Selam arkadaşlar
Bugünkü ana başlık her zamankiler gibi ilginç
https://www.sordum.net/41636/windows-10- ... i-bulalim/
Ben de baktım Google Drive Sync 40.591 ms CPU kullanıyor.
Bu Drive Sync her bilgisayarı açılışta çalışsın ama mesela 5 dakika sonra çalışsın diye nasıl ayarlarız?
Google Drive PC açılışından 5 dk sonra otomatik nasıl başlar?
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2507 kez
Re: Google Drive PC açılışından 5 dk sonra otomatik nasıl başlar?
Free Software Sorumlusu olarak sana aşağıda ekran görüntüsünü verdiğim Free Lisans'a sahip yazılımı önerebilirim.Microsoft MS_Config (Sistem Yapılandırma ) programının en gelişmiş versiyonudur.

- TRWE_2012
- Zettabyte1

İsteyen Forum Üyesi Veya Değerli Misafir yukarıda resmini verdiğim yazılımı aşağıdaki adresten indirip deneyebilir.
http://www.r2.com.au/page/products/show ... p-delayer/
Emin olun mutlaka memnun kalacaksınız.Çünkü benim tarafımdan şu anda Windows Vista Ultimate X86 OS sisteminde kurulu ve kullanılmakta.....
Bu yazılım ile başlangıç programlarını
1.Sıra sıra belli zaman aralığı atayarak baştabilirsiniz.Mesala A UYGULAMASI 1.00 DK sonra B UYGULAMASI 2.00 DK (B uygulaması A'dan 1 dk sonra başlayacak şekilde...)
2.Kendiniz bir başlangıç programı atayabilir.
3.Windows temel servisleri hariç tüm servisleri aynı başlangıç programları gibi zamanlayabilirsiniz.
4.Servisleri dur/duraklat/devreden çıkart/yeniden başlatabilirsiniz.
5.Başlangıç programlarına parametre atayabilirsiniz.Misal A.EXE -hide veya A.EXE -startup hide gibi....
6.Başlangıç uygulamaları uyutup belli günlerde uyanmasını sağlayabilirsiniz.Örnek Windows Update İstemcisi gibi
TRWE_2012
http://www.r2.com.au/page/products/show ... p-delayer/
Emin olun mutlaka memnun kalacaksınız.Çünkü benim tarafımdan şu anda Windows Vista Ultimate X86 OS sisteminde kurulu ve kullanılmakta.....
Bu yazılım ile başlangıç programlarını
1.Sıra sıra belli zaman aralığı atayarak baştabilirsiniz.Mesala A UYGULAMASI 1.00 DK sonra B UYGULAMASI 2.00 DK (B uygulaması A'dan 1 dk sonra başlayacak şekilde...)
2.Kendiniz bir başlangıç programı atayabilir.
3.Windows temel servisleri hariç tüm servisleri aynı başlangıç programları gibi zamanlayabilirsiniz.
4.Servisleri dur/duraklat/devreden çıkart/yeniden başlatabilirsiniz.
5.Başlangıç programlarına parametre atayabilirsiniz.Misal A.EXE -hide veya A.EXE -startup hide gibi....
6.Başlangıç uygulamaları uyutup belli günlerde uyanmasını sağlayabilirsiniz.Örnek Windows Update İstemcisi gibi
TRWE_2012
- ProgramciHerif
- Byte1

- İletişim:
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Evet onunda biliyorum ama bu yukarıda önerdiğim en iyisi.....Bu ise basit..... Ayrıca bu bir program değil bir bileşen Glary Utilities Pro yazılımının bir bileşeni.....