usb bellek tara ve düzelt uyarısı sorunu
-
harrun
- Byte1

usb bellek tara ve düzelt uyarısı sorunu
selam değerli adminler ve forum üyeleri,,bilgisayara usb bellek taktığımız zaman şöyle alttaki linkteki resimdeki gibi bir taratma uyarısı çıkıyor bunu nasıl devre dışı bırakırız bir bilginiz varmı,,birde defasında denemek için tara demiştim usbnin içersinde ne var ne yok hepsini silmişti :D ,,daha bu hataya düşmem tabi o ayrı mesele bu uyarıyı kapatmak için bir reg girdisi falan varmı.

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19175 kez
Re: usb bellek tara ve düzelt uyarısı sorunu
Aşağıdakini birdene derim :
1. Başlangıca msconfig yaz ve açılan ekranda hizmetler tabına geç burada yeralan "Kabuk donanım algılaması" nın önündeki tiki kaldır
2. Başlangıca services.msc yaz ve açılan ekranda "Kabuk donanım algılaması" servisini durdur ve başlangıç türünü de devre dışı olarak ayarla
1. Başlangıca msconfig yaz ve açılan ekranda hizmetler tabına geç burada yeralan "Kabuk donanım algılaması" nın önündeki tiki kaldır
2. Başlangıca services.msc yaz ve açılan ekranda "Kabuk donanım algılaması" servisini durdur ve başlangıç türünü de devre dışı olarak ayarla
- cankusa
- Gigabyte1

- Teşekkür etti: 33 kez
Aracımda kullanmakta oldugum Navigasayon cihazımı pc taktıgımda harun arkadaşımın belirtmiş oldugu uyarıyı bende alıyordum,
çözüm olarak verilen uygulamaları denedigimde Navigasayon cihazımda sorun giderilmiştir.
teşekür ediyorum
çözüm olarak verilen uygulamaları denedigimde Navigasayon cihazımda sorun giderilmiştir.
teşekür ediyorum
- velociraptor
- Yottabyte4

O servisin görevi bu kontrolleri yapıp uyarıyı çıkartmak bizde bunu durdurup çalışmamasını sağladık :)
-
harrun
- Byte1

üstat kusura bakma yeni gördüm cevabını,,o dediğin taktiği bazı sitelerdede paylaşmılardı bende denemiştim olmuyor,,şimdi tekrar denedim hem win 7de hemde win10'da olmuyor melesef yine çıkıyor,,esasında windows defender falanda kapalı bende nasıl çıkıyor anlamıyorum.
-
harrun
- Byte1

üstat yeni bir sorunla karşılaştım,,Kabuk donanım algılaması devre dışı olunca cd-dvd sürücüsü okumuyor :=)) hemde dvd sürücüsü cd sürücüsü olarak gözüküyor uyarmak için aradım,,uyarmak için yazdım bu yöntemi denemeyin yoksa cd-dvd sürücüsü çalışmaz aynı zamandada dvd sürücüsü cd sürücüsü olarak gözükür bilgisayarda:=))
- velociraptor
- Yottabyte4

Bilgilendirme için teşekkürler cankusa bu ayarı yapmıştı dikkate alacaktır
- tn82
- Moderator

- Teşekkür etti: 67 kez
tara ve düzelt işlemini bellekteki verileri silmezki defalarca yaptım bunu. Bİlakis o işlemi yapmazsanız artık belleğe bile bir şey atamıyorsunuz yada kopyalayamıyorsunuz. sizde herşeyi silmesi çok ilginç
- cankusa
- Gigabyte1

Kullanmakta oldugum sistem windows 7 64 bit ultımate site yöneticimizin vermiş oldugu uygulamayı cihazımda yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadımharrun yazdı:üstat kusura bakma yeni gördüm cevabını,,o dediğin taktiği bazı sitelerdede paylaşmılardı bende denemiştim olmuyor,,şimdi tekrar denedim hem win 7de hemde win10'da olmuyor melesef yine çıkıyor,,esasında windows defender falanda kapalı bende nasıl çıkıyor anlamıyorum.
üsdat yukardaki yazmış olduklarınızın hepsini bendeki pc eksiksiz yapıyorharrun yazdı:üstat yeni bir sorunla karşılaştım,,Kabuk donanım algılaması devre dışı olunca cd-dvd sürücüsü okumuyor :=)) hemde dvd sürücüsü cd sürücüsü olarak gözüküyor uyarmak için aradım,,uyarmak için yazdım bu yöntemi denemeyin yoksa cd-dvd sürücüsü çalışmaz aynı zamandada dvd sürücüsü cd sürücüsü olarak gözükür bilgisayarda:=))
üsdat yukardakilerin hepsini bendeki pc ile yapabiliyorumtn82 yazdı:tara ve düzelt işlemini bellekteki verileri silmezki defalarca yaptım bunu. Bİlakis o işlemi yapmazsanız artık belleğe bile bir şey atamıyorsunuz yada kopyalayamıyorsunuz. sizde herşeyi silmesi çok ilginç
- velociraptor
- Yottabyte4

Çok ilginç ayar birinizde mükemmel işe yaramış diğerinizde soruna neden olmuş , windows bu kimde ne yapacağı belli olmuyor
- cankusa
- Gigabyte1

viewtopic.php?f=142&t=204382
Kullanmakta oldugum sistem yukarda,konuda verilen kod uygulamalarının farklılık göstermesi kurulu sistemle alakalı olabilirmi
Kullanmakta oldugum sistem yukarda,konuda verilen kod uygulamalarının farklılık göstermesi kurulu sistemle alakalı olabilirmi
- velociraptor
- Yottabyte4

bende onu kullanıyorum , ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım , ilgisi olmaması gerek ama kesin birşey demek zor
-
harrun
- Byte1

hayırlı bayramlar herkeze,,ben uygulamayı kullandım falan demedimki size:=)) yani uygulamayı falan denemedim sadece aşağıdaki ustanın verdiği çözümü denedim ondan sorun oluştu,,onun için uyardım,,hem kimse bana uygulamanın linkini falanda vermedi nasıl bir şey olduğundanda haberim yok:=))))