YAZILIM EDİTÖRÜ (Alaydan Yetişme...!)
REASMCODERİNG

O kadar diyorum ki şu youtube videolarını bi boşverin.velociraptor yazdı: 08 Ara 2019, 11:23 İyide adam 64 bit CPU ya 32 bit işletim sistemi kurmuş , yani ; aslolan işlemcidir , gerisi hikaye ilk 30 sn de olay zaten ortaya çıkıyor gerisini izlemedim bile

shampuan'un bu mesajında en çok hoşuma giden kısmıshampuan yazdı: 08 Ara 2019, 18:27O kadar diyorum ki şu youtube videolarını bi boşverin.velociraptor yazdı: 08 Ara 2019, 11:23 İyide adam 64 bit CPU ya 32 bit işletim sistemi kurmuş , yani ; aslolan işlemcidir , gerisi hikaye ilk 30 sn de olay zaten ortaya çıkıyor gerisini izlemedim bile![]()
Adam bildiğin format atıyor nesi anlaşılmıcak bunun? Bi de doğru anlatsa bişey demicem. Kurulumun temiz olması için bütün partisyonları silelim diyor :evil: Diski silince tertemiz pırıl pırıl oluyor, kurulum da temiz olmuş oluyor... Ordan sonra kapattım zaten videoyu.
Nerde mal var yutupda.
Akşam akşam kahka attım....Nerde mal var yutupda.

Bu Google Adense'nin sana garezi var bak ben sana söyleyim....velociraptor yazdı: 09 Ara 2019, 00:22 Malesef , Youtubede bu tarz videolar dolu 395 bin izlenme , YUH Bu işi meslek olarak yapmaya çalışanlar gidip gazoz , simit satasın.

O tarihi bilişim meydan savaşını, tarafsız bir gözlemci olarak takip etmiştim hatta dangalağın biri, seni www.sordum.org web sitesinden içerik çalmakla suçlamış ve sordum.org 'u baya bir savunmuştu..... Hakikatten dangalak bu kişi,....O sitenin sahibini, yine aynı sahibine karşı savunmuştu.velociraptor yazdı: 10 Ara 2019, 21:59 Valla uzunca bir süredi aynısını düşünüyorum , bir ara forumlarında tartışmıştık , sebebi o olabilir