Kolay gelsin...
RAM mi yetmiyor ? caresi burada...
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Hazır konu açılmısken adminim xpspeed kurdukmu sanal bellei kendi ayarlıyo burası güzel ancak ben wini D sürücüsüne kurdum 2partlı hddem , xpspeed baktım sanal bellegi C ye atamıs bu yüzden bi kaç baba yazılım açılmadı ,bir de ufak bellek dökümü 64kb ayarı önemli c ye atandıgından mavi ekran verdiler , D ye aldım sorun çözüldü xpspeed bu yönde iyilestirme yapman iyi olur win nereye kuruluysa takas orda olsun 
Kolay gelsin...
Kolay gelsin...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19838 kez
bir yanlislik olmasin =? cünkü sanal bellegi özellikle C ye atamiyor asagidaki örnek ayardan da anlasilabilecegi gibi , windows nerede ise orada bununla ilgili ayari yapiyor
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]
"SecondLevelDataCache"=dword:00000800
üstte C veya D diye belirtemiyoruz zaaten windows D de ise registry degerleri de D de olacaktir ve sonucunda oradaki deger ayarlanacaktir
sanal bellegin Isletim sistemi disina atanmasi durumunda ne gibi etkilerinin olabilecegini bizzat arastirmadim fakat nasil atandigini asagidaki linkte resimli vermistik:
viewtopic.php?t=581
Ricam eger varsa D de windows kurulu bir iki kisinin daha bu degerleri kontrol etmesi , eger onlarda da öyle ise , üzerinde kafa yorariz
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]
"SecondLevelDataCache"=dword:00000800
üstte C veya D diye belirtemiyoruz zaaten windows D de ise registry degerleri de D de olacaktir ve sonucunda oradaki deger ayarlanacaktir
sanal bellegin Isletim sistemi disina atanmasi durumunda ne gibi etkilerinin olabilecegini bizzat arastirmadim fakat nasil atandigini asagidaki linkte resimli vermistik:
viewtopic.php?t=581
Ricam eger varsa D de windows kurulu bir iki kisinin daha bu degerleri kontrol etmesi , eger onlarda da öyle ise , üzerinde kafa yorariz