başkasına çalışılan iş hayatından nefret ederim , kendi işimi kurmak için ilk okuduğum branş İşletme , Berlinde kendi işimi kurmama ramak kalmıştıki ummadığım olaylar gelişti ve TR ye dönmek zorunda kaldım , ŞANS lakin eninde sonunda yine Yurt dışında (Bu kısmı çok önemli) kendi işimi kurmayı deneyeceğim :)
Özel Sektöre fazla bel bağlamayınız.Bakın bendeniz 11.ci işimden ayrıldım.(istifa ettim.adamlar sizin emeğinizi sömürüyorlar ve sizden sizin kabul edemeyeceğiz şeyler istiyorlar (mesela devletten vergi kaçırma gibi....)
Umarım kafana göre bir iş bulursun - Bende Türkiyede Çalıştığım hiçbir işyerinde yöneticilerle anlaşamamışımdır , Oysa Yurt dışında hangi işte çalışsam , adamlar ya kartlarını verdiler yada tekrar çalışmam için ısrar ettiler (Tersliğe bakarmısın - demekki bizimkiler Cins) , Türkiyede Genel müdür olmaktansa Avrupada sıradan bir iş yapmayı tercih ederim - inanın hem kafanız daha rahat olur hemde müdürün aldığı maaş kadar belki fazlasını alırsınız .
Dedğiniz doğru ama benim yurtdışına çıkma gibi bir şansım yok (belki Türkmenistan yada Azaebaycan gibi kendi ırkımın kurduğu ülkelerde olabilir.)
Ama kendi ülkemde sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyım.Ve ilginize teşşekkürler.....