Vekil Sunucuda Idm Hızı Nasıl artar
-
timucinemrah
- Kilobyte1

Vekil Sunucuda Idm Hızı Nasıl artar
Arkadaşlar son 2 haftadır ttnet beni yabancı izleme sitelerine sokmuyor vpn yardımıyle girebiliyorum ama bu seferde idm indirme yapmıyor vekil sunucu ile açınca 25 mbitlik net 2 mbite düşüyor 15-20 dk bie video 40 dk iniyor bunu hızlandırmanın yada psiphon la girilen sitede indirmeyi nasıl yaparım yada hızlandırabilirim farklı bir yönten varsa girilip hızlandırılan oda olur şimdiden teşekkürler.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19799 kez
Re: Vekil Sunucuda Idm Hızı Nasıl artar
OPera tarayıcısını denedinmi ? ondaki VPN ler belki daha hızlıdır
https://www.sordum.net/42231/opera-taray ... ahip-olun/
https://www.sordum.net/42231/opera-taray ... ahip-olun/
-
Savungan
- Byte1

Sakıncası yoksa sitelerin ve kullandığınız VPN yazılımının adlarını özel olarak iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
timucinemrah yazdı: 20 Ara 2017, 06:10 Arkadaşlar son 2 haftadır ttnet beni yabancı izleme sitelerine sokmuyor vpn yardımıyle girebiliyorum ama bu seferde idm indirme yapmıyor vekil sunucu ile açınca 25 mbitlik net 2 mbite düşüyor 15-20 dk bie video 40 dk iniyor bunu hızlandırmanın yada psiphon la girilen sitede indirmeyi nasıl yaparım yada hızlandırabilirim farklı bir yönten varsa girilip hızlandırılan oda olur şimdiden teşekkürler.
-
timucinemrah
- Kilobyte1

operada aynı ttnet engelleme yapmış çünkü aynı siteleri işterinde superonline dan giriyorum orda problem yok şu anda psiphon3 kullanıyorum en düzgün bu ama bundada idm çalışıyor ama indirme yapmıyor ondan vekil açıyorum
Proxy ile web gezintisi yavaş olur, sock4-5 gibi daha stabil ve güçlü servis sunan proxyler kullanmalısın. Ücretsiz vpn hizmetleri birkaç yüz mb sonrasında hızını düşürürler. Ücretli vpn hizmetlerinde uygun lokasyondan bağlandığında hızının çoğunu koruyabilirsin. İdm vpn bağlantısı altında da çalışıyor, ancak sizde niçin çalışmıyor bilmiyorum.