Sokaklar Karışacak ve Gıda Krizi! | Hamza Yardımcıoğlu
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21124 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Sokaklar Karışacak ve Gıda Krizi! | Hamza Yardımcıoğlu
Süre 00:00/00:48 arası==> cidden çok zekice. Nerden anlamışlar len? Harbi çok ciddi bir başarı tebrik ediyorum. Videodaki salak da "hakikaten çok enteresan bir paralellik var diyor. Cidden tebrik etmek lazım nasıl anlamışlar hayret.
Videoyu atlayarak da olsa ortalara kadar zor geldim yoksa süre belirte belirte eleştiri yazıcaktım.
İZlediğiniz her videoda kendinize soru sormayı unutmayın. Bir toplumsal kriz çıktığında gıda fiyalarının yükselmesi normaldir. Ancak sadece bu olmaz. Bazen gıda fiyatları yükselmez; paranın değeri düşebilir. Ya da başka şeyler de olur. Ve ayrıca sadece olan gıda fiyatlarına da olmaz. Petrol fiyatları da olumsuz etkilenir. Diğer dayanıklı ya da dayanıksız mallar, ikame mallar, şunlar bunlar, ticaret olumsuz etkilenir. Bu nedenle bu adamın videonun başlarından itibaren "çok ilginç birşey bulmuşlar" demesi bana çok aptalca geldi. Bunu senin söylemene ya da amerigada bi sığır örgütünün söylemesine gerek yok ki? (sığır örgütü: amerikalılar kovboy(sığır çobanı) soyundan gelirler dolayısıyla bu bulguyu bulmayı nasılsa başaranlara çoban örgütü diyorum).
Videonun devamında da uluslararası "gücü ellerinde bulundurma ve dünyayı yönetme örgütleri" diyelim bu örgülerin ülkelerde kargaşalar çıkardığını bilmek için zaten bu videoyu izlememe gerek yok.
Bu nedenle videoyu baştan sona izleyemedim.
Abi boşver şu videoları ya
Cidden. Hayır ne izleyeceğine ben karar vermicem tabi ki ama hiç soru sormadan bu necidir kimdir ben bunu neden izliyorum demeden izliyorsun. Eleştirel dinleme diye birşey vardır psikoloji bilimi ve kişisel gelişimde. Videoları da izlerken kendi görüşünden biriymiş gibi değil de sanki hatalarını yakalamaya çalıştığın bir düşmanınmış gibi izle. Değilse her izlediğine inanmak zorunda kalırsın. O da yanlış.
Videoyu atlayarak da olsa ortalara kadar zor geldim yoksa süre belirte belirte eleştiri yazıcaktım.
İZlediğiniz her videoda kendinize soru sormayı unutmayın. Bir toplumsal kriz çıktığında gıda fiyalarının yükselmesi normaldir. Ancak sadece bu olmaz. Bazen gıda fiyatları yükselmez; paranın değeri düşebilir. Ya da başka şeyler de olur. Ve ayrıca sadece olan gıda fiyatlarına da olmaz. Petrol fiyatları da olumsuz etkilenir. Diğer dayanıklı ya da dayanıksız mallar, ikame mallar, şunlar bunlar, ticaret olumsuz etkilenir. Bu nedenle bu adamın videonun başlarından itibaren "çok ilginç birşey bulmuşlar" demesi bana çok aptalca geldi. Bunu senin söylemene ya da amerigada bi sığır örgütünün söylemesine gerek yok ki? (sığır örgütü: amerikalılar kovboy(sığır çobanı) soyundan gelirler dolayısıyla bu bulguyu bulmayı nasılsa başaranlara çoban örgütü diyorum).
Videonun devamında da uluslararası "gücü ellerinde bulundurma ve dünyayı yönetme örgütleri" diyelim bu örgülerin ülkelerde kargaşalar çıkardığını bilmek için zaten bu videoyu izlememe gerek yok.
Bu nedenle videoyu baştan sona izleyemedim.
Abi boşver şu videoları ya
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21124 kez
Re: Sokaklar Karışacak ve Gıda Krizi! | Hamza Yardımcıoğlu
Bu videondaki adamın bazı görüşlerine katılmam ile birlikte üstteki videodaki hiçbir görüşüne katılmıyorum az buçuk istatistik okudum sadece şunu diyebilirim adam grafiklerde görmek istediğini görüyor , bu arada hem görüşüne katıldığım hemde katılmadığım videoları paylaşıyorum :)