PSD Nedir Video Formatımıdır? -Çözüldü
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Re: PSD Nedir Video Formatımıdır?
hım o zaman Windows için CC Temizleyici Aracını çalıştırın adobe alakalı bütün ayarları silicektır bılgınıze ondan sonra deneyın.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19841 kez
portable ama öcelikle dosyaalrını biryere çıkarması gerek yani prosedürü şu :
1. dosyaı indir ve zipten çıkart
2. sağ tıkla özellikler de açılan sayfada engeli kaldor de
3. sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de
4. tükçe dilini seç ve dosyaları nereye çıkaracağını seç (bu sıra farklı da olabilir)
5. çıkardığı dosyaların arasından PhotoshopPortable.exe yi sağ tıkla gönder deyip masaüstü kısayol oluştur diyelim
6. Kısayolu sağ tıklayıp Uyumluluk tabı altındaki - Bu programı yönetici olarak çalıştır kısmına tikl koy
7. şimdi sürükleyip programların arasına bırakabilirsin
üsttekiler işe yaramazssa uyumluluk modu olarak Windows 7 yi seçip denersin
Ayrıca O hatada programı bulamdığını yazıyor yani kısayolu sağ tıklayıp hedefi bul de bakalım klasörü açacakmı , açmıyorsa kısayol hatalıdır doya konumunu elle girer düzeltirsin
1. dosyaı indir ve zipten çıkart
2. sağ tıkla özellikler de açılan sayfada engeli kaldor de
3. sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de
4. tükçe dilini seç ve dosyaları nereye çıkaracağını seç (bu sıra farklı da olabilir)
5. çıkardığı dosyaların arasından PhotoshopPortable.exe yi sağ tıkla gönder deyip masaüstü kısayol oluştur diyelim
6. Kısayolu sağ tıklayıp Uyumluluk tabı altındaki - Bu programı yönetici olarak çalıştır kısmına tikl koy
7. şimdi sürükleyip programların arasına bırakabilirsin
üsttekiler işe yaramazssa uyumluluk modu olarak Windows 7 yi seçip denersin
Ayrıca O hatada programı bulamdığını yazıyor yani kısayolu sağ tıklayıp hedefi bul de bakalım klasörü açacakmı , açmıyorsa kısayol hatalıdır doya konumunu elle girer düzeltirsin
2- numarada kesinlikle öyle bir şey yok, Rar dosyasındakini diyorsanız orası zaten açık ben ellemedim

şimdide bu hatayı veriyor iyice gıcık oldum, sanırım windows 10 dan kaynaklanıyor olmalı? windows 7 de hiç bir sorun olmuyordu

- velociraptor
- Yottabyte4

Hatalı yazmışım düzelttim , işaretlediğin yerdeki engellemyi kaldır a tik koyman gerekir ve sonrada onaylaman , Bu arada üşenmedim ve Windows 10 da tekrar denedim hiçir sorun yok , photoshop dosyalarını çıkarttıktan sonra PhotoshopPortable yi de sağ tıkla bakalım engelleme varmı varsa kaldır
Sevgili velociraptor onların olmadığını üstte yazdım zaten, oradan engeli ben kaldırmadım öyle idi zaten, ve çıkan dosyayada baktım ama böyle rar dosyası gibi engeli kaldırın yeri yok, resimdede beli zaten olmadığı

Pekiyi ilk rar dosyasını ben hep buraya çıkart olarak açarım, bundan dolayı hata olabilirmi veya fark edermi acaba?

Mesela burada kurarken fark edermi hangisini seçmem veya hiç birine dokunmadan hepsini açmam, benim sistem 64 bit olduğu için 64 seçiyorum ben

:) bilmiyorum buda benim şansımdan sanırım, sürekli bir hatalar verip duruyor

ohoooooooo iyce çorbaya döndü bu iş :) anlamadığım şey ise bu adobe photoshop portable olduğu halde neden kurulduki nasıl oldu bu?

- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
müsait oldugunuzda teamviewer ıd pw verin girip bir bakalım önceden kurdugunuz psd fılan varsada sorun yaratabılır.Hatta bazı portable yapılan psdlerden olabılıryor.
- velociraptor
- Yottabyte4

Bu photoshop u şu an kurulu windows 7 , 8.1 ve 10 (en son sürümde ) test ettim hiçbir sorunu yok ve rastladıklarım arasında en iyisi diyebilirim , yanlış anlaşılan nokta şu ; O işaretlediğin yere sen tik koyacaksın ve onaylayacaksın , boş ise engelli demektir Team İle de bağlanabiliriz

Üstteki resimde tik yok = Sistem tarafından Engelli

Üstteki resimde tik yok = Sistem tarafından Engelli
yaptım arkadaşlar onuda ve her tarif ettiğiniz gibi yaptım bu hatayı veriyor bu seferde gözüktüğü gibi windows 7 ayarınıda windows 8 ayarınada getirdim olmuyor

psd viewer yüklü idi sildim ama yine aynı...teamviewer İD sini verebilirim şuan