Bilgisayarınızda Bellek Azaldı uyarısı alıyorum!
- Mu®aT
- Kilobyte4

- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Re: Bilgisayarınızda Bellek Azaldı uyarısı alıyorum!
Ram'i aşırı kullanan uygulamayı görev yöneticisinden bulup sonlandırmayı dene. Dikkat et eğer windows'un sistem hizmetiyse sonlandırman mavi ekrana sebep olabilir.
-
Forjest
- Bit

Re: Bilgisayarınızda Bellek Azaldı uyarısı alıyorum!
Şu yolu takip edin sorun tamamen ortadan kalkar denenmiştir.
1.Bilgisayar özellikler 2.Gelişmiş sistem ayarları 3.Gelişmiş + Ayarlar sekmesine geçin 4.Gelişmiş + Değiştir sekmesine geçin açılan sanal bellek penceresi üzerinden.
- Özel boyut
- Sistem yönetimli boyut (bunu seçip) Ayarla butonuna tıklayın.Tamam deyip tüm ekranları kapatın.
- Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet tikide işaretlenebilir sorun olmaz.Üstteki işlemi yaptıysanız eğer ayarların etkin olması için,bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
İyi forumlar kolay gelsin.
1.Bilgisayar özellikler 2.Gelişmiş sistem ayarları 3.Gelişmiş + Ayarlar sekmesine geçin 4.Gelişmiş + Değiştir sekmesine geçin açılan sanal bellek penceresi üzerinden.
- Özel boyut
- Sistem yönetimli boyut (bunu seçip) Ayarla butonuna tıklayın.Tamam deyip tüm ekranları kapatın.
- Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet tikide işaretlenebilir sorun olmaz.Üstteki işlemi yaptıysanız eğer ayarların etkin olması için,bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
İyi forumlar kolay gelsin.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19797 kez