Overclock'un sisteme yaptığı etki [TEST]
-
Netdelisi
- Bit

Re: Overclock'un sisteme yaptığı etki [TEST]
Evet Haklısın Ama Mesala Bende Vestel ONYX Pentium 4 (2.80 GHZ) 1.50 GB RAM 256 MB Ekran Kartı C:/80 D:/120 GB Hardiskler Var Ayrıca Windows XP Kalktiğinda Windows 7 Kurdum Çok Sağlıkli Bir Şekilde Kullaniyorum Windows 7'De Kalkarsa Ne Yapicam Bilmiyorum Vala :D Linux Dönerim Heralde Dile Kolay 12 Senelik Emektarım Atsan Atılmaz Satsan Satılmaz.Zaman Zaman Aklımdan Tiner Döküpte Yakmak Gelsede İçimden :D
- tasiyici
- Megabyte3

- Teşekkür etti: 27 kez
amd anakartlarda var ama hiç denemedim anakart sürücüsünün dvd de çeşitli programlar var otomatik kuruyor ama nasıl yapıldıgını hiç karıştırmadım
yibudak render derken 3dmax mi kullanıyorsun
yibudak render derken 3dmax mi kullanıyorsun
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Quad sistemimi i5 ayarında kullanmamı sağlayan bir şey hız aşırtma. %20 hız aşırtma yapabiliyorum stabil sınırlarda.
Günümüz anakartlarında da 5 sene öncesine göre hazır profiller daha başarılı çalışıyor. Yani fazla bir ayar ile uğraşmadan %10 kadar kafadan otomatik arttırma yapmanız mümkün. Giderek standartlaşmaya başladı bu konu zaten.
Günümüz anakartlarında da 5 sene öncesine göre hazır profiller daha başarılı çalışıyor. Yani fazla bir ayar ile uğraşmadan %10 kadar kafadan otomatik arttırma yapmanız mümkün. Giderek standartlaşmaya başladı bu konu zaten.