İş yerinde Bilgisayarda internet tarayıcıları internete girmiyor
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Re: İş yerinde Bilgisayarda internet tarayıcıları internete girmiyor
trwe iyi bir bilgisayar kullanıcısının Bilgi işlem elemanı olmak için neler bilmesi gerekir. Bu konuda detaylı bir başlık açman mümkün mü?
Mesela Kısıtlamaları nasıl açarız nasıl kapatırız.Kısacası bilgi işlem çalışanının neleri bilmesi gerekiyor.
Mesela Kısıtlamaları nasıl açarız nasıl kapatırız.Kısacası bilgi işlem çalışanının neleri bilmesi gerekiyor.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
forumdaş istediğiniz tarafımdan not alınmıştır.En kısa zamanda hazırlanacaktır.Ancak öncelikle adminin böyle bir makalesi var mı? bilemiyorum.(bizim adminden ses çıkmazsa ben devreye gireceğim.)yesilaygunes yazdı: 25 Haz 2017, 02:04 Çok teşekkürler. Hepimiz günün birinde bir yerlerde bilgi işlem departmanında çalışabiliriz. İnternet tarayıcıları nasıl kısıtlanır nasıl açılır.
Mesela Programsız Uzaktan yardım nedir?
Bilgisayar Sağ tıkla Yönet/Yerel Yöneticiler ve Gruplar burdan neler yapılır bunu öğrenmek istiyorum.
Öncelik admine aittir.Ben herzaman perdenin arkasında kalmayı yeğlerim,izlerim,izlerim,izlerim baktım ses soluk yok o zaman ortaya çıkarım.
Ayrıca windows mmc yönetim konsolunun bir videolu anlatımını daha burada yayınlamıştım,istersen bir araştır site içinde.....
TRWE_2012
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
binlerce başlığımız olduğundan açmışsam bile unutmuşumdur :)
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- TRWE_2012
- Zettabyte1

viewtopic.php?f=9&t=204585
Yalnız video arkaplan müzikleri nedeniyle yayından kaldırılmış en kısa zaman da yeniden düzenleyip yukarıda verilen adresteki konuyu güncelleştireceğim forumdaş ancak şimdi işletim sistemi kurulumu ile uğraşmaktayım(sistem windows vista home prenium sp2)
TRWE_2012
- TRWE_2012
- Zettabyte1

viewtopic.php?f=9&t=204585
Yalnız video arkaplan müzikleri nedeniyle yayından kaldırılmış en kısa zaman da yeniden düzenleyip yukarıda verilen adresteki konuyu güncelleştireceğim forumdaş ancak şimdi işletim sistemi kurulumu ile uğraşmaktayım(sistem windows vista home prenium sp2)
TRWE_2012
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Eğer biz bilgi işlem elemanı olacaksak kısıtlamalar, uzaktan kontrol kısacası gereken önemli işlemleri nasıl yapacağımızı anlatan özellikle bilgi işlem elemanına hitap eden Sordum da böyle bir başlık göremedim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Bilgi işlem için Google da bişi yok. Sadece iş ilanları çıkıyor.
https://www.rabb.it
iş pc den yukardaki siteye ulşaşıyorsan istedeğin siteye ulaşabilirsiniz.
tarayıcı bazlı i.net kullanabilirsiniz.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Bu siteden bişi anlamadım nasıl kullanılıyor?accept yazdı: 01 Tem 2017, 21:17 https://www.rabb.it
ev pc inden bu siteye üye ol.
iş yerinde yasaklı değilse üye girişi yap.
kısaca bu site hakkında bilgi vermek gerekirse.
rabb.it giriş yaptığınızda sign up kısmından üye olmanız gerekiyor. Üye olunca iş yeri, okul, internet servis sağlayıcı size koyduğu internet yasağını kolayca hiçbir ayar yapmadan aşabilirsiniz. Tabi burada en önemli nokta rabb.it sitesinin iş yeri (şirket interneti) yasak olmadığı sürece giriş yapıyorsanız sizin asla yasak olmayacaktır.
Yaklaşık bir aydır kullanayorum her hangi paralı üyelik istemedi. Site şuan beta aşamasında bu yüzden olsa gerek sanırım ilk üylerine imkanlarını kullandırıyor.
Rabb.it, Netflix, Hulu, YouTube ve diğer olası tüm web siteleri gibi önde gelen servis sağlayıcılarından gelen videoları tek bir oturumda akışla izlemenize olanak tanır. Aynı zamanda bir video sohbet servisiyle bir araya gelir ve ekranı 10 kişiye kadar izlemenize izin verir. Birlikte bir şeyler okuyabilir, film izleyebilir, internette mevcut bir şeyler öğrenebilirsiniz.
Siteye üye olarak bir çok fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Facebook adresinizden giriş yapabilirsiniz. İnternet hızınız fazlasıyla artar. Film, video, oyun oldukça rahat rahat hızlı internet seytri yaşarsınız. Kayıt olduktan sonra bir odada 15 kişi ile aynı anda kullanabilirsiniz. Url’yi arkadaşlarınızla paylaşarak işe başlayabilirsiniz. Rabbit yayını başlattığınızda, odanın herkesi tarafından görülebilen sanal bilgisayarlar çizilir; böylece herkes aynısını aynı anda görür. İster web tabanlı ister tarayıcıda ekelnti yada ios cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
İOS cihazda https://itunes.apple.com/app/apple-stor ... 9715?mt=88 adresden indirebilirsiniz.
Chrome tarayıcıya https://chrome.google.com/webstore/deta ... hnkl?hl=tr adresden kurabilirsiniz.
Rabb.it kısaca bahsetmek gerekirse:
Site şubat 2013’te Mac için bir uygulama başlamıştır. Sonra Ağustos 2014’te Rabbit’in web tabanlı bir sürümünü karşımıza çıktı. Şubat 2015’te Video by Fast Company’nin En Yenilikçi İlk 10 Şirketi arasına girdi. Ekim 2015’te, iOS için bir uygulama başlattı.
iş yerinde yasaklı değilse üye girişi yap.
kısaca bu site hakkında bilgi vermek gerekirse.
rabb.it giriş yaptığınızda sign up kısmından üye olmanız gerekiyor. Üye olunca iş yeri, okul, internet servis sağlayıcı size koyduğu internet yasağını kolayca hiçbir ayar yapmadan aşabilirsiniz. Tabi burada en önemli nokta rabb.it sitesinin iş yeri (şirket interneti) yasak olmadığı sürece giriş yapıyorsanız sizin asla yasak olmayacaktır.
Yaklaşık bir aydır kullanayorum her hangi paralı üyelik istemedi. Site şuan beta aşamasında bu yüzden olsa gerek sanırım ilk üylerine imkanlarını kullandırıyor.
Rabb.it, Netflix, Hulu, YouTube ve diğer olası tüm web siteleri gibi önde gelen servis sağlayıcılarından gelen videoları tek bir oturumda akışla izlemenize olanak tanır. Aynı zamanda bir video sohbet servisiyle bir araya gelir ve ekranı 10 kişiye kadar izlemenize izin verir. Birlikte bir şeyler okuyabilir, film izleyebilir, internette mevcut bir şeyler öğrenebilirsiniz.
Siteye üye olarak bir çok fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Facebook adresinizden giriş yapabilirsiniz. İnternet hızınız fazlasıyla artar. Film, video, oyun oldukça rahat rahat hızlı internet seytri yaşarsınız. Kayıt olduktan sonra bir odada 15 kişi ile aynı anda kullanabilirsiniz. Url’yi arkadaşlarınızla paylaşarak işe başlayabilirsiniz. Rabbit yayını başlattığınızda, odanın herkesi tarafından görülebilen sanal bilgisayarlar çizilir; böylece herkes aynısını aynı anda görür. İster web tabanlı ister tarayıcıda ekelnti yada ios cihazlarınızda kullanabilirsiniz.
İOS cihazda https://itunes.apple.com/app/apple-stor ... 9715?mt=88 adresden indirebilirsiniz.
Chrome tarayıcıya https://chrome.google.com/webstore/deta ... hnkl?hl=tr adresden kurabilirsiniz.
Rabb.it kısaca bahsetmek gerekirse:
Site şubat 2013’te Mac için bir uygulama başlamıştır. Sonra Ağustos 2014’te Rabbit’in web tabanlı bir sürümünü karşımıza çıktı. Şubat 2015’te Video by Fast Company’nin En Yenilikçi İlk 10 Şirketi arasına girdi. Ekim 2015’te, iOS için bir uygulama başlattı.