ROTHSCHİLD Ailesi Türkiyenin büyümesi için elinden geleni yapacak
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21290 kez
Re: ROTHSCHİLD Ailesi Türkiyenin büyümesi için elinden geleni yapacak
Olay iki kutuplu kutbun biri tek dünya düzeni kurmaya çalışırken diğeri buna hayır diyor, Avrupa topluluğu ilk kurulduğunda Tek dünya düzeni provası başladı dediğimde bön bön bakıyoırlardı , tepki bekleniyordu ve o da geldi , corona falan hepsi planlı , ama Tek dünya düzencileri halen herşeyi kontrol ediyorlar, sonuna konulan AKP propagandası en berbatı , Dava imiş , bunların tek davası Ülkeyi yağmalayıp serverlerini arttırmaktır. bu da ispatlı delilli , hala bunların dava saçmalığına inanan kaldıysa PES.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Dava mava yok herşey belli başlı poltikalar ile belli amaçlar için yürütülüyor. Corona olayının ise gerçekte ne olduğunu bilmiyorum ama şöyle de bir durum var yayılma hızına ve bütün dünyada oluşturduğu bu krize baktığımızda şöyle düşünüyorum, bu bir biyolojik silahtı, bu salaklar ya yanlışlıkla bir kaza eseri bunu yaydılar ya da sonunu bu kadar sorun oluşturacağını öngöremeden yaydılar şimdi de uğraşıyolar. DNA dizilimine bakan bazı uzmanlar daha evvel ortaya çıkan bir biyolojik silaha çok benziyor diyor diğerleri de hayır alakası yok diyor. Bilmiyorum ama ortada her ne oluyorsa zararını günahsız insanlar çekiyor. İnanolsun bıktık usandık, yaşama sevinci diye birşey kalmadı bu baş belası "patronlar" yüzünden.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21290 kez
Kesinlikle bir biyolojik silah , ilk çıktığından beri okadar bariz ve belirginki , zaten doğa en acımasız seri katildir kurban ayırmaz ne bebeği ne yaşlısını ayırır, oysa bu ayırıyor ve resmen aklımızla dalga geçiyorlar. haa kazara mı bela oldu planlımı bilemem ama planlı olması ihtimalli çok daha yüksek.