Windows Remix [Bir tek tıklama ile özgür yazılım kurun.]

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Windows Remix [Bir tek tıklama ile özgür yazılım kurun.]

Mesaj gönderen GOG »

Resim
Farklı kaynaklardan yazılımlar bulmak ve kurmak sıkıcı bir iştir.Windows Remix, yeni bir Windows kurulumundan sonra yapacağınız yazılım kurulumlarını otomatik hale getirir.Buradan kullanmak istediğiniz yazılımı seçin!Sihirbaz veya kurucu çalıştırmaya gerek yok. Sadece İnstall Now'a basın ve gerisini biz hallederiz.Yazılım yüklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Resmi Sitesi
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2526 kez

Re: Windows Remix [Bir tek tıklama ile özgür yazılım kurun.]

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Ond3rkor yazdı: 28 May 2019, 13:08 Resim
Farklı kaynaklardan yazılımlar bulmak ve kurmak sıkıcı bir iştir.Windows Remix, yeni bir Windows kurulumundan sonra yapacağınız yazılım kurulumlarını otomatik hale getirir.Buradan kullanmak istediğiniz yazılımı seçin!Sihirbaz veya kurucu çalıştırmaya gerek yok. Sadece İnstall Now'a basın ve gerisini biz hallederiz.Yazılım yüklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Resmi Sitesi
Bu aynı Ubuntu yada Debian Resmi Depolarından bir yazılımı, sistemdeki paket yükleme yazılımı ile kurmaya benziyor.Ama ben bunun da bir güvenlik zafiyeti yaratacağını düşünmekteyim.Yazılımları indirip,antivirüs ile taratıp kurmak en iyi yöntemdir.
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 33 kez

Mesaj gönderen cankusa »

trwe katılıyorum dikkatli olmak gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

cankusa yazdı: 28 May 2019, 18:59 trwe katılıyorum dikkatli olmak gerekiyor.
Aklın yolu birdir.Zira Akıl , yaratıcının özelliğini taşır
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

2019 yılındayız ve antivirüs yazılımlarınada fazla güvenmeyin, bilgilerimiz her şekilde satılıyor ve takip ediliyoruz, artık oluruna bırakma zamanı geldi.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Ond3rkor yazdı: 28 May 2019, 22:26 2019 yılındayız ve antivirüs yazılımlarınada fazla güvenmeyin, bilgilerimiz her şekilde satılıyor ve takip ediliyoruz, artık oluruna bırakma zamanı geldi.
O senin kendi görüşün , ben buna şöyle bir cevap da verebilirim.(deyim) "İyi o zaman kendimizi köprüden atalım"

Eğer bir kullanıcı ;

1.En yeni sistemi kullanacağım diye diretiyorsa (misal Win10 yada Ubuntu 18.04)
2.Sosyal Medya Ağlarında fing atıyorsa
3.Kullandığı sistemi en azından temel düzeyde güvenliğini kendi alamıyor yada umursamıyorsa

İşte o kullanıcıya haktır izlenmek ve bilgileriyle sermaye olmak......

Çok şükür ben öyle değilim....
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

dediklerin iyi güzel ama bişey es geçiyorsun, kullandıgın bir sürü yazılım var örnegin firefox özgür bir yazılım bile olsa bu şirketler ayakda durabılmek için bilgilerimizi satacak, sana köprüden atla demiyorum oluruna bırak diyorum ve bazı şeyler senin elinde de değil örnegin ülkemizin e devletin her bılgımız var, hacklandıgında bu bılgılerı sen korusan bıle bılgıler sızıcak.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Ond3rkor yazdı: 28 May 2019, 23:00 dediklerin iyi güzel ama bişey es geçiyorsun, kullandıgın bir sürü yazılım var örnegin firefox özgür bir yazılım bile olsa bu şirketler ayakda durabılmek için bilgilerimizi satacak, sana köprüden atla demiyorum oluruna bırak diyorum ve bazı şeyler senin elinde de değil örnegin ülkemizin e devletin her bılgımız var, hacklandıgında bu bılgılerı sen korusan bıle bılgıler sızıcak.
Aha bende sana diyorum illa bir yazılımın yeni sürümünü kullanmak zorunda değil ki misal ben Opera 36 'ı kullanmaktayım.Niye kullanıyorum, salak mıyım ben Opera 60 varken niye 36? Çünkü stabil ve güvenlik ayarlarını yapmak oldukça kolay.....Demek ki bazı şeyler senin elinde olabiliyor ama herşey değil...... :)

O devletin ayıbı, devletin ayıbını bireye indirgeyemezsin ki bu bireye haksızlık, devleti de aklamak olur....
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

peki, opera 36 izlenmediginin nasıl garantisi mevcut :D, eski yazılımların geri bildigim için operaya veri yolladıgını bılıyorsunuzdur o zamanlar daha stabıl çalışsın diye ve kullanıcılara sorulmuyor bile bu zamanda bunun populer olması sorulması zaten :D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Geri bildirim fonksiyonunu gizli ayarlarından ve güncelleme fonksiyonu devreden çıkartırsan sorun olmuyor.Ya Ond3rkor .... bu tartışma bana göre sonsuz döngüye girecek gibi..... :)
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

hemde ne sonsuz döngüye girer, seni izlemek isteyen adam bir butona bunu izlemeneni kapatmanı sağlamanı sağlar mı sence bu kadar basit mi yani :D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Ond3rkor yazdı: 29 May 2019, 12:41 hemde ne sonsuz döngüye girer, seni izlemek isteyen adam bir butona bunu izlemeneni kapatmanı sağlamanı sağlar mı sence bu kadar basit mi yani :D
Bak dediğin doğru...Amenna ....! Kabul ettim ama işin işine Ters Mühendislik girerse o zaman olaylar çok farklı bir mecraya kayar.....
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19797 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Çok sık format atamak durumunda olan kişiler için otomatik kurma işlemini hızlandırdığı için oldukça pratik görünüyor
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

velociraptor yazdı: 29 May 2019, 13:45 Çok sık format atamak durumunda olan kişiler için otomatik kurma işlemini hızlandırdığı için oldukça pratik görünüyor
Aslında bu depo işini Microsoft'un kendisi düşünmeli.Kullanıcı Microsoft Resmi Deposuna girmeli ve istediği yazılımı kurabilmeli de nerede....Microsoft da o akıl ve zarafet......
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Ond3rkor yazdı: 28 May 2019, 13:08 Resim

Resmi Sitesi
Teşekkürler.
Yalnız başlıkta hata var. Özgür yazılım değil bunların çoğu.
Yapabilsem ben de bir "Opensource DVD'si" yapmak istiyorum ama nasılını öğrenmeye üşeniyorum. Bir sürü ilgi alanım varken hiçbiriyle uğraşamıyorum iyi mi :D