Geçen ay kotamdaki kullanım oranlarında bir gariplik farkettim ve kota ölçer yazılımı ile bu durumu kesin olarak tepit etmek için harekete geçtim yıllardır kullandığım bir kota ölçme yazılımını 01.05.2017 tarihinde gece 00:00 da sıfırladım ve kotamın her bir byte ını ölçmeye aldım , bu arada gece 1 gibi de Superonline ın adil kullanım diye sunduğu kotamı kontrol ettim
100 GB diyordu , buraya kadar herşey normal gündüz biraz haber sayfalarında gezindim
herhangi bir indirme yapmadım , youtube videosu seyretmedim , Kablosuz internet kullanmam , modemden ethernet kablosu ile bağlanırım , öğlen gezmeye falan çıktım derken akşam 21:00 da iş bu ya kotamı kontrol edeyim dedim resmi aşağıda yayınlıyorum
görüldüğü gibi Kota ölçme yazılımım şu saate kadar
1 GB veri kullandın derken
Superonline
13,75 GB kullandın diyor , daha önce aynı durumu Türktelekomda tespit etmiş ve kotamı sıfırlatmıştım - yanlışlık olmuş deyip geçiştirdiler , Lütfen kotanızı kota ölçme yazılımları ile sıkı takibe alınız ,
bilgisayarımda herhangi bir zararlı veya virüs yok ve bilgim dışında birşey indirmesine de olanak yok , aman DİKKAT
Bunların hepsi çamura yatıyor