Uyumlu yapmalısın uyumlu.
Renkler, tonlar, ikon setleri, arkaplan, conky'nin renk ve yazıtipi bile uyumlu olmalı. Biraz sanatçı gözü ile bak olaya. :)
GNU/Linux Dağıtımları Masaüstü Görünüşleri
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Re: GNU/Linux Dağıtımları Masaüstü Görünüşleri
Dediğin hem doğru , hem de yanlış.....Uyumlu yapmalısın uyumlu.Renkler, tonlar, ikon setleri, arkaplan, conky'nin renk ve yazıtipi bile uyumlu olmalı. Biraz sanatçı gözü ile bak olaya.
Doğru: Bir sistemi modifikasyon ederken , her parçanın diğeri ile uyumlu olması şarttır ve bu bir zevk meselesidir. (biliyorsun ki zevkler,renkler ve kadınların yaşları tartışılmaz.)
Yanlış: Ben bir sanatçı değilim, mühendisim...Ve bir mühendis için önemli olan farklı parçaların bir araya gelip bir bütünü oluşturmasıdır.Onun için bütün bu modifikasyonları yaparken farklı unsurları tek bir bütünün içinde tekleştirmeye gayret ediyorum.Bunda bazen başarılı bazende başarısız oluyorum ama vazgeçmek yok benim için.....
Aşağıda ekran görüntüleri bunun bir kanıtıdır.
Sistemi XUbuntu'da GUbuntu sistemine çevirdim.Yani bendeki Ubuntu LTS 16.04.05.001 İşletim Sistemi;
1.X-Ubuntu OS = XFCE4 Masaüstü Ortamı
2.L-Ubuntu OS =LXDE Masaüstü Ortamı
3.G-Ubuntu OS = GNOME v3.22 Masaüstü Ortamı masaüstü sistemlerini tek bir nokta da toplayan bir İşletim Sistemi.....Ve bu bir tecrübe göstergesidir.
GNOME v3.22 GDM Yapılandırması
Gnome v3.22 (Klasik)
Karanlık Tema Ubuntu Studio LTS 16.04.05
Başlat Menüsünün Saydam Cam'a Dönüştürülmesi:
Gnome v2 Menüsü Yapısının XFCE 'de İndikatör biçiminde yerleştirilmesi (xfce eklentisi)
Windows 10 RTM İkon Teması Ve Mate Siyah Teması Bileşimi
Evet gördün @shampuan ben kendime boşuna "linuxmaster" ismini vermedim.Ancak ustalar sistemlerini kendine göre özelleştirebilir.Ve bu işlem sırasında risk yüksek seviyede olup bende Graybird Temasını sistemden kaldırmama neden olmuştur.Çünkü GNOME Flat GDM teması ile çakışmaktaydı.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

İçim rahat etmedi ve yeni sürüm GreyBird Temasını derleyerek kurdum.Kurulum ; viewtopic.php?f=30&t=206489 anlatılmıştır.@trwe dedi ki;
Ancak ustalar sistemlerini kendine göre özelleştirebilir.Ve bu işlem sırasında risk yüksek seviyede olup bende Graybird Temasını sistemden kaldırmama neden olmuştur.Çünkü GNOME Flat GDM teması ile çakışmaktaydı.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Milliyetçi Mate Desktop Ortamı:

TRWE_MMXII
YAZILIM EDİTÖRÜ (Alaydan Yetişme...!)
REASMCODERİNG
YAZILIM EDİTÖRÜ (Alaydan Yetişme...!)
REASMCODERİNG