SysInternals Suite yazılımın ta Windows XP zamanından beri kullanmaktayım.SysInternals Suite bir çok minik yazılımlar (portable) oluşan "Hepsi Bir Yerde " (İngilizce AOL) yazılım topluluğudur.
İçinde yok yok.....Özellikleri şöyle bir özetleyelim
Autoruns (Başlangıçta çalışan uygulamaları kontrol eden yazılım)
BgInfo(Masaüstünde donanım bileşenleri saydam olarak gösteren yazılım)
DebugView(Windows Hata Analizi yapan yazılım)
Diskmon(Disklerin durumunu gösteren yazılım)
DiskView(Disklerin durumunu gösteren yazılım2)
Filemon(Bir yazılım açıldığında Windows'da hangi bileşenlerin yazılımla etkileşime girdiğini gösteren yazılım)
ListDlls(Sistem32 içinde bulunan dll (Windows Dinamik Kütüphane Dosyaları) dosyalarını listeleyen yazılım)
LogonSessions(Kullanıcının Windows Oturum Kayıtlarının (.log dosyalarını) gösteren yazılım)
ProcessExplorer(Bu bildiğiniz Windows Görev Yöneticisinin geliştirilmiş hali)
ProcessMonitor(Bu da daha değişik bir görev yöneticisi yalnız bu sadece sistem arkaplan çalışan yazılımların kayıt defterindeki değişikleri izlemekte olan yazılım)
ProcFeatures (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
PsExec (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
PsPasswd (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
PsShutdown (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
RegDelNull(Doğrudan kayıt defterindeki anahtarlar üzerinde arama yapa-bileğiniz bir yazılım)
RegMon(Benim 1 numaralı yazılımımdır.Ters Mühendislikle uğraşanlara için biçilmiş kaptan......Yazılım diğer yazılımların açıldığı anda hangi kayıy defteri öğesine eriştiğini bulmak için kullanılır.Özellikle nag ekranları için (hani size şifre ekranı çıkartıp, lisans anahtarı girmenizi isteyen yazılımlar vardır ya onu kast ediyorum)
RootkitRevealer(Kayıt defterindeb rootkit temizleme yazılımıdır.)
SDelete(Sağ menüye yerleşir ms_dos 'daki delete fonksiyonunu icra eden yazılımdır)
ShareEnum (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
Sync (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
TcpView(Eğer sistem bir ağ bağlı ise yani internetiniz varsa bu yazılımla hangi portların açık olduğu görüntüleyen yazılımdır)
VolumeId (bu yeni bir bileşen daha incelemedim.)
WhoIs(İnternette bir web sitesinin tüm bilgilerini karşınıza getiren yazılımdır)
WinObj(Giizli Windows Obje dosyalarını görüntüler bazı obje dosyalarında lisans anahtarının 16lık kodlamasını onluk sisteme çeviren yazılımdır)
ZoomIt(Bu yazılım bildiğiniz Büyüteç......)
İndirme Link(SysInternals Suite 10.17.2018 = 24 MB): https://download.sysinternals.com/files ... sSuite.zip
TRWE_2012