptor yazdı: 05 Oca 2021, 19:32 isteyen olursa bendeki sürümü upload edebilirim ama çalıştırmadan önce FAB ile engelleyin
Mesela internet olmadan kursam, güncelleme ayarını falan kapatıp internet varken açıp temizle desem... Güncelliyor mu?
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
FAB Nedir hocam?velociraptor yazdı: 05 Oca 2021, 19:32 isteyen olursa bendeki sürümü upload edebilirim ama çalıştırmadan önce FAB ile engelleyin
- shampuan
- Petabyte4

Ooooo FAB'ı soruyor...esatiz yazdı: 05 Oca 2021, 20:51FAB Nedir hocam?velociraptor yazdı: 05 Oca 2021, 19:32 isteyen olursa bendeki sürümü upload edebilirim ama çalıştırmadan önce FAB ile engelleyin
Sırrımızı açıklayalım mı Tarkan hocam?
Şaka şaka, F.A.B, Sordum.net yapımı, bir tür güvenlik duvarıdır.Yazılımların internete bağlanıp kendi kendilerini güncellemelerini, veya buna benzer durumlarla kullanıcıyı rahatsız etmelerini engeller.
https://www.sordum.org/8125/firewall-ap ... -fab-v1-7/
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Eğer amacın chrome temizliği ise bunu chrome'un içinden neden yapmıyorsun?
Ben chrome u portable kullandığımdan kullandığım temizleyici yazılımlarında yolunu değiştirmem gerekiyor.
bleachbit ve cleanmgr+ önermiştim daha önceden
şunu bir incele istersen, ayrıca ccleanerda winapp2.ini dosyasına istediğin dosya, klasör ve registry yollarına manuel ekleme yapabiliyordun eskiden, öyleyse eski bir sürümle deneyebilirsin
bat dosyası olarak bir incele
https://ephams.com/2015/08/batch-script ... y-cookies/
tüm ccleaner versiyonları
https://filehippo.com/download_ccleaner/history/
Ben chrome u portable kullandığımdan kullandığım temizleyici yazılımlarında yolunu değiştirmem gerekiyor.
bleachbit ve cleanmgr+ önermiştim daha önceden
şunu bir incele istersen, ayrıca ccleanerda winapp2.ini dosyasına istediğin dosya, klasör ve registry yollarına manuel ekleme yapabiliyordun eskiden, öyleyse eski bir sürümle deneyebilirsin
bat dosyası olarak bir incele
https://ephams.com/2015/08/batch-script ... y-cookies/
tüm ccleaner versiyonları
https://filehippo.com/download_ccleaner/history/
- shampuan
- Petabyte4

Teşekkür ederim.
Amacım sadece chromu temizlemek değil. Hem bilgisayarı hem de tarayıcıları etkili temizliyor. Her iş için ayrı program kurmak istemiyorum. Çok ideal bir program bu.
Chrome içinden temizlik yaptın mı, bir de CCleaner ile temizliyorsun ve 300-500MB veri temizliyordu CC eskiden. Şimdi ise hiç birşeyi temizlemez oldu ben de anlamadım.
Ccleaner için yazılım ekleme programı vardı, kuruyorsun, CCleaner programına daha fazla program bağlıyordu daha önce denedim ama verim alamadım biraz sakat... Bir de niye ekstra program kurayım diye düşündüm program ekle/kaldırda gözüküyor ayrı program olarak. Onu kullanacağıma wise cleaner var denemiştim süper bir programdı onu kullanırım. Ama marifet tek programla iki kuş vurabilmekte.
Verdiğin scriptleri de favorilere ekliyorum güzelmiş. CCversiyonlarına gelince Avast tarafından satın alındıktan sonra içine casus yazılım gömmeye başladılar bu yüzden güncellemiyorum. Tarkan abinin bahsettiği sürüm casussuz son sürüm, o da dediğine göre kendi kendini sormadan güncelleyen yaramaz amcayla beraber geliyor FAV kullanmam gerekiyor. Yemin ediyorum zaman geçtikçe bilgisayar kullanmayı zıkkım zehir yaptılar artık nefret ediyorum global sistemden şahsi bilgisayarımı istediğim gibi kullanamıyorum iyi mi... :evil:
Amacım sadece chromu temizlemek değil. Hem bilgisayarı hem de tarayıcıları etkili temizliyor. Her iş için ayrı program kurmak istemiyorum. Çok ideal bir program bu.
Chrome içinden temizlik yaptın mı, bir de CCleaner ile temizliyorsun ve 300-500MB veri temizliyordu CC eskiden. Şimdi ise hiç birşeyi temizlemez oldu ben de anlamadım.
Ccleaner için yazılım ekleme programı vardı, kuruyorsun, CCleaner programına daha fazla program bağlıyordu daha önce denedim ama verim alamadım biraz sakat... Bir de niye ekstra program kurayım diye düşündüm program ekle/kaldırda gözüküyor ayrı program olarak. Onu kullanacağıma wise cleaner var denemiştim süper bir programdı onu kullanırım. Ama marifet tek programla iki kuş vurabilmekte.
Verdiğin scriptleri de favorilere ekliyorum güzelmiş. CCversiyonlarına gelince Avast tarafından satın alındıktan sonra içine casus yazılım gömmeye başladılar bu yüzden güncellemiyorum. Tarkan abinin bahsettiği sürüm casussuz son sürüm, o da dediğine göre kendi kendini sormadan güncelleyen yaramaz amcayla beraber geliyor FAV kullanmam gerekiyor. Yemin ediyorum zaman geçtikçe bilgisayar kullanmayı zıkkım zehir yaptılar artık nefret ediyorum global sistemden şahsi bilgisayarımı istediğim gibi kullanamıyorum iyi mi... :evil:
- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Anladım sağolun, madem ben de kullanayım bunu. Çok duydum da hiç kullanmamıştım bakalım.
Düzeltme : kullanayım yazacaktım, kurayım yazmışım.
Düzeltme : kullanayım yazacaktım, kurayım yazmışım.
En son esatiz tarafından 06 Oca 2021, 17:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4