Shakespeare müslümandır.Gerçek adı Şeyh Pir'dir -İBRETLİK

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19764 kez

Shakespeare müslümandır.Gerçek adı Şeyh Pir'dir -İBRETLİK

Mesaj gönderen velociraptor »

Sosyal medyada verilen tepkiler :

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Re: Shakespeare müslümandır.Gerçek adı Şeyh Pir'dir -İBRETLİK

Mesaj gönderen armorking »

sosyal medya tamamen karsitlarindan ibaret. bu adamin o kadar hakli cikan sözleri, konusmalari var. yazdigi kitaplar da cabasi. bu sözlerinin kaynagini bilmiyorum doğrusu. ama aylar öncesinden yine böyle konuşmuştu. kendi sohbetlerinde var bu dedikleri. avrupa birliginin dagilmaya girecegini 2013 yilindaki bir konusmasinda söylemisti. ona da baksinlar... ve abd'nin de bir zaman sonra dagilacagini sebeperiyle anlatti. ben dinledim bunu.
milletimiz icin hayirlisı olsun her zaman.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19764 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Ben siyasetten falan hiç mi hiç anlamam , lakin Avrupa birliği dağılıyor safsatalarına birkaç kelime yazmadan edemeyeceğim ; Avrupa birliğinin Özünü anlamadan ancak Mısırlıoğlu gibi açıklama yapılır ; gelelim Avrupa birliği Neden Kuruldu sorusuna

Avrupa birliği Yeni Dünya Düzeni için Pİlot bir uygulamadır , nedir yeni dünya düzeni ? “Tek devlet, tek dil, tek din” kim var arkasında diye sorarsanız , küresel şirketler diye cevaplanabilir , bu küresel şirketler Hükümetlerden çok daha güçlü olan ve dünyada her istediğini yapabilen çokuluslu kartellerdir , Avrupa birliği ile Tek (yeni) DÜnya düzenini test ediyorlar bunu simule ediyorlar ve onlar bitti demeden Avrupa birliği Mısırlı oğlu gibi gerçeği asla görememiş kişilerin safsataları ile dağılmaz , birçok arkadaşım İngiltere oylamasından sonra, Bak dağılıyor deyince şunu söyledim ; İngiltere hiçbir zaman avrupa birliğinde olmadı ki ayrılsın , DİKKAT , Para birimi ayrı (EURO değil) Almanyadan İngiltereye gitmeye kalk (Ki Alman arkadaşlar denedi) 1,5 Ay vize beklediler - Bunun anlamını açıklamaya gerek yok , Avrupa birliğinde Fiilen olmayan bir İngiltere Nasıl ayrılsın ? Medyanın SAÇMA ve APTALCA yazılarına bakarak birlik dağılıyor demek gerçekten olup bitenlerden zerre haberimizin olmaması demektir , bakınız , ingiltere zaten olmadığı birlikten ayrılacağız dedi diye onlara yaptırım uygulamaya kalkacaklar (Dünyayı yönetenler) ve ingilizler çıkarına düşkün , sinsi insanlardır zarar edeceklerini anlarlarsa kıvırıp ya yeniden oylama yaparlar yada olay muallakta kalır, Ama asla Bağlarını kopartmazlar , zaten de koparttırmazlar , Demeye çalıştığım şey ; şu yazdıklarım hayal ürünü değil İnsanlardan gizlenen gerçeklerdir. Sonuç olarak ; Küresel şirketler Yeni dünya düzeninden vazgeçmediği sürece AVrupa birliği dağılmaz aksine genişlemeye devam eder , size bir fikrimi daha söyleyeyim ; Türkiye önce parçalanıp sonra belirli kesimleri Avrupa birliğine alınacakki parçalanma tam olsun , bunun kimin eliyle yapılacağını göstermeye gerek yok tiyatro herkesin gözü önünde oynanıyor , Aslında herşey okadar net ve berrak ki insanların mahsus mu olayları anlamıyor göründüğünü yoksa gerçekten mi anlamadıkları ikileminde hep kalmışımdır ve Hep söylediğim gibi cümlemi şöyle bitireyim : Umarım BEN yanılıyorumdur
Kullanıcı avatarı
GOG
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 19 kez
İletişim:

Mesaj gönderen GOG »

bu adam dolandırıcının önde gideni akp yönetiminde istedikleri kadar konuşsunlar devran dönecek birgün ben o zaman görcem kaçıcak delık arıcaklar.