Osmanlı Cumhuriyeti - Tek Parça Film (Yerli Komedi Film)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21027 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2697 kez
Re: Osmanlı Cumhuriyeti - Tek Parça Film (Yerli Komedi Film)
Allah korusun bu isim bile bana itici geliyor Osmanlı Cumhuriyeti.....! (bana göre sakıncalı flim neden, isminden dolayı)
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 961 kez
Orta halli bir Ata Demirer filmidir. Hikayesi pek beni sarmasa da vakit geçirmek için izlenebilir.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10512 kez
Bunu izlemiştim. Ata nın filmleri iyi olur genelde.
Vildan ataseverde var galiba filmde. Görünce aklıma geldi. Biraz birşeyler yazayım.
Mesela avrupa yakası dizisi ilk çekileceği zaman Dergi sahibinin sevimli şımarık kızı varya selin, o karakter için bu vildan atasever düşünülmüş.
Ama olmamış tabi. Volkan karakteri için rahmetli Özkan uğur abiyi düşünmüşler. Ama oda müsait olmamış ve dizide oynamamış.
Hümeyra ile Ata arasında kavga çıkmış. Biara sahneleri ayrı çekmişler. Sonra sahne sahne çekilip birleştirildiği için öyle birleştirmişler bölümleri.
Buarada fotoğrafçı cem ve moda editörü yaprak gerçek hayatta varmış.
Bunlar Gülsenin daha önce çalıştığı bir moda dergisinde birlikte çalıştığı arkadaşlarının adıymış. Baya güzeldi bu dizide.
Vildan ataseverde var galiba filmde. Görünce aklıma geldi. Biraz birşeyler yazayım.
Mesela avrupa yakası dizisi ilk çekileceği zaman Dergi sahibinin sevimli şımarık kızı varya selin, o karakter için bu vildan atasever düşünülmüş.
Ama olmamış tabi. Volkan karakteri için rahmetli Özkan uğur abiyi düşünmüşler. Ama oda müsait olmamış ve dizide oynamamış.
Hümeyra ile Ata arasında kavga çıkmış. Biara sahneleri ayrı çekmişler. Sonra sahne sahne çekilip birleştirildiği için öyle birleştirmişler bölümleri.
Buarada fotoğrafçı cem ve moda editörü yaprak gerçek hayatta varmış.
Bunlar Gülsenin daha önce çalıştığı bir moda dergisinde birlikte çalıştığı arkadaşlarının adıymış. Baya güzeldi bu dizide.