Yukarıda Başlık Olarak Verilen Soru Aşağıda Pasta Dilimi Grafiği Şeklinde Özetlenmiştir.

Sizler bu durumu gerçekçi buluyor musunuz.?Bana sorarsanız "HAYIR"
TRWE_2012
SAKARYA 2016

doğru dedin vallagulsah94 yazdı: 04 Ağu 2017, 11:37 Aynen artık avrupayla pek karşılaştırılmıyoruz. Çünkü bir tek buradaki ülkelerden üstünüz.

trwe yazdı: 03 Oca 2017, 02:37 Merhaba Forumdaşlar Ve Misafirler
Yukarıda Başlık Olarak Verilen Soru Aşağıda Pasta Dilimi Grafiği Şeklinde Özetlenmiştir.
Sizler bu durumu gerçekçi buluyor musunuz.?Bana sorarsanız "HAYIR"
TRWE_2012
SAKARYA 2016

Bıraksalardı cumhuriyet karşıtları , giysileri ile kendini belli etseydi, Eskiden O başörtüsü , türban vs ile Universiteye almama meğerse dümenmiş (Sonradan ortaya çıktı, bakınız istihbarat raporları) Dümeni çevirenler ise Fetöcü subaylar , peki neden bu dümene gerek vardı şu sebeple ; Halkın gözünde mağduriyet oluşturup siyasal islamı iktidar yapabilmek ve tam olarak bu sağlandı , Siyasal islam denilen şeyin kurucularından biri Amerikada ölmeden itiraf etti , biz ülkeleri yağmalamak ve Talan etmek için siyasal islamı kurduk dedi (Kitabında). AKP yi adım adım iktidara taşıyan işte bu tarz SAHTE mağduriyetlerdir CIA ve Pentagonda tezgahlanan inceden işlenen bir tuzak Halk zokayı fena yuttu , Cumhuriyet yıkıldı ülke yağmalandı hedi geçmiş olsun.Vakti zamanında karışılmasaydı Bugün AkP iktidarda olamazdı.shampuan yazdı: 10 Oca 2021, 21:45 cumhuriyet karşıtı oluşumlar vasıtasıyla girdi. Dolayısıyla eskiden resmi kurumların buna karşı çıkması o yüzdendi.