Set user settings to driver failed error? - Çözüldü

Windows 10 ile ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 7 kez
İletişim:

Re: Set user settings to driver failed error? - Çözüldü

Mesaj gönderen Zaur »

Tekrar teşekkürler, nasıl istersen öyle yap forumdaş.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2540 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Zaur yazdı:Tekrar teşekkürler, nasıl istersen öyle yap forumdaş.
Eğer alındı isen özür dilerim maksadım asla insanlara bir şey yaptırmak veya enpoze etmek değildir.Bunu bu şekilde yaparsan aynı sorunu yaşayan bir forumdaş veya misafir bu sorunu google ,yandex gibi ara motorlarında aratığında sorun ilk sıralarda çıkacaktır.

Yoksa ne haddime....Konu senin başlık senin......

Zaten bizim admin yapmış gerekeni.... (Çözüldü ibaresini eklemiş konu başlığının sonuna)

Bu mesaj senin benim hakkımda yanlış bir önyargıya varmanı önlemek için yazıldı.
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 7 kez
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

trwe yazdı:
Zaur yazdı:Tekrar teşekkürler, nasıl istersen öyle yap forumdaş.
Eğer alındı isen özür dilerim maksadım asla insanlara bir şey yaptırmak veya enpoze etmek değildir.Bunu bu şekilde yaparsan aynı sorunu yaşayan bir forumdaş veya misafir bu sorunu google ,yandex gibi ara motorlarında aratığında sorun ilk sıralarda çıkacaktır.

Yoksa ne haddime....Konu senin başlık senin......

Zaten bizim admin yapmış gerekeni.... (Çözüldü ibaresini eklemiş konu başlığının sonuna)

Bu mesaj senin benim hakkımda yanlış bir önyargıya varmanı önlemek için yazıldı.
Estağfurullah forumdaş, ne alınması, sadece "çözüldü" veya "konu kilitleme" ni ben yapamadığım üçün ne istersen yap dedim. :arrow:
Billyone
Bit
Bit

Mesaj gönderen Billyone »

Merhabalar Touchpad yüklemesi sonrası oluşan Set user settings to driver failed error sorununu yabancı bir siteden aldığım bilgi ile çözdüm, İlgilenen forumdaşlara aktarıyorum.

Öncelikle Görev yöneticisini açarak Apoint.exe (Apoint2k) yi durdurdum, sonrasında C:/Programfiles dan Apoint2k dosyasını silmeye çalıştım ancak bu program şu an çalışıyor diye uyarı aldıktan sonra Dosyanın içinde bulunan Uninstal ı çalıştırdım ve bilgisayarı tekrar başlattım. Açılışta almış olduğum hata mesajı yok oldu ayrıca Touchpad çalışmaya devam etti.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19852 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

teşekkürler Billyone