simdi Ben mause ile diyelim site actim bunu text dosyasına kayıt edecek örnegin sitenin adı www.asdadasd.com gibi
bunlari bir text dosyasına nasil aktarırım
mouse log almak istiyorum
- BlueLife
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 46 kez
Re: mouse log almak istiyorum
@darendeli
Merhaba, malesef sorunu tam anlamadım.
- Yeni acılan sitenin adres bilgisini mi almak istiyorsun?
- Aldıgın adres bilgisini bir dosyaya yedeklemek mi isityorsun?
- Veyahut acılan sitenin text icerigini mi almak istiyorsun?
- Veyahut mouse ile ilgili bir soru mu?
Merhaba, malesef sorunu tam anlamadım.
- Yeni acılan sitenin adres bilgisini mi almak istiyorsun?
- Aldıgın adres bilgisini bir dosyaya yedeklemek mi isityorsun?
- Veyahut acılan sitenin text icerigini mi almak istiyorsun?
- Veyahut mouse ile ilgili bir soru mu?
yanlıs anlattım galiba mauseyi su yüzden kattım islemi ona gore baslatsın diye mouseyi kattım yani yapacagı islem su ben bir dosyamı actım klasor onun adını yazacak ayarlamıs oldugum text dosyasına yada bir siteyemi girdim o sitenin adını fln yani yaptıgım tüm islemleri text dosyasına kayıt alacak program acsamda o programın adını yazacak texte yapmak istedigim bu yapmak mümkünmü
- BlueLife
- Kilobyte1

@darendeli
Geç yanıt için kusura bakma. Konuya yeni bakabildim. Kısaca ekrana gelen yeni pencerelerin kontrolünü yapabilirsin. Yani her pencere acıldıgında ismi log tutulur. Çok basit bir ornek veriyorum. Kendine gore kurcalarsın veyahut sana bir fikir verebilir...
Geç yanıt için kusura bakma. Konuya yeni bakabildim. Kısaca ekrana gelen yeni pencerelerin kontrolünü yapabilirsin. Yani her pencere acıldıgında ismi log tutulur. Çok basit bir ornek veriyorum. Kendine gore kurcalarsın veyahut sana bir fikir verebilir...
Kod: Tümünü seç
Global $ScriptDir = @ScriptDir
If StringRight($ScriptDir, 1) <> "\" Then $ScriptDir &= "\"
Global $Log_File = $ScriptDir & "_test-title.log"
Global $Hwnd_List
While 1
$Hwnd_List = _Winlist_Items($Hwnd_List)
Sleep(100) ;Cpu Save
WEnd
Func _Winlist_Items($Hwnd_List)
Local $Separator = Chr(124) ; | Vertical bar
Local $ReturnList = $Separator
Local $WinList = WinList()
For $I = 1 To $WinList[0][0]
; Only display visble windows that have a title
If StringLen($WinList[$I][0]) > 0 And BitAND(WinGetState($WinList[$I][1]), 2) <> 0 Then
$ReturnList &= $WinList[$I][1] & $Separator
If StringInStr($Hwnd_List, $Separator & $WinList[$I][1] & $Separator) = 0 Then
FileWriteLine($Log_File, @YEAR & @MON & @MDAY & "_" & @HOUR & @MIN & @SEC & @TAB & $WinList[$I][0])
EndIf
EndIf
Next
Return $ReturnList
EndFunc ;==>_Winlist_Items
Cevap icin Tesekkurler ... evet demek istedigim seye yakın ama sitenin adını kayıt ettiremezmiyiz.. adsiz chrome .exe yaziyor yani acılan sitenin adinida yazsa mesela wwwfacebookcom gibi
aslında gelistirmek istedigim bir proje var yapmak istedigim cocuklu ailelerin cocuklarını koruya bilmesi icin bir program cocuklarını takip edebilmelerini sagliyacak yapmak istedigim program cok fonksiyolu olacak yani istersen saniye yada dakikada bir resim cekerek foto alacak ve kayıt edecek istersen girdigi yerlerin adreslerini sadece log ile kayıt yapacak ve dahada gelistirilebilir...
Kod: Tümünü seç
#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <GUIListBox.au3>
#include <StaticConstants.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#Region ### START Koda GUI section ### Form=
$Form1 = GUICreate("Form1", 364, 438, 192, 124)
$Button1 = GUICtrlCreateButton("Başlat", 272, 40, 81, 25)
GUICtrlCreateInput("", 144, 40, 97, 21)
$Label1 = GUICtrlCreateLabel("Fotograf Çekme Zamanı", 8, 48, 117, 17)
$List1 = GUICtrlCreateList("", 0, 120, 353, 305)
$Label2 = GUICtrlCreateLabel("Girilen siteler Ve kullanılan Programların Kayıt bolumu", 8, 96, 250, 17)
$Button2 = GUICtrlCreateButton("Kaydet", 272, 88, 83, 25)
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### END Koda GUI section ###
While 1
$nMsg = GUIGetMsg()
Switch $nMsg
Case $GUI_EVENT_CLOSE
Exit
EndSwitch
WEnd
- BlueLife
- Kilobyte1

@darendeli
Bu kişisel bilgileri almak için yapılan kötü amaçlı programlara benziyor malesef. Autoitle keylogger tarzı çalışmalar yapmak mümkün lakin bu konuda haliyle yardımcı olmak istemem. Senin suanki yapmak istedigine gelirsek, bu yöntemle sadece pencerenin başlık bilgisini alabiliyoruz. Adres nasıl alınır malesef herangi bir fikrim yok. Klevyeden yazılanlar loglanıyor lakin mouse ile linke tıklayınca ve açınca nasıl olabilir emin degilim.
İstersen autoit forularına da kısaca göz gezdir.
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q ... RLs+logger
Bu kişisel bilgileri almak için yapılan kötü amaçlı programlara benziyor malesef. Autoitle keylogger tarzı çalışmalar yapmak mümkün lakin bu konuda haliyle yardımcı olmak istemem. Senin suanki yapmak istedigine gelirsek, bu yöntemle sadece pencerenin başlık bilgisini alabiliyoruz. Adres nasıl alınır malesef herangi bir fikrim yok. Klevyeden yazılanlar loglanıyor lakin mouse ile linke tıklayınca ve açınca nasıl olabilir emin degilim.
İstersen autoit forularına da kısaca göz gezdir.
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q ... RLs+logger
bir seyi merak ediyorum ne yazsam kötü amaclı yazılımda kullanılıyor diye geri cvp alıyorum tmm bu oyle olabilir winhttp ile oto login olma diyorum onla oyunlarda bot icin kullanılıyor diye cvp yok cogu seyi ogrenemiyoruz boylelikle ama yinede cevap icin tesekkurler...Parcalanması En zor olan Seydir Önyargılar... diyerek son veriyorum mesajıma Tesekkurler Tekrar :D