Açılışdaki Mozilla Sayfasını Kapatmak
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Açılışdaki Mozilla Sayfasını Kapatmak
Bilgisayar açılır açılmaz karşıma mozilla sayfası açılıyır açılıan sayfada saçma salak reklamlar var nasıl kapatabilirim. Cc cleanner la çerezleride temizledim tarama falan yaptım virüsde çıkmadı yinede geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2526 kez
Re: Açılışdaki Mozilla Sayfasını Kapatmak
timucinemrah yazdı: 09 Mar 2020, 23:59 Bilgisayar açılır açılmaz karşıma mozilla sayfası açılıyır açılıan sayfada saçma salak reklamlar var nasıl kapatabilirim. Cc cleanner la çerezleride temizledim tarama falan yaptım virüsde çıkmadı yinede geliyor yardımcı olursanız sevinirim.

-
timucinemrah
- Kilobyte1

Zaten o ayarda windows açılır açılmaz sayfa geliyor. Firefox açılışı normal benim sorunum winws açıldığında gelen sayfayı nasıl yok edeceğiz.
@timucinemrah windows açılır açılmaz Firefox normalde açılmaz. Sorunu daha iyi anlayabilmek için ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
URL tetiklemesi yapan bir malware Adware olabilir sistemi tarayıp bunu başlatan bir .exe varmı başlangıçları kontrol ediniz.
HijackThis kullanabilirsiniz.
HijackThis kullanabilirsiniz.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2526 kez
Şunu bir denemelisintimucinemrah yazdı: 10 Mar 2020, 23:17 Zaten o ayarda windows açılır açılmaz sayfa geliyor. Firefox açılışı normal benim sorunum winws açıldığında gelen sayfayı nasıl yok edeceğiz.
Soft4Boost Toolbar Cleaner Portable
Program kurarken veya yanlışlıkla internetten tarayıcınız üzerine çeşitli eklentiler, anasayfa değiştirici virüsler veya bu tarz şeyler bulaştırmış olabilirsiniz. Suç sizde değil suç bunu reklam diyerek sitesine koyanda. Neyse efendime söyleyeyim bu noktada Soft4Boost Toolbar Cleaner'ı kullanarak tarayıcınıza yerleşen araç çubuklarını tespit edebilir ve ortadan kaldırabilirsiniz. Türkçe kullanım imkanı sunan uygulama işini iyi yapıyor denilebilir. Eklenti temizliği yaparken dilerseniz hariç tutulacak eklentileri seçebiliyorsunuz.
Çözüm olmazsa ; Adwcleaner, JRT yine bu tür virüslere karşı daha da iyi sonuç veren Combofix araçlarını deneyebilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
https://turbobit.net/075aobge09th.html-
timucinemrah
- Kilobyte1

-
timucinemrah
- Kilobyte1

Advanced system care .13.5.0.264 chazı komple tarattım artık açılşdaki sayfa gelmiyor diğer verdiğiniz program idmye zarar verdi belki işe yarıyordur ama bende yaramadı yinede teşekkürler isterseniz çözüldüye ekleyebilirsiniz.
- cankusa
- Gigabyte1

- Teşekkür etti: 33 kez
timucinemrah
tarayıcı mozılla kullanıyorum
1-Araçlar seçenekler genel açılış sayfası https://www.google.com.tr olarak ayarlarsın
2-Araçlar eklentiler yan uygulamalar karşısındaki eklentilerin pasif yap
3-Reklam engelleyici olarak yine araçlar eklentiler kısmında arama kısmına uBlock Origin bu eklentiyi yazıp arama yaptıgında çıkacaktır bunu tarayıcına kur ve aktif et cihazını yeniden başlattıgında artık reklamlar seni rahatsız etmez
tarayıcı mozılla kullanıyorum
1-Araçlar seçenekler genel açılış sayfası https://www.google.com.tr olarak ayarlarsın
2-Araçlar eklentiler yan uygulamalar karşısındaki eklentilerin pasif yap
3-Reklam engelleyici olarak yine araçlar eklentiler kısmında arama kısmına uBlock Origin bu eklentiyi yazıp arama yaptıgında çıkacaktır bunu tarayıcına kur ve aktif et cihazını yeniden başlattıgında artık reklamlar seni rahatsız etmez
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
reklam virüsleri bulaşmış bu konuda en etkili olan Malwarebytes indirin kurun sorunlarınızı çözücektir.
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Bİrde CCleaner'dan resimdeki yerleri devre dışı bırakırsan sorun çözülür.