Windows Silinen Dosyaları Getirmek istiyorum. Yardım.

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Windows Silinen Dosyaları Getirmek istiyorum. Yardım.

Mesaj gönderen Mu®aT »

Merhaba arkadaşlar, laptopta birkaç dosyam silinmiş. kurtarmak istiyorum. Easeus Data ... programını indirdim ama ücretli üyelik istiyor. desteklerinizi rica ediyorum teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Windows Silinen Dosyaları Getirmek istiyorum. Yardım.

Mesaj gönderen shampuan »

Nereden silindi? C'den mi D'den mi?
Cden silindiyse asla ve kat'a o diske birşey kurmayın hatta o bilgisayarı kullanmayı bırakın. Yapacağınız her hareket eski verilerin üzerine yazacaktır bu da kurtarmayı imkansız kılar. Dolayısıyla o laptop hdd'sini başka bir PC'ye harici olarak takıp bir veri kurtarma yazılımı ile kurtarmayı deneyebilirsiniz. Ya da Hirens Boot CD ile başlatarak (CD'den başlar, C'ye ellemez) içindeki Recuva ile silinen dosyaları taratabilirsiniz.

Şayet verileriniz D'de ise, bu defa bizzat tecrübe ettiğim başarılı bir yazılımı tavsiye ediyorum: R-Undelete. Bu program R-studio programını yapan firmanın fazla karışıklığı sevmeyen dummy kullanıcılar için geliştirdiği bir yan üründür. Bu programı bilgisayarınıza kurup tarama emri verin. Tarama işlemi çok uzun sürer. Kurtarılacak yer göstererek (yukarıdaki ile beraber her iki durum için de geçerli, asla aynı yeri seçmiyoruz) silinen verilerden kaybettiklerinizi bulup işaretleyin ve kurtarın.

Özel mesajlarınızı kontrol edin.
Kullanıcı avatarı
lord_leo
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen lord_leo »

syunus
Bit
Bit

Mesaj gönderen syunus »

lord_leo yazdı: 04 Tem 2020, 17:47 Umarım faydası olur.

https://www.webkenti.net/2015/08/siline ... yalar.html
teşekkürler yardımcı oldu.
En son syunus tarafından 01 Eki 2020, 09:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön