bilgisayar nasıl yedek alınır

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

bilgisayar nasıl yedek alınır

Mesaj gönderen eskehacettepe »

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iiymisiniz keyifler nasıl iyimi ben acronisde yedek almayı düşünüyorumda bilgisayarımı kullanmasını bilmiyorum 2015 acronis vardıda öğretirmisiniz nasıl yapıldığını rica etsem
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: bilgisayar nasıl yedek alınır

trwe abi burdamısın acaba
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2506 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

eskehacettepe yazdı: 03 Nis 2019, 21:13 selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iiymisiniz keyifler nasıl iyimi ben acronisde yedek almayı düşünüyorumda bilgisayarımı kullanmasını bilmiyorum 2015 acronis vardıda öğretirmisiniz nasıl yapıldığını rica etsem

Hiç vazgeçmeyeceksin değil mi? Ben buraya dünyalar dolusu bilgi,video'yu yığsam sen gene yukarıdaki mesajı yazacaksın.......! :lol:

Bunu öğrenmenin tek yolu sensin.Deneme-yanılma yönetmi ile internet elinin altında Youtube videolarını izleyerek ayrıca bu forum da bu yazılımla ilgili en az üç tane makale yazısı var.Bunları forum üstündeki arama kutusuna yazacağın acronis kelimesi aratıp bulabilirsin.Haydi kolay gelsin sana.....

TRWE_2012
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

@eskehacettepe merhaba.
Sakıncası yoksa, kaç yaşındasın?
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

shampuan usta 31 yaşındayım üniversite mezunuyum yeni öğreniyorumda proğramı abi
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

yapamıyorum trwe abi bu seferlik öğretseniz acronisi
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

eskehacettepe yazdı: 03 Nis 2019, 21:39 shampuan usta 31 yaşındayım üniversite mezunuyum yeni öğreniyorumda proğramı abi
Baya şaşırdım......

Şimdi buraya bir kaç youtube videosu yerleştireceğim......Bunlara bakarak yapmaya çalış....
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

trwe abi rica etsem acronisi bu seferlik öğretseniz
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

teamdan öğretseniz abi
eskehacettepe
Kilobyte1
Kilobyte1

team daha iyiyiydi ama
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Anlatım 1:

Anlatım 2:

Not:

Anlatım 1 ve Anlatım 2 birbiri ile bağlantılı videolar olup önce Anlatım 1 izle ardından Anlatım 2'yi izle...

Detaylı Anlatım:

Detaylı Anlatım 2:

Sanırım bu kadar yeter bu yazılımın kullanımı ile ilgili.....

Kolay gelsin sana.....Unutma bunu sen kendin ancak, kendi kendine öğrenebilirsin.Biz sana internet bu kadar yardımcı olabiliriz.

TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Üniversite mezunusun. 31 yaşındasın. Güzel.

Bilgisayar ve internet kullanımını esasları...
Bir Forumda bir sorun veya konu hakkında sadece bir başlık açılır. Aynı konuyu ya da sorunu içeren birden fazla başlık açılmamalıdır.
Verilen yanıtları değerlendirmek için bizzat kendin çaba göstermelisin.
Bir konu başlığı altında, ard arda alt alta yanıt göndermemeye çalış. Ne diyeceksen tek bir mesaj kutusu içine yaz. Şayet eksik birşey varsa düzeltmek veya eklemek için düzenle butonunu kullan.
Hiçbir forumda sana Team gibi araçlarla yardım edileceğinin garantisi verilmez. İnsanların vakti kısıtlı olduğundan yapamazlar. Yardım istediğin konu, bilgisayarın bir-iki kez yeniden başlatılmasını gerektiriyor olabilir. Sistem yeniden başlamak üzere kapandığı anda Team bağlantın kesilecektir. Dolayısıyla sana team yoluyla kimse yardım edemez.
Sana yardım etmek için elimizden geleni hepimiz yaptık. Tüm verileri sunduk. Anlamadın. Tamam normaldir. O zaman çevrende anlayan birine yaptır. O da yoksa yapma. Şahsen ben Acronis kullanarak hiç yedekleme yapmadım, ne yalan söyliyeyim ben de bilmiyorum. Ama bilseydim, benim de yapabileceğim tek şey, sana resimli anlatım veya video sunmak olurdu ki hala anlamadım diyorsun. Eh, yapabileceğimiz birşey kalmadı.

Bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan bunda utanılacak bir durum yok. Öğrenmek için bizzat çaba göstermelisin. İmkanın varsa temel bilgisayar eğitimi veren kurslara gitmelisin. Herşeye en başından başlanır. Bu işin kuralı budur. Senin durumuna bakınca ben temel bilgisayar bilgisi ve forum kullanımı usullerini bilmediğini görüyorum. Bu da bizim sana yardım etmek istememek değil de, yardım edemeyeceğimiz anlamına geliyor. Hiçbirşey bilmeyen birisine yardım edemeyiz.

Yani sana sunduklarımızla birşey yapamıyorsan, bizim yapabilecek birşeyimiz yok demektir.

Budur.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

shampuan yazdı: 03 Nis 2019, 22:06 Üniversite mezunusun. 31 yaşındasın. Güzel.

Bilgisayar ve internet kullanımını esasları...
Bir Forumda bir sorun veya konu hakkında sadece bir başlık açılır. Aynı konuyu ya da sorunu içeren birden fazla başlık açılmamalıdır.
Verilen yanıtları değerlendirmek için bizzat kendin çaba göstermelisin.
Bir konu başlığı altında, ard arda alt alta yanıt göndermemeye çalış. Ne diyeceksen tek bir mesaj kutusu içine yaz. Şayet eksik birşey varsa düzeltmek veya eklemek için düzenle butonunu kullan.
Hiçbir forumda sana Team gibi araçlarla yardım edileceğinin garantisi verilmez. İnsanların vakti kısıtlı olduğundan yapamazlar. Yardım istediğin konu, bilgisayarın bir-iki kez yeniden başlatılmasını gerektiriyor olabilir. Sistem yeniden başlamak üzere kapandığı anda Team bağlantın kesilecektir. Dolayısıyla sana team yoluyla kimse yardım edemez.
Sana yardım etmek için elimizden geleni hepimiz yaptık. Tüm verileri sunduk. Anlamadın. Tamam normaldir. O zaman çevrende anlayan birine yaptır. O da yoksa yapma. Şahsen ben Acronis kullanarak hiç yedekleme yapmadım, ne yalan söyliyeyim ben de bilmiyorum. Ama bilseydim, benim de yapabileceğim tek şey, sana resimli anlatım veya video sunmak olurdu ki hala anlamadım diyorsun. Eh, yapabileceğimiz birşey kalmadı.

Bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan bunda utanılacak bir durum yok. Öğrenmek için bizzat çaba göstermelisin. İmkanın varsa temel bilgisayar eğitimi veren kurslara gitmelisin. Herşeye en başından başlanır. Bu işin kuralı budur. Senin durumuna bakınca ben temel bilgisayar bilgisi ve forum kullanımı usullerini bilmediğini görüyorum. Bu da bizim sana yardım etmek istememek değil de, yardım edemeyeceğimiz anlamına geliyor. Hiçbirşey bilmeyen birisine yardım edemeyiz.

Yani sana sunduklarımızla birşey yapamıyorsan, bizim yapabilecek birşeyimiz yok demektir.

Budur.
Çok acımasız bir açıklama.Okurken içim cız etti....!
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Yav cız etti de benim de burama geldi... :) :S :O