arkadaşlar paylaşıma açık klasörlerimde filmler ve müziklerim var. ama kullanıcıların bunları kopylamasını istemiyorum. illa kopyalanacaksa bana gelinmesini ve ana makine üzerinden kopylanmasını istiyorum ama client makinelerden kopya koruması olabiliyor mu.
not: makinelerde windows7 kurulu.
dosya kopyalamasının önüne geçmek
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Re: dosya kopyalamasının önüne geçmek
O klasör paylaşıma açık kalmak zorundamı ? yani kapatsan olmuyormu
- Alesta
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
hocam burası bir internet cafe.
yani kullanıcılar aynı zamanda o filmleri oturup izleyebiliyor veya müzikleri dinleyebiliyor. bunda problem yok. ama filmlerin/müziklerin 10 dakika içinde kopyalanıp gidilmesi problem.
yani kullanıcılar aynı zamanda o filmleri oturup izleyebiliyor veya müzikleri dinleyebiliyor. bunda problem yok. ama filmlerin/müziklerin 10 dakika içinde kopyalanıp gidilmesi problem.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Filmler internette var sizden kopyalamasının size eksisi nedirAlesta yazdı:hocam burası bir internet cafe.
- Alesta
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
hocam interneti olmayanlar veya indirmeyi bilmeyenler var. burası öyle çok gelişmiş bir yer değil. hatta bulunduğum yerde internet altyapısı yok ben 5km öteden dış mekan cihazları kullanarak internet getiriyorum.
o kadar uğraşıp indirdiğim filmlerin 50 kuruşa kopyalanması da işime gelmiyor. yani açıkçası film ve müzik yüklemeleri aslında ücretli ama direk kopyalama yapıp gidince 1tb a yakın arşive harcanan emek hiç oluyor.
o kadar uğraşıp indirdiğim filmlerin 50 kuruşa kopyalanması da işime gelmiyor. yani açıkçası film ve müzik yüklemeleri aslında ücretli ama direk kopyalama yapıp gidince 1tb a yakın arşive harcanan emek hiç oluyor.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

8 yıl önce arkadaşın internet kafesinde yapmıştık. Bir kaç yöntem var. Tabi profesyonel biri illaki yolunu bulur.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Alesta yazdı:hocam interneti olmayanlar veya indirmeyi bilmeyenler var. burası öyle çok gelişmiş bir yer değil. hatta bulunduğum yerde internet altyapısı yok ben 5km öteden dış mekan cihazları kullanarak internet getiriyorum.
Orasıda neresiymiş

Ratool aşağıdaki eylemlere izin verir:
1. USB Depolama Aygıtlarını Engelle: PC'nize tüm USB depolama aygıtlarının erişimini devre dışı bırak
a. USB cihazınızı takın (Birden fazla takabilirsiniz)
b. Seçenekler menüsünde, "USB
aygıtlarının kurulumunu engelleyin"seçeneğinitıklayın. Şuanda takılı olan aygıtlar hariç tutulacaktır (izin verilir), diğer tüm USB aygıtları engellenecektir.
2. Salt Okunur: USB depolama aygıtlarını salt okunur yapar. Yazma erişimi devre dışı bırakıldı. Bazı durumlarda, verilerin cihaza yazılmasını önlemek isteyebilirsiniz.
3. Okuma ve Yazmaya İzin Verme (Varsayılan): USB depolama aygıtlarının normal şekilde çalışması için her şeyi normal duruma geri döndürür.
4. Seçenekler menüsünde, çıkarılabilir sürücüleri engellemeyi veya engellemeyi kaldırmayı, onlara erişime izin vermeyi veya bunlara erişimi reddetmeyi veya Otomatik Çalıştırmayı devre dışı bırakmayı (kötü amaçlı yazılımın Otomatik Çalıştır özelliğini kullanarak kendisini başlatmasını önleyen bir güvenlik önlemi) seçebilirsiniz. Gizli dosyaları sürücüye göstermek ve bir tanesini donanımdan güvenle kaldırmak için bir seçenek de vardır
5. Ayarlar menüsünde, yetkisiz değişiklikleri önlemek için bir şifre ayarlayabilirsiniz.
6. Ayrıca Ayarlar bölümünde dil değiştirme seçeneği de bulunmaktadır (İngilizce, Almanca ve Türkçe önceden kurulmuştur). Çevir seçeneği, dili düzenlemenize ve GUI'yi kendi dilinize çevirmenize izin verir.
Ratool v1.3 (Çıkarılabilir Erişim aracı)