Çok teşekkürler @trwe bu yöntemi de deneyeceğim kayıt ettim. USB üzerinden. Elimde hirenbootCD var sanırım o işimi görür.trwe yazdı:SkyGod yazdı:Değerli arkadaşlar sanırım hafızalarda bir karışıklık yarattım, olayın hikaye kısmını uzun tuttuğumdan dolayı anlaşılma problemi var çok özür diliyorum.Sorunu netleşmesi için kısaca tekrardan kısaca yazıyorum.
GParted live CD ile hatalı işlem sonucu harddiskimdeki 2 partition'ı ( 100GB C:(sistem) ve 850GB D:(depo kısmı) ) sildim ve bu 2 partition birleşerek 950GBlık tek parça haline geldi. Daha sonra Acronis Disc Director live CD ile dos ortamında ile partition'larımı kurtarmaya çalıştım. Fakat Acronis bana sadece 100GB'lık C:(sistem) partition'ını geri verdi fakat boş olarak verdi. Geri kalan kısmı 850GB'ı da biçimlendirilmemiş (ayrılmamış) bölüm olarak bıraktı. Daha sonra harddiski hiçbir işlem yapmadan laptoptan çıkarttım. 850GB'lık ayrılmamış kısımdaki kişisel belgelerimi nasıl geri alabilirim ?
Dediğim gbi ;
1.Windows Live CD indir ve dvd yazdır.
2.Sistemi bunla başlat (İNTERNET BURADAN BAŞLAT)
3.Sonra R-Studio Full indir.
4.İlgili bölümü kurtar farklı bir yere......!
Windows 7 Veri Kurtarma
- SkyGod
- Bit

Re: Windows 7 Veri Kurtarma
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Disk yönetiminde ayrılmamış bir alana sağ tıklayıp özellikler görüntüle ve ekran görüntüsünü buraya aktar bir bakalım.....!
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Dur bakalım bendeki Lve CD nin yandex bağıntısını özel sana atayım az bekle....
- BlueLife
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 46 kez
@trwe
Hayır sistem ram üzerinden çalışacaktır. Veri taraması diskin sistem ile bağlantı hızıyla alakalı olduğu için iki sistemde önemli ölçüde fark olmayacaktır.
Kıacası şuan live sistemle uğraşmak gereksiz.
@SkyGod
Diskini komple taratınca içindeki bölümlerin önemi kalmıyor. Diskteki kurtarılacak dosyalar boş alanlarda da taratılıyor. Özel mesajtan teamviewer bilgilerini ilet istersen kısaca gösterim taratmayı başlatayım. Daha önce özel mesaj atmıştım dönmediniz.
Neyse ben acemi birisi değilim...
Hayır sistem ram üzerinden çalışacaktır. Veri taraması diskin sistem ile bağlantı hızıyla alakalı olduğu için iki sistemde önemli ölçüde fark olmayacaktır.
@SkyGod
Diskini komple taratınca içindeki bölümlerin önemi kalmıyor. Diskteki kurtarılacak dosyalar boş alanlarda da taratılıyor. Özel mesajtan teamviewer bilgilerini ilet istersen kısaca gösterim taratmayı başlatayım. Daha önce özel mesaj atmıştım dönmediniz.
- SkyGod
- Bit

- SkyGod
- Bit

Özür dilerim arkadaşlar Hemen teamwiver'i kuruyorum. Fotoğraf ile uğraşıyordum.BlueLife yazdı:@trwe
@SkyGod
- SkyGod
- Bit

- TRWE_2012
- Zettabyte1

Hayır BluLife bunu kabul etmiyorum eğer burada birşey yazıp çiziyorsan bu da senin bilgili olduğunu gösterir.Tüm kullanıcıların PC tecrübeleri bir kocaman benzersiz bir yazı dizisi oluşturur.Tabii bunu Velociraptor'un yapması daha uygundur.Neyse ben acemi birisi değilim...
- BlueLife
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 46 kez
@trwe
Ilgili cümleyi genel olarak kurdum. Veri kutarma konusunda acemi birisi sayılmam. Yazdıklarım dikkate alınmıyor hissi oluştuğu için ilgili cümleyi kurdum.
Hatta yıllar önce bile deneyimliydim. Yıllar önce anlatım bile yapmıştım. Tabi yıllar geçtikçe tecrübe artıyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/tm.htm
Yanlış anladın. Yanlış anlamadan dolayı üzgünüm. Açıkçası film izliyorum ve tüm mesajları okumadım.
Ilgili cümleyi genel olarak kurdum. Veri kutarma konusunda acemi birisi sayılmam. Yazdıklarım dikkate alınmıyor hissi oluştuğu için ilgili cümleyi kurdum.
Hatta yıllar önce bile deneyimliydim. Yıllar önce anlatım bile yapmıştım. Tabi yıllar geçtikçe tecrübe artıyor.
Yanlış anladın. Yanlış anlamadan dolayı üzgünüm. Açıkçası film izliyorum ve tüm mesajları okumadım.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Önemli değil BluLife asıl ben üzgünüm ,, Tecrübeler bir araya gelmeli.....!
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bunlar XP zamanından kalma bence bu konu yeni baştan güncellenmeli....(Ayrıca orada Binbaşı Rütbeside görünüyorsun ama burada Bayt olmadı sayın komutanım .....! :)
- SkyGod
- Bit

En son SkyGod tarafından 23 Mar 2016, 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.