Paypal Hesabı Nasıl Alınır?

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Paypal Hesabı Nasıl Alınır?

Mesaj gönderen yesilaygunes »

Paypal Hesabı nasıl alınır? Ne şekilde ve nasıl kullanılır. Bu konuda Pratik kolay anlaşılır bilgi vermeniz mümkün mü?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19700 kez

Re: Paypal Hesabı Nasıl Alınır?

Mesaj gönderen velociraptor »

Türkiyede Paypal alabilmek için Bir kredi kartı tanımlaman gerekecektir , kredi kartın yoksa sanal kart oluşturup deneyebilirsin , sanal kart için her banka ücret almıyor , bankan hangisi ise önmcelikle sanal kart için ücret talep edip etmediklrini öğren sonrada aşağıdaki yerden kolyaca bir paypal hesabı aç
https://www.paypal.com/tr/signup/account
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 33 kez

Mesaj gönderen cankusa »

velociraptor yazdı:Türkiyede Paypal alabilmek için Bir kredi kartı tanımlaman gerekecektir , kredi kartın yoksa sanal kart oluşturup deneyebilirsin , sanal kart için her banka ücret almıyor , bankan hangisi ise önmcelikle sanal kart için ücret talep edip etmediklrini öğren sonrada aşağıdaki yerden kolyaca bir paypal hesabı aç
https://www.paypal.com/tr/signup/account
Hesabın güvenirligi hakkında bigisi olan kullanan arkadaşlar kendi görüşlerini yazabilirlermi
Kullanıcı avatarı
trasmus
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen trasmus »

Paypal hesabı almak için kredi kartı gerekliliği yok, ancak online alışverişlerde kart tanımlamadan alışveriş yapılamıyor. Kişisel olarak birine para gönderebilir ve alabilirsin. Sadece kredi kartı değil banka hesabı da tanımlatabilirsin online alışveriş için. Ön ödemeli bankamatik kartları eğer online işleme açıksa kredi kartı gibi eklenebiliyor. Şifreni belirlerken karmaşık bir şifre oluşturduktan sonra birşey olmaz, herhangi bir güvenlik zaafiyetinde zaten firma zararını karşılar. Türkiye'de temsilcilikleri var, telefonla arayıp konuşabilirsin.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Benim türkiyeden tanımlı bir paypalım yok fakat kaydolmaya kalkıldığında Kredi kartı istiyordu , sonra Türk paypalı ile yabancı ödemeleri durdurdular , mesela Türk paypalından yabancı bir paypala para aktarımı yapamazssınız , bu sıkıntının kaynağı bizdekilerin paypal usullerine aykırı hareket etmesiydi
eğer bu usulsüzlük kapsamında üye olurken kredi kartı gereklilik kısmını kaldırdılarsa bilemem
ama daha geçen sene en az 3 kişi sırf kredi kartı istiyor diye üye olmadılar
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 33 kez

Mesaj gönderen cankusa »

Vermiş oldugunuz linke girdigimde işlemleri denemek için yapayım bakalım karşıma neler çıkacak diye bütün kimlik bilgilerin banka hesapı ve kredi kart bilgilerini istiyor nasıl güvenebilirim ki kimdir nedir hangi ülkenin uygulamasıdır hele birde ruslarınsa yandı keten helvası ayıkla pirincin taşını bence intihar gibi bir şey bana uymaz arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
trasmus
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen trasmus »

Paypal Usa tabanlı bir şirket, küresel ölçekte geçerliliği olan bir şirkettir. Herhangi bir sorun olduğunda kimlik bilgilerini doğrulamak için mecburen kişisel bilgileri istiyorlar. Ebay ile ortaktılar.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Demekki halen Türk halkına ayrı muamele devam ediyor , Avrupada bu zorunluluk YOK , asla ve asla Paypal üyeliğinde Kredi kartı bilgisi istenmez o sebeple ben ALman paypalı kullanıyorum , Vermeyin arkadaşlar , sanal kart oluşturun ve bunun bilgilerini kullanın Ama kredi kartınızın bilgilerini VERMEYİN. bunu dememin özel sebepleri var , bu forumdan bir arkadaşımızı (İsmi lazım değil) paypal üzerinden 700 $ dolandırdılar , eğer paypalı Türk yerine bendeki gibi Alman paypalı olsaydı 1 kuruş parası gitmeyecekti , olay basit ;

1. Paypal ile herhangi birşey alımında otomatik olarak satıcıyı yetkilendiriyor (size sormaz)
https://www.sordum.net/18658/paypalda-ot ... ptal-etme/

2. Eğer kredi kartına bağlarsanız , paypalınızda para olmasa bile anında paranızı kredi kartından çekerler , ki o arkadaşa o şekilde oldu ve uğraşmamıza rağmen parayı geri alamadık

İşte Türk ve ALman paypalı arasındaki Fark budur biri seni dolandırtmaya diğeri korumaya çalışır , Bendeki paypalla güvenli şekilde alışveriş yapabiliyorum çünkü sadece para varsa kullanılabiliyor
Kullanıcı avatarı
HaYTo
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 3 kez

Mesaj gönderen HaYTo »

velociraptor yazdı:Demekki halen Türk halkına ayrı muamele devam ediyor , Avrupada bu zorunluluk YOK , asla ve asla Paypal üyeliğinde Kredi kartı bilgisi istenmez o sebeple ben ALman paypalı kullanıyorum , Vermeyin arkadaşlar , sanal kart oluşturun ve bunun bilgilerini kullanın Ama kredi kartınızın bilgilerini VERMEYİN. bunu dememin özel sebepleri var , bu forumdan bir arkadaşımızı (İsmi lazım değil) paypal üzerinden 700 $ dolandırdılar , eğer paypalı Türk yerine bendeki gibi Alman paypalı olsaydı 1 kuruş parası gitmeyecekti , olay basit ;

1. Paypal ile herhangi birşey alımında otomatik olarak satıcıyı yetkilendiriyor (size sormaz)
https://www.sordum.net/18658/paypalda-ot ... ptal-etme/

2. Eğer kredi kartına bağlarsanız , paypalınızda para olmasa bile anında paranızı kredi kartından çekerler , ki o arkadaşa o şekilde oldu ve uğraşmamıza rağmen parayı geri alamadık

İşte Türk ve ALman paypalı arasındaki Fark budur biri seni dolandırtmaya diğeri korumaya çalışır , Bendeki paypalla güvenli şekilde alışveriş yapabiliyorum çünkü sadece para varsa kullanılabiliyor
Kismen hakli
1. Oto odeme verirseniz paraniz kesilir
2.odeme yaparken iyice okuyacaksin nelere onay verdigini
3. Paypal cok guvenilir bir sistem sagolsunlar bugune kadar 1. Kere beni uzmediler.
3. Her zaman seni savunuyorlar. Firmalara karsi
4. Tlf destek saatler cok sinirli ama tlf ettigibizde bekleme vb birsey olmuyor cok kaliteli musteri gizmetleri var kankan gibi konusuyorsun adamlarla veya karilarla kiyak insanlar kafa kisacasi
Benim paypal hesabim bayagi hareketidir test ettigimden emin olabilirsibiz uzun zamandan beri kullanıyorum

Paypal nakit karttan uzak durun onun yerine npara kullanın