google chrome açılma problemi

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

google chrome açılma problemi

Mesaj gönderen Alesta »

windows 7 64bit bilgisayarda google chrome bir bilgisayarda açılma problemi yaşıyor. tıkladığımız zaman chrome ekranı bir türlü gelmiyor. ancak görev yöneticisinden girip chrome un görevini sonlandırdıktan sonra ikinci kez tıklandığında açılıyor.

chrome u güncelledim, tekrar yükledim ama problem aynen devam ediyor.

problem ne olabilir.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 2429 kez

Re: google chrome açılma problemi

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Yazılımı kaldırıp (Revo Unistaller gibi bir kaldırma yazılımı ile) bir kayıt defteri ve çöp dosya temizliği güvenli kip yapınız.Sonra sistemi normal olarak açıp tekrar kurunuz(her zaman benim kendi yöntemimdir bu çalışmayan uygulamalar için)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19113 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Chrome kaldırılsa bile eski kullanıcı ayarlarını muhafaza edebiliyor , o sebepledirki kaldırma işleminden sonra dosyaalrını silmek gerekiyor registryden de temizledikten sonra yeni kurulumda aynı sorun devam ediyorsa birşeyler ekrana gelmesini engelliyor olabilir - bu bir firewall kuralı veya bir güvenlik yazılım ayarı da olabilir
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10105 kez

Mesaj gönderen burak35 »

chrome portable https://portableapps.com/apps/internet/ ... ortable-64 versiyonunu kullanırsanız sorun yaşayacağınız düşünmüyorum ama yinede chrome çok önermem çünkü sistem kaynaklarını çok ama çok tüketiyor arka planda 10 a kadar exe çalıştırıp ram tüketimini arttırıyor onun yerine srware iron , comodo dragon yada slimjet kullanabilirsiniz hem daha stabildir hemde daha az ram kullanır sistemi çok zorlamaz