Windows 10 üçün Acronis True Image?
- Zaur
- Megabyte4

- Teşekkür etti: 7 kez
- İletişim:
Re: Windows 10 üçün Acronis True Image?
Evet oldu çok teşekkür ediyorum, peki neden burada 33gb gösteriyor amma d: diskinde 18gb?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

F11 neden çıksınki , daha önce onunla ilgili açıklama yapmıştım
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Şimdi ben Acronis True Image ile Windows 10 un backupı aldım ve d: diskine otomatik kaydedildi, sistemde sorun oldukda aldığım backupı nasıl geri yükleye bilecem?velociraptor yazdı:Anladım , O dediğin sistem recovery (kurtarm) bölümleri için geçerli genelde son çıkan tüm bilgisyarlarda bu kurtarma bölümü gizli olarak mevcuttur ve hepsinde bu bölüme ulşamak için F11 atanmamış olabilir bu tuş ile kurtarma bölümü açılır ve sistem ilk satın alındığı tarihe geri döndürülür , lakin burada karşımıza başka bir sıkıntı çıkıyor :
Yeni alınan bilgisyarlardaki sistemler sağlıklı olmuyor çünkü kullanıcıya içi demo programlarla dolu bir sistem veriyorlar , bu sebeple sistem normalinden yavaş çalışıyor , en güzeli yeni alınan bir bilgisyarda sürücü (Driver) yedeklerini alıp temiz bir formattır ben genelde o şekilde yaparım , gelelim Acronis meselesine F11 e bile ihtiyacın yok , Eğer UEFI kullanmıyorsan Boot menüsüne ekleyeceğin bir girdi ile dilediğin zaman acronis ISO sundan boot edip yedeği aldığın dizinden (mesela D) acronis yedeğini geri yükleyebilirsin F11 tuşuna bağlı gizli bir kurtarma bölümü de oluşturulabiliyor diye biliyorum lakin şahsen denemişliğim yok
- velociraptor
- Yottabyte4

Şöyle ; bootable bir ISO sunu oluşturacaksın yada hazırını indireceksin (tercih sebebidir) sonra sistemin bozulduğunda bu ISO dosyasını USB (Flash) belleğe veya CD ye yazdırıp sistemi buradan başlatacaksın ve D dizinindeki yedeği gösterip geri yükleyeceksin
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Buda bir seçenekdir amma Acronis True Image 2016-da f11 komutun aktiv ede bildim, artık sistem açılış ekranında görünüyor.
Acronis true image 2016 \ Tools \ More tools. \ Acronis Startup Recovery Menager ile F11 aktiv etmek oluyor.

Acronis true image 2016 \ Tools \ More tools. \ Acronis Startup Recovery Menager ile F11 aktiv etmek oluyor.

En son Zaur tarafından 26 Ara 2015, 18:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

Olasıdır dediğim gibi bunu kullanmadığımdan bilmiyorum , F11 e de bağlanabilmesi pratiklik açısından olumlu olmuş
eski sürümlerdeki secure zone diye birşey vardı
https://www.acronis.com/en-us/support/d ... 13811.html
eski sürümlerdeki secure zone diye birşey vardı
https://www.acronis.com/en-us/support/d ... 13811.html
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
D: diskine aldığım sistem yedeğinin yanlışlıkla silinmemesi üçün ne yapa bilirim, acaba gizletsem sistemde sorun olursa aldığı backupı Acronis True Image f11 ile geri yükleye bilirmi?

- velociraptor
- Yottabyte4

- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Teşekkür ediyorum, gizletdim, inşAllah sistemde sorun oldukda aldığı backupı Acronis True Image sorunsuz bir şekilde f11 ile geri yükleye bilir.
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Sistem açılışında ekranda f11 yazısı baya uzun kalıyor, korkuyorum ki, birisi bilmeyerek f11 i bassı, bunu kısaltmanın acaba bir yolu varmı?
-
Ero35
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 45 kez
Ben size başka bir program önereyim
AOMEI Backupper yedekleme geri yükleme yazılımı boot cd olaraktan da yapılabiliyor Türkçe dil eklentisi var
http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html
Aomei Backupper 3.2 İçin Türkçe Dil Paketi
(Kendi dil dosyasını aşağıdaki ile değiştirilcek)
Dil Paketi hakkında bilgiler:
3.2 sürümü
Rarlı Dosya boyutu: 45 kb tır.
İndirme Adresi :
https://yadi.sk/d/haqpur5ej7QA2
AOMEI Backupper yedekleme geri yükleme yazılımı boot cd olaraktan da yapılabiliyor Türkçe dil eklentisi var
http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html
Aomei Backupper 3.2 İçin Türkçe Dil Paketi
(Kendi dil dosyasını aşağıdaki ile değiştirilcek)
Dil Paketi hakkında bilgiler:
3.2 sürümü
Rarlı Dosya boyutu: 45 kb tır.
İndirme Adresi :
https://yadi.sk/d/haqpur5ej7QA2
- cankusa
- Gigabyte1

- Teşekkür etti: 33 kez
Acronis True Image 2016
Acronis True Image 2016
Yukardaki program ile önceden almış oldugum yedeklerimi (tıb uzantılı) imajlarımı Hdd diske kaydetmiştim.
Yapmak istedigim ımaj aldıgım hdd disk bazen çalışıyor bazen çalışmıyor haliyle formatlanması gerekiyor bunu yapabilmem için içerisindeki ımajlarımı başka bir yere veri kaybı olmadan kaydetmem ( Klonlamam ) gerekiyor .Acronis programı ile bunu yapabilmem için ingilizce bilen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.
Yukardaki program ile önceden almış oldugum yedeklerimi (tıb uzantılı) imajlarımı Hdd diske kaydetmiştim.
Yapmak istedigim ımaj aldıgım hdd disk bazen çalışıyor bazen çalışmıyor haliyle formatlanması gerekiyor bunu yapabilmem için içerisindeki ımajlarımı başka bir yere veri kaybı olmadan kaydetmem ( Klonlamam ) gerekiyor .Acronis programı ile bunu yapabilmem için ingilizce bilen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.