İnternette istediğin sitelere sansürsüz girin

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
accept
Gigabyte1
Gigabyte1

İnternette istediğin sitelere sansürsüz girin

Mesaj gönderen accept »

İnternetiniz; ülkeniz, şirketiniz veya kampüsünüz tarafından mı sansürlendiniz?

Dünyadaki baskıcı rejimlerle başa çıktıktan sonra, istediğiniz içeriğe, ne zaman ve nerede isterseniz erişebilmenize yardım etmek için benzersiz bir program kullanmak ister misiniz ?

Resim

Herkese açık kablosuz (WiFi) kullanırken güvenle sörf yapmak mı istiyorsunuz?
İnternet güzel, ancak çalınmış çerez ve hesaplar veyahut bağlandığınız ağ ne olursa olsun, İnternet'inize güvenli olmak mı istiyorsunuz?

İşte o programın adı: psiphon

Psiphon (okunuşu: sayfın), İnternet içeriklerine VPN, SSH ve HTTP Vekil Sunucularını kullanan Psiphon Inc. tarafından yapılmış bir sansür önleme aracıdır. Psiphon istemciniz sansürü aşma oranınızı en üst düzeye çıkarmak için yeni erişim noktalarını otomatik olarak öğrenecektir.
Psiphon çevrimiçi içeriğe açık erişim sağlamak için tasarlandı. Psiphon çevrimiçi gizliliğinizi arttırmamakla birlikte, çevrimiçi güvenlik aracı olarak düşünülmemelidir.

Windows için taşınabilir, vpn proxy yazılımı https://www.psiphon3.com/tr/download.html kullanabilirsiniz. Psiphon durumunda, gerçekten PC'nize herhangi bir şey yüklemeniz gerekmez. Yapmanız gereken tek şey sadece indirilen psiphon3.exe dosyasını başlatmak ve o her şeyi halleder.
Psiphon iki modda çalışır. Basit bir proxy modunda, sadece (ayrıca sistem proxy ayarları) Internet Explorer proxy ayarlarını getirir ya da internet istenen içerik gönderen Psiphon uygulama tüm trafiği yönlendirmek için yapılandırır. Sistem proxy ayarlarını kullanmak için çeşitli web tarayıcıları ve diğer uygulamaları yapılandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Sen ayarlarından bu Psiphon modlarını seçebilirsiniz. Ayrıca Psiphon ayarlarından belirli bir vpn sunucusunu seçebilirsiniz. Varsayılan olarak, bulunduğunuz yer için en iyi performansı verir ve sizin için genellikle en yakın vpn sunucusu seçer. Orada yerel vekil portları seçmek için bir seçenek, ancak Psiphon kararı bırakmak daha iyidir. Bu durumda, proxy kullanmak için program yapılandırmak zorunda değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Re: İnternette istediğin sitelere sansürsüz girin

Mesaj gönderen GOG »

teşekkürler yararlı bır programdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19690 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

evet yıllardır kullanırım , hiçkimsenin bilmediği dönemlerde çok daha hızlıydı :)
Kullanıcı avatarı
accept
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen accept »

tekrardan sordum da hatırlatmış olduk.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19690 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

elbette eminimki bilmeyen birçok arkadaş vardır ve faydalanır eline sağlık
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen tasiyici »

şimdilerde vpn host bişey var ama onu herkez bildiği için bazı siteleri bile açmıyor :)
Kullanıcı avatarı
trasmus
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen trasmus »

@trwe gösterdiğin kısım işletim sistemi içine entegre olan vpn değil, eğer vpn aldığın veya edindiğin yer sana kullanıcı adı ve şifre verdiyse gösterdiğin yerden program kurmaya gerek kalmadan girebilirsin. Windows'ta da var bu özellik, ben çok kullanırım.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2505 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

trasmus yazdı:@trwe gösterdiğin kısım işletim sistemi içine entegre olan vpn değil, eğer vpn aldığın veya edindiğin yer sana kullanıcı adı ve şifre verdiyse gösterdiğin yerden program kurmaya gerek kalmadan girebilirsin. Windows'ta da var bu özellik, ben çok kullanırım.
Bilgilendirğin için teşekkürler ama windows olupta Ubuntu olan bir özellik gizli sanal ağ oluşturma (gerçek sistem üzerinden ağ trafiğni sanallaştırma) ben bunu kastetmiştim ama bu da olur.Sonuçta bilgi bilgidir.Tekrar teşekkürler.....
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen tasiyici »

her ikisinide öğrenelim :)
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 927 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

TRWE_2012 yazdı: 03 Şub 2017, 16:08
tasiyici yazdı:şimdilerde vpn host bişey var ama onu herkez bildiği için bazı siteleri bile açmıyor :)
Tasiyici kullanıdığın Ubuntu Studio'da aşağıdaki resimdeki gibi gizgli VPN host var.Ubuntuyu biraz kurcala daha neler bulacaksın forumdaş....Ya da benim gibi ubuntuya TOR kur ve gizli dolaş internette...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim linkleri kırık