Galiba birileri sizin hotmail adresine ulaşmaya çalışıyor gibi duruyor.
Yapmanız gerekenler aşağıda özetlemiştir.
1.Telefonuzun türü bilmiyorum lakin;
1.1.Sisteminize bir TurboClear (ben yeğenimin Samsung Tabletine kurdum.Gayet başarılı.....) tarzından bir temizlik ve gizlilik temizleyici yazılım kurunuz.Temizlik yapınız.
1.2.Telefonuzun internet bağlatısını kesip telefonu tekrar yeniden başlatınız.İnternet bağlı olmasın.
1.3.Telefondaki son zamanlarda kurduğunuz yazılımların Hakkında ve sürüm notlarını başka bir bilgisayardan kontrol ediniz.Legal olanları bırakınız,ve illegal olanları telefonuzdan kaldırınız.
1.4.Başka bir bilgisayardan Hotmail,Gmail hesaplarına gidip Güvenlik ayarlarınızı güncelleyiniz.(yani şifre değişiminden tutunda güvenlik sorusu ve telefon numara kayıdına kadar herşey kast ediliyor.)
1.5.Telefonuza cihazı kastmayacak bir free mobil antivirüs yazılımı kurunuz.Kurduğunuz mümkünse türkçe dil desteğine sahip olmasına dikkat ediniz.Benim en çok beğendiklerim aşağıda sıralanmıştır.
1.5.1AVG Antivirüs
1.5.2.Avira
Bunların mutlaka mobil sürümleri vardır ama lisans isteyeceklerdir. (lisans numarası)
Eğer bu lisansla uğraşmak istemiyorsanız
Avast size bu konu da yardımcı olacaktır.Yani avast'ın free sürümünün mobil uygulamasını indirip (tabii telefonun mobil işletim sisteminin türüne bağlı olarak) kurabilirsiniz.Ardından cihazı taratın (tabii bu işlem sırasında internet kapalı (antivirüs yazılımı güncellem yaptıktan sonra) olsun.Bulduklarızı temizleyiniz.Ve cihazınız normale dönecektir.(Eğer bir aksilik olmazsa)
Benim Telefon Nokia C06-01 Symbian OS temeli indirip kurmuştum yaklaşık 5 yıldır sorunsuz çalışıyor.
Şimdi telefonu açıp internette bağlayınız ve cihazınızı gözlemleyiniz.
Eğer mümkünse işinizle alakalı sıradan basit bir telefon (internet bağlantılı) [misal bendeki Nokia C06-01 gibi basit telefon] kullanınız.
Ayrıca yukarıdaki videolar sordum'a eklendi.Bende görünüyor.Eğer göremiyorsanız.telefonun tarayıcı eklentilerindeki Adobe Flash Player eklentisinin varlığı ve de çalıştığından emin olunuz.
Eğer gene göremiyorsanız aşağıya bu iki videonun web bağlantı linklerini veriyorum.Buradan direkt youtube sitesinden inceleyebilirsiniz.
https://youtu.be/FX2PgJA9KEQ
https://youtu.be/MjP0AT9KBqg
Saygılarımla
TRWE_2012
SAKARYA 2016