Samsung Note 3 te Resim Hataları
Samsung Note 3 te Resim Hataları
Selam arkadaşlar, samsung note 3 kullanıyorum android sistemi bildiğiniz gibi, bir türlü çözemedim resimdeki bu görüntüyü, gördüğünüz gibi bazen böyle oluyor nedir bu? Galerideki resimler mi bu hale geliyor desem ama bazısı gördüğünüz gibi düzgün, Yoksa başka bir şey mi çözemedim, basıyorum açılmıyor neden olabilir acaba hiç yaşayan oldu mu veya bilen var mıdır? Saygılar

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19701 kez
Re: Samsung Note 3 te Resim Hataları
Eğer bir temizlik programı kullanıyorsan buna sebep oluyor olabilir (Sadece bir tahmin)
evet kullanıyorum ama yeni değilki programı yıllardır kullanıyorum ama bu problem görüntüleri ise bazen oluyor
En son seheryeli tarafından 25 Haz 2016, 13:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ama işin ilginç yanı problem sadece Galeride Fotoğraflar'da sorun yok

- velociraptor
- Yottabyte4

Ben CCleaner kullanırken bunun farkına vardım aynısı bende oluyordu , sonradan CCleaner i güncellediler şu an yapmıyor , Bir gözlemle derim temizlik programını çalıştırınca oluyorsa değiştirirsin
360 securtıy kullanıyorum, ve programı kaldırdım teli yeniden başlattım ama bir değişiklik olmadı o görüntüler var yine, ayrıyaten AVG de vardı onu hepten kaldırdım kullanmıyorum zaten bunu yükleyince

- velociraptor
- Yottabyte4

O görüntüler silinen dosyalar ile alakalı kaldırdığın programlar o dosyaları sildiği için sanırım onlara birşey yapılamaz , yeni resimler falan yüklersin ve bir süre gözlemlersin bakalım yine yapacakmı , birde silebiliyorsan o kırık resimleri silmeni tavsiye ederim
- tn82
- Moderator

- Teşekkür etti: 67 kez
Fotoğraflarda sorun olmaz ilk çektiğiniz resim fotoğraflara senkronize olmuş. Yani bulut depolamaya aktarmışsınız. Sonrasında uygulamalardan biri AVG yada 360 security fotoğraflara zarar vermiş. yada telefonun yazılımında sorun var bilemiyeceğim ama adminin dediği gibi o bozulan resimleri silin . aynı şey olursa telefon yazılımını yeniden yükleyin derim ben.
siliyorum zaten o görüntüleri hep, sevgili (velociraptor) kırık resimleri anlamadım?
- velociraptor
- Yottabyte4

temizlik programını silip teli kapat aç yaptım bir şey değişmedi, aynen simsiyah yine resimler, (tn82) nin dediği bulut depolama nasıl onu bilmiyorum veya ordan tekrar nasıl normale çevirebilirizki?
- tn82
- Moderator

sorun sadece galeride dediniz ve fotoğraflarrda sorun yok dediniz ki normalde fotoğraflar diye işaretlediğiniz ikon google'un bulut depoma servisi. oradan resimleri indirebilirsiniz. web için link: https://www.google.com/photos/about/
özür diliyorum tam anlayamadım, onun neyini indireyim o zaten var telde? o siyah olan dosyaları sildim hep ve birde virüs temizlik programını değiştirdim bakalım yine olacakmı
- tn82
- Moderator

Programı indirin demedim ki. Kırılan ve kaybolan resimleri google fotoğraflar da ise resimleriniz kaybolmamıştır demek istedim
hım pardon tahmin ettim ama yinede emin olmadığımdan sorayım dedim :) temamda telde bozuk olunca acaba ordadamı aynıdır? ve telden sildim ordandamı siliniyor? en iyisi bakmak lazım diyeceksiniz ok teşekkürler ederim