bir yazı yazdığımızda ya da yaptığımız işlemler esnasında elektrik kesilse bile word ve excel i açtığımızda karşımızda olsun
teşekkürler
word exelde elektrik kesilse bile çalışmalarımız kaybolmasın
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21048 kez
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: word exelde elektrik kesilse bile çalışmalarımız kaybolmasın
https://www.google.com/intl/tr/drive/
ofis işlerimi google drive ın online ofis araçlarıyla yapıyorum ben anlık kayıt ediyor. Dosyaları yanlışlıkla silsen bile 30 gün saklıyor. Dosya üzerinde hatalı silme yaparsan geri ala işlevi daha iyi microsoft office ten.
internet bağlantın ve gmail hesabın olması gerekiyor.
Ekstra avantaj olarak gerek Türkçe gerek İngilizce yazdığın metinlerdeki sadece kelime büyük küçük harf değil (özellikle ingilizce için) gramer hatalarında bile uyarı veriyor. Arkadaşlarıma kardeşlerime tavsiye ediyorum ofis işlemleri için.
ofis işlerimi google drive ın online ofis araçlarıyla yapıyorum ben anlık kayıt ediyor. Dosyaları yanlışlıkla silsen bile 30 gün saklıyor. Dosya üzerinde hatalı silme yaparsan geri ala işlevi daha iyi microsoft office ten.
internet bağlantın ve gmail hesabın olması gerekiyor.
Ekstra avantaj olarak gerek Türkçe gerek İngilizce yazdığın metinlerdeki sadece kelime büyük küçük harf değil (özellikle ingilizce için) gramer hatalarında bile uyarı veriyor. Arkadaşlarıma kardeşlerime tavsiye ediyorum ofis işlemleri için.
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Re: word exelde elektrik kesilse bile çalışmalarımız kaybolmasın
Evet artık ben de Google Drive'da ofis i kullanıyorum. Tavsiye ederim.