yaklaşık 5-6 ay kadar önce keşfettiğim ve içinde mp3 oynatıcılardan dönüstürücülerden tutunda , video oynatıcılara ve dönüştürücülere , pdf okuyuculardan , güvenlik yazılımlarına (antivirüs , anti spyware , anti malware , anti rootkit gibi) içinde birçok free sürüm ve portable yazılım bulunduran bu siteyi kaynak olarak paylaşmak istedim. umarım aradğınız bir şey var ise burada bulabilirsiniz. belli başlı kategorilerden farklı programları buradan indirip kullanmıştım göz atmanızı tavsiye ederim =)
http://listoffreeware.com/
List Of Freeware (Ücretsiz Program Kaynağı)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Re: List Of Freeware (Ücretsiz Program Kaynağı)
Paylaşım için teşekkürler , işe yarar bir siteye benziyor
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
rica ederim işe yarar çok şey var birilerinin işine yararsa sevinirim ..
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2505 kez
Teşekkürler @burak35 benim gibi bir program manyağı için yeni bir sömürge alanı....!burak35 yazdı: 18 Haz 2018, 18:37 yaklaşık 5-6 ay kadar önce keşfettiğim ve içinde mp3 oynatıcılardan dönüstürücülerden tutunda , video oynatıcılara ve dönüştürücülere , pdf okuyuculardan , güvenlik yazılımlarına (antivirüs , anti spyware , anti malware , anti rootkit gibi) içinde birçok free sürüm ve portable yazılım bulunduran bu siteyi kaynak olarak paylaşmak istedim. umarım aradğınız bir şey var ise burada bulabilirsiniz. belli başlı kategorilerden farklı programları buradan indirip kullanmıştım göz atmanızı tavsiye ederim =)
http://listoffreeware.com/
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
rica ederim işinizi görürse sevinirim ben aradıklarımı buldum bikaç kez umarım herkes aradığı birşeyler varsa bulur sitenin dili ingilizce değilde türkçe olsaydı iyi olurdu ama neyse böylede idare ederiz..