Geleceği planlayanlar ve İlluminati
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21310 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Geleceği planlayanlar ve İlluminati
Bir şeye hangi açıdan bakarsan onu görürsün. Videoda oluşturulagelen anlatımlar ve olayların bütününün aslında insanların ilgisini çekip çok konuşulması için bilinçli olarak hazırlandığını görmek çok kolay. Özellikle coni bravo çizgi filmine baktığımda çok yakında olayı falan hep kurgu bunu anlamak zor değil. Videoyu sonuna kadar izlemedim ama şunu çok iyi biliyorum diyebilirim: videoyu hazırlayan da, konu da çok boş. Mesele anlatımların gerçek olup olmaması değil, insanlara veriliş şekli.
Amerikanın sınır dışiında bir eyaleti olan Alaska eyaletinde bir tesis var. Bu tesis dev bir radyo teleskobudur. Maksadı zannedildiği gibi değil. Elektrik-elektronikten anlayan birisi buradaki teleskobun (antenlerin) boyut ve şekline bakarak iddiaların hemen hepsinin yalan ve uydurma olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.
Yukarıdaki videoda da anlatılan bazı şeyler, var olan gerçeklerin süslenerek izleyicinin başka bir açıdan bakması ve kandırılması temeline dayanıyor. Ben bugün bir çizgi film yapsam ve ilgi çekmek için arka plana corona ile ilgili birşey koysam, güya bunu farkeden birileri, aha! corona olayı bir komplo, film de buna gönderme yapıyor diyecektir. Gönderme falan yapmıyorum, insanların böyle düşüneceğini bildiğim için filmime ilgiyi arttırmak için koyuyorum.
Kıpsssss

Amerikanın sınır dışiında bir eyaleti olan Alaska eyaletinde bir tesis var. Bu tesis dev bir radyo teleskobudur. Maksadı zannedildiği gibi değil. Elektrik-elektronikten anlayan birisi buradaki teleskobun (antenlerin) boyut ve şekline bakarak iddiaların hemen hepsinin yalan ve uydurma olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.
Yukarıdaki videoda da anlatılan bazı şeyler, var olan gerçeklerin süslenerek izleyicinin başka bir açıdan bakması ve kandırılması temeline dayanıyor. Ben bugün bir çizgi film yapsam ve ilgi çekmek için arka plana corona ile ilgili birşey koysam, güya bunu farkeden birileri, aha! corona olayı bir komplo, film de buna gönderme yapıyor diyecektir. Gönderme falan yapmıyorum, insanların böyle düşüneceğini bildiğim için filmime ilgiyi arttırmak için koyuyorum.
Kıpsssss
- velociraptor
- Yottabyte4

şimdiden 8-10 sene sonra olacakları çizgi filmine koyabiliyorsan vallaha bravo derim . mesela ikiz kuleler okadar çok filimde varki belkide 100 lerce ve hepsinde de yıkılacakları iması ve/veya sahnesi var , sanırım geleceği birtek ben göremiyorum 
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Abi ben meseleye sadece ikiz kuleler açısından bakmıyorum. Aralarında doğru olan durumlar da karıştırılarak amaç inandırıcılığı da arttırıp insanların ilgisini çekmek ve belli bir ekol etrafında toplayıp insanlardan faydalanmak.velociraptor yazdı: 30 May 2020, 00:19 şimdiden 8-10 sene sonra olacakları çizgi filmine koyabiliyorsan vallaha bravo derim . mesela ikiz kuleler okadar çok filimde varki belkide 100 lerce ve hepsinde de yıkılacakları iması ve/veya sahnesi var , sanırım geleceği birtek ben göremiyorum![]()
o ikiz kule olayları bakımından değerlendirecek olursak elin garibanının (ladin) gidip ikiz kuleleri uçurması tek başına yapacağı bir şey de değil. Bu konular çok tartışıldı zamanından amerika kendi kendine yaptı deniyordu ve bazı deliller şunlar bunlar öne sürülüyordu. Sonra ortaya çıktı ki bu ladini amerikan gizli servisleri yetiştirmiş. O zamanın haberlerini çok iyi hatırlıyorum, ladin arka planda birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ne hikmetse kimse onun dediklerini çevirmiyor, suçlayıcı ithamlarla üstüne gidiyorlardı. Belki adam orda laf anlatmaya çalışıyordu? Belki bunu yapmamızı amerika istedi lütfen beni dinleyin ne olur... diyordu? ama git o videolara bak bugün bile çeviri bulamazsın. Buradan zaten bir haltlar döndüğü belli.
Ama ben diyorum ki elde olan verileri toplayıp başka hayali bazı verilerle karıştırmak ve insanların bakışaçıları ile oynayarak insanları kandırmak çok kolay. Onu dedim.Şu an çıkıp bir film yapsam ve zaten olmuş olaylar hakkında araya semboller yerleştirsem, AHAAAAAA bu filmde illüminati var diyecek avanak çok
- velociraptor
- Yottabyte4