Karşı tarafa sesim laptop üzerinden net gitmiyor.Biraz sesimi yükseltmem gerekiyor.Kaydı dinlediğimde gene sesi az alıyorum.
https://www.hepsiburada.com/ara?q=mikro ... .Id:405134
burda bana uygun mikrofon bulamadım
öneriniz nedir?
teşekkürler
Mikrofon öneriniz nedir
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Mikrofon öneriniz nedir
Haydaaa
Önce bilgisayarının içindeki ses çipinin realtek firması tarafında üretildiğinden,
Daha sonra da ses sürücülerinin bittamam kurulduğundan emin olmalısın. Şayet, realtek firması ürettiyse ve sürücüsü tam kuruluysa, sistem tepsisi dediğimiz saatin oraya yerleşir. Yerleşmemişse denetim masasında bir yerlerdedir.
Bilgisayarına search everything kurarsan real.. yazar yazmaz karşına çıkmıyorsa, muhtemelen realtek değil.
Şayet ses çipin realtek değilse bile ses çipinin sürücüsüyle beraber bilgisayarına kurulmuş bir ses denetim aracı muhakkak olur. Bunu çalıştırınca microphone vol. şeklinde karşına çıkması lazım.
Bu ekran her bilgisayarda ufak tefek farklarla değişiklik gösterebilir ama mikrofon kazancı ayarları muhakkak olur.
Önce bilgisayarının içindeki ses çipinin realtek firması tarafında üretildiğinden,
Daha sonra da ses sürücülerinin bittamam kurulduğundan emin olmalısın. Şayet, realtek firması ürettiyse ve sürücüsü tam kuruluysa, sistem tepsisi dediğimiz saatin oraya yerleşir. Yerleşmemişse denetim masasında bir yerlerdedir.
Bilgisayarına search everything kurarsan real.. yazar yazmaz karşına çıkmıyorsa, muhtemelen realtek değil.
Şayet ses çipin realtek değilse bile ses çipinin sürücüsüyle beraber bilgisayarına kurulmuş bir ses denetim aracı muhakkak olur. Bunu çalıştırınca microphone vol. şeklinde karşına çıkması lazım.
Bu ekran her bilgisayarda ufak tefek farklarla değişiklik gösterebilir ama mikrofon kazancı ayarları muhakkak olur.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Değişiklik var zoomdan dersi kaydedeceğim.inş sorun çözülür. Geçen akşam deneme yaptığımda biraz fan sesi geliyordu.onu azaltmaya çalıştım
Driver yeniden kurdum.
teşekkürler
Driver yeniden kurdum.
teşekkürler
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Abi o zaman hiç uğraşma. En ucuzundan yaka mikrofonları ve masaüstü mikrofonlarına bak. Ben yıllar önce 10TL'ye almıştım hala canavar gibi. Şu aralar 30TL civarında ve aynı mikrofonun yaka mikrofonu versiyonları da var. Markaya takılma fiyat belirle al.
Ha dedim, belki sorunun mikrofon ses ayarındandır ama fan sesi alıyorum diyorsun tek yol yaka mikrofonu. İstersen mikrofonlu PC kulaklığı da alabilirsin. (hangisi diye bana sorma ben bilmem :) )
Ha dedim, belki sorunun mikrofon ses ayarındandır ama fan sesi alıyorum diyorsun tek yol yaka mikrofonu. İstersen mikrofonlu PC kulaklığı da alabilirsin. (hangisi diye bana sorma ben bilmem :) )
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Link atar mısın onu alayım ama ses arttı gibi
Zoomda denemem lazım
Bir tane de uygun hdd kutusu linki atar mısın
Hdd kutusu siparişim iptal oldu
teşekkürler
Zoomda denemem lazım
Bir tane de uygun hdd kutusu linki atar mısın